SHOPLOG: H&M, Primark en New Yorker

by - februari 06, 2015


Het is eeuwen geleden dat ik een shoplog geplaatst heb op mijn blog. Het werd weer eens tijd om jullie wat nieuwe kleding te laten zien die ik gekocht heb! De meeste spullen heb ik gehaald bij de H&M, Primark en de New Yorker. Bij de H&M slaag ik de laatste tijd bijna nooit, maar ik heb er toch een paar hele leuke items gescoord! Ik heb jullie ook al eerder verteld over de bestelling die ik geplaatst had op de webshop van H&M. Gelukkig bevielen al die items mij deze keer wel en hoefde ik het niet weer terug te sturen. Benieuwd naar al mijn aankoopjes?


Iets wat ik al heel lang wou hebben, maar nooit gekocht heb is een spijkerblousje. Deze is van de H&M en ik vind het een ontzettend leuk model! Hij is simpel, maar toch vind ik hem iets speciaals uitstralen. Ik vind hem perfect passen boven een zwarte jeans.


In de winkel kon ik hem niet vinden, maar gelukkig wel online. Dit vestje is weer van de H&M en ik vind hem erg schattig. Een leuk vest om gewoon te combineren met een wit of zwart shirtje eronder. Een leuke toevoeging aan mijn kledingkast!


Had ik al gezegd dat ik heimwee heb naar de zomer? Nou, met dit shirtje nog meer! Hij lijkt me onwijs leuk om te dragen tijdens een festival of een andere warme zomerdag. Maar ja, eerst de winter maar overleven. Ik denk dat hij wel leuk te combineren is met een spijkerjasje. Dit shirt heb ik trouwens ook bij de H&M aangeschaft.


Lichtblauw is echt mijn favoriete kleur van het moment. En meestal heb ik het niet zo op dikke truien in de winter, want ik draag vaker vestjes dan truien. Maar toen ik deze zag was ik gelijk verkocht! Niet alleen omdat de kleur zo ontzettend mooi is, maar ook omdat die schattige bloemen erop staan. Ik ben verkocht. Deze trui is trouwens weer van de H&M.


Ik zag dit shirtje liggen bij de Primark voor drie euro in de sale en toen kon ik het toch niet laten. Ik ben nooit zo van de streepjes geweest, maar aangezien ik wel weer iets 'nieuws' wil proberen kon ik hem toch echt niet laten liggen. Drie euro is toch echt wel enorm goedkoop!


Naast de kleur lichtblauw, is kant ook echt iets wat ik tegenwoordig vaker aanschaf. Het leuke aan dit shirtje is ook dat het kant op de armen doorschijnend is: dat ziet er erg leuk uit! Een erg fijn detail is dan ook dat het gedeelte dat niet doorschijnend hoort te zijn, het ook niet is. Ik zie vaak witte shirtjes die dat wel zijn en dat vind ik super irritant. Gelukkig heeft deze dat niet!


Op de accessoire afdeling van de Primark kom ik altijd een paar mega leuke sieraden tegen. Zo ook deze lange ketting met een gouden/lichtroze hanger. Ik zocht weer een lange ketting, nadat mijn kat mijn andere kapot heeft gemaakt. Nadeel van knuffelen met katten, haha.


Ook een erg mooi sieraad wat ik vond is deze goudkleurige armband. In de bloemetjes zitten gekleurde steentjes, wat het tot een erg vrolijk armbandje maakt. Eigenlijk ook met van alles te combineren!

Zo, dat waren mijn laatste aankopen weer. Zit er nog iets leuks voor jou tussen?

Liefs, Maaike

You May Also Like

29 reacties

 1. Ik droeg ook nooit spijkerblousjes maar sinds ik er eentje heb gekocht ben ik er helemaal fan van!

  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sinds ik er een heb, vind ik ze ongelofelijk mooi haha <3

   Verwijderen
 2. Echt hele leuke items!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt hele leuke aankopen gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke aankopen! Die Romantic trui vind ik gaaf en waah, mooie ketting! :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is mijn favoriet van alle aankopen! En die ketting is prachtig inderdaad <3

   Verwijderen
 5. Oeh vind vooral de sieraden prachtig. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Vooral dat vestje van de H&M vind ik echt super :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk dat vestje van de H&M! Ik had 'm in de winkel gespot maar was helaas niet meer de goede mt dus zal ook nog eens even online kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vestje is wel zo leuk! Ik zou hem zeker halen als ik jou was :)

   Verwijderen
 8. Wat een leuke truitjes! En die armband vind ik echt heel gaaf <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah dat vestje van de H&M is leuk en die armband ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ben je toch onwijs leuk én goed geslaagd! Het heeft bij mij ook even geduurd voor ik mij aan een spijker blouse wilde wagen, maar ben erg blij dat ik het ook gedaan heb, ze zijn zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind die zwart/witte/gele trui van H&M erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke aankopen! Vooral je denim blouse en vestje zijn heel gaaf <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke aankopen. Vooral je nieuwe vestje van de hm.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah dat Young & Wild shirt is tof! Zeker leuk voor een festival met een spijkershortje.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke dingen heb je gekocht! Vind dat vestje van de H&M heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke shoplog! Ik vind het kanten topje erg mooi.
  Liefs, Iris
  www.todayslipstick.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke items heb je gekocht! X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oeh leuke dingen heb je geshopt! Ik ga vandaag ook weer eens een shoplog maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke items heb je gekocht! Vooral het vestje van de H&M X

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuke aankopen! Vind vooral de lichtblauwe trui erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen