Weekly Journal #29: Broodje warme brie, genomineerd op Stylefruits.nl & tentamenweek

by - februari 03, 2015


Hallo lieve lezers! Door de drukte op school de afgelopen tijd, heb ik helaas heel weinig tijd gehad om te bloggen. Maar vanaf nu staat er weer iedere dag een artikel voor je klaar, ik beloof het! :) Vandaag heb ik weer een Weekly Journal gemaakt, waarvan ik had verwacht dat hij niet zo spectaculair zou zijn, omdat het de week van mijn tentamens was. Toch heb ik een paar hele leuke dingen meegemaakt! Ik heb weer eens een keer heerlijk geluncht bij Délifrance en zaterdagavond heb ik een onwijz gezellig avondje uit gehad in de stad! Ook ben ik deze week genomineerd als Insider's Tip op Stylefruits. Kijk je mee naar hoe mij week was?

 
♥ Maandag had ik mijn eerste tentamen en daarna mocht ik mezelf trakteren om even wat lekkers te kopen in de supermarkt. Ik ging onder andere voor deze heerlijke reep pure chocolade!
♥ En die ging gelijk op, haha. Ik vind het heerlijk om dit soort combinaties te maken: een bakje magere yoghurt met banaan en dus ook wat pure chocolade erbij.

 
♥ Woensdag had ik mijn tweede tentamen gehad en om even wat stoom af te blazen (niet alles ging goed haha) ging ik met twee klasgenootjes lunchen in de stad. Even een paar selfies maken voor Snapchat.
♥ Ik nam dit bord vol met heerlijkheid: een warm broodje brie met honing en pijnboompitten! Wel met bruin brood uiteraard, dat is iets gezonder en vind ik ook vele malen lekkerder dan wit brood. En ik had nog een glaasje banaan-sinaasappelsap ernaast. Ook erg smakelijk!

 
♥ Donderdag was ik eindelijk klaar met mijn tentamens en ging ik 's avonds met mijn zus even de stad in! Ze wou graag naar de Primark en ik ging maar met haar mee. Ze kijkt hier een beetje zuur omdat het super koud was & het sneeuwde terwijl we op de bus moesten wachten.
♥ Ik heb zelf maar een paar aankopen gedaan van de Primark, maar de leukste vond ik deze mok met 'Morning Sunshine' erop! Ik hoop dat mijn ochtendhumeur daarmee een beetje verdwijnt...

 
♥ Whoei! Vrijdagavond, tijd om naar het café te gaan! Ik droeg mijn nieuwe outfit en kon het niet laten om er even een foto van te maken. Hoe vind je me nieuwe Uggs trouwens? Ik kon het niet laten om ze te kopen, ik heb al een bruin paar, maar de kleur zwart kan gewoon met alles gecombineerd worden.
♥ Vrijdagavond ging ik dus het café in, samen met een goede vriend van mij. We hadden enorm veel om over bij te praten, dus dat deden we even onder het genot van een drankje.

 
♥ Ah; bloemen vind ik altijd zo mooi om naar te kijken. Vooral omdat ik er een zomers gevoel bij krijg!
♥ Zaterdagavond ging ik een avondje stappen in de stad, alleen heb ik er geen foto's van gemaakt. Dat is misschien wel een teken dat ik het erg naar mijn zin had die avond, haha.

 
♥ Zondag: de dag om een klein beetje bij te komen. Het enige wat ik die dag gedaan heb, is een beetje aan mijn presentatie werken die ik de volgende dag had. Heerlijk, met zo'n houtkachel in huis!
♥ 's Avonds had ik een date en ging ik naar de film 'Homies'. Het is een Nederlandse film en ik had niet verwacht dat hij zo ontzettend leuk zou zijn!

 
♥ Gisteren had ik nog een presentatie op school en daarna was ik eindelijk klaar met alle deadlines. Ik heb gezellig nog even bij Bagels & Beans een koffie gedronken, wat ernstig nodig was, en ook nog een bagel gegeten natuurlijk <3
♥ Ook ben ik nog even de stad in geweest, waar ik nog wat leuke spullen gekocht heb! Binnenkort een shoplog, so stay tuned!

Gisteren heb ik ook nog eens leuk nieuws gehoord: ik ben genomineerd als Insider's Tip op Stylefruits.nl! Hier ga ik nog een apart artikel aan wijden, maar je kunt hier alvast op mij stemmen. Dat zou ik heel erg leuk vinden!

Hoe was jouw week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

25 reacties

 1. Leuke foto's! Goed om jezelf eens te verwennen met chocolade dat doe ik elke dag ;-). Ik wordt ook altijd vrolijk van bloemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! lekker om jezelf eens te verwennen dat mag toch gewoon!? haha die mok morning sunshine is echt super leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen. Die broodjes die je kiest zien er altijd super lekker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dankjewel! Ik ga tegenwoordig wel erg vaak uit lunchen, misschien dat ik dat maar even moet minderen haha

   Verwijderen
 4. Leuke foto's! De broodje ziet er heerlijk uit haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt leuke foto's in dit verslag! Dat ontbijt... Looks jummy!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk overzichtje! Bagels is altijd fijn om te eten en wat een toffe mok<3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die mok is wel zo leuk haha <3 En bagels zijn inderdaad altijd lekker! Ik zou ze zo iedere dag kunnen eten

   Verwijderen
 7. Leuke trui heb je gekocht! Ben benieuwd naar je shoplog <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's!
  Broodje brie is zó lekker om te eten en wat een toffe mok <3

  Gefeliciteerd dat je genomineerd bent!

  Liefs,
  Senna

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er uit als een erg leuke week, heerlijke broodjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die tulpen maken me meteen zo vrolijk als ik die zie! En wat een leuke mok van Primark! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mij ook! Die kleuren springen eruit, dat is zo mooi <3

   Verwijderen
 11. Wat fijn dat je nu eindelijk klaar bent met alle deadlines! Herkenbaar ook dat je als je een hele leuke avond hebt vergeet om foto's te maken, dat heb ik ook vaak, dus ik probeer mezelf te dwingen om als ik weet dat het leuk gaat worden om dan aan het begin van de avond al meteen een foto te maken voor zover ik eraan denk. Gefeliciteerd trouwens met je nominatie bij Stylefruits! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is wel een goede tip! Gewoon aan het begin van de avond foto's maken zodat het eigenlijk ook niet meer hoeft, haha. Dankjewel Kirsty <3

   Verwijderen
 12. Ah leuk foto overzicht weer! Ik zal op je stemmen voor de Insider's tip van de maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk overzichtje! Ah die broodjes zien er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat al die deadlines voorbij zijn, toch nog en fijne week x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om te zien :D Die bloemen zijn zo prachtig :D En jum van die bagel krijg ik spontaan honger haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke foto's heb je gemaakt! Die spijkerblouse staat je heel leuk! En gaaf dat je genomineerd bent, ik ga stemmen :)

  BeantwoordenVerwijderen