Weekly Journal #30: Carnavalskleding, nieuwe lay-out & weer begonnen met hardlopen

by - februari 09, 2015


Na de drukte van de tentamens kon ik vorige week lekker even bijkomen! Ik had op maandag een presentatie, maar daarna had ik de hele week vrij. Ik heb heerlijk vooruit kunnen werken aan mijn blog, want -helaas- begint vandaag een mega zware projectweek voor mij. Gelukkig kunnen jullie weer de hele week artikeltjes verwachten! Vorige week ben ik weer begonnen met hardlopen, heb heel veel carnavalskleding gepast en had ik een blogmeeting met een mede blogger. Benieuwd hoe mijn hele week eruit zag?

 
♥ Ik kon dus lekker rustig aan doen deze week, dus ik had ook meer tijd om mijn eten klaar te maken. Voor deze lunch ging ik een zelfgemaakte eiersalade maken; altijd lekker! Ik gebruikte mayonaise, ketchup, maggi smaakversterker en zout.
♥ Even wat foto's bewerken voor mijn blog. Deze waren voor het artikel over de wenkbrauwpoeder van W7. Hier werd leuk op gereageerd door jullie!

 
♥ Op woensdag at ik dit overheerlijke ontbijtje: kwark met frambozen, cruesli en honing. Ik wil sowieso wat meer variëren qua ontbijt, want ik eet dus altijd havermout als ontbijt. Ik heb ook een eetdagboek bijgehouden vorige week, hier lezen jullie binnenkort meer over!
♥ Yes: ik heb eindelijk het hardlopen weer opgepakt! Het is wel 7 maanden geleden dat ik het voor het laatst gedaan had en de eerste kilometers zijn dus weer gelopen. Het zijn er wel maar drie, maar dat is meer dan nul natuurlijk, haha.

 
♥ Lang geleden had ik al een paar fotolijstjes gekocht, maar nu heb ik daadwerkelijk er iets ingedaan! Het werden deze twee leuke quotes en ze hangen nu in mijn kamer.
♥ Mijn zus had deze chocolade gekocht om verse chocolademelk te maken; heerlijk!

 
♥ Op donderdag ging ik met een vriendin de stad in om carnavalskleding te scoren. Normaal doe ik nooit aan carnaval, maar deze keer vond ik het wel een goede reden om een feestje te vieren. Maar eerst even lunchen!
♥ Hoe leuk zijn deze carnaval accessoires? We hebben werkelijk uren gestruind in winkels naar de perfecte carnavals outfit. En we hadden tijdens het zoeken de grootste lol, haha.

 
♥ Terwijl we foto's maakten in de winkel, moest de verkoopster de hele tijd lachen om ons haha. Deze hoedjes waren wel leuk trouwens! Hoe gaan jullie eigenlijk verkleed met carnaval dit jaar? Let me know!
♥ Toen we allebei waren geslaagd, moesten we nog terug met de bus. Helaas hadden we er net een gemist, dus we moesten even wachten op het station in Hengelo. Niet erg, het was mooi weer!

 
♥ Hier had ik zo'n zin in: zonnebanken! Even weer aan mijn kleurtje werken en ondertussen dagdromen alsof ik op het strand lig
♥ Een foto waarbij ik het vestje van de H&M aan heb. Toen ik in een vorige Weekly Journal vermeldde dat ik deze had besteld op de webshop, vonden jullie hem allemaal erg leuk! Hij heeft wel brede mouwen, maar dat maakt het wel tot een erg leuk vestje, vind ik.

 
♥ Selfie time! Vrijdag had ik twee afspraken in de stad.
♥ Ik had eerst een lunchmeeting met een andere blogger, namelijk met Maureen. Leuk om haar eens te ontmoeten! We namen een heerlijke club sandwich bij de La Place en daarna gingen we nog even de stad in. Daarna moest ik gelijk weer weg, want ik ging met een andere vriendin ook even wat koffie drinken in de stad.

 
♥ Op zaterdag was het weer tijd om te werken bij Bakker Bart. In mijn pauze nam ik het nieuwe broodje van de maand: een panini met pesto, gegrilde kip, oude kaas en tomaat. En yummy, die is lekker!
♥ Zondag besteedde ik mijn tijd ook weer aan mijn blog. Mijn zus had een nieuwe header voor me gehaald, dus die heb ik even geprobeerd. En ja, ik vind hem erg mooi en ik heb hem gehouden! Wat vinden jullie ervan?

Zoals ik in het begin al zei, begint vandaag voor mij een loodzware projectweek. Ik hoop hier en daar nog wat te kunnen reageren op jullie lieve reacties. Gelukkig heb ik vooruit kunnen werken en staan deze hele week artikeltjes voor jullie klaar.

Wat staat er deze week bij jullie op de planning?

Liefs, Maaike

You May Also Like

21 reacties

 1. Heeeel veel succes deze week, you can do it! Je blog ziet er trouwens echt mooi uit, ik ben gek op dit kleurtje blauw! Je vestje staat je trouwens echt heel erg mooi, goede aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehlala, je nieuwe header vind ik echt ontzettend mooi, lief van je zus! En de quotes zo ingelijst vind ik ook heel leuk <3 Succes met je studie deze week, zoals Simone zegt; you can do it girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes met alles deze week!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vestje is inderdaad er leuk! succes deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes alvast voor deze week. Je mag trots zijn dat je zo goed aan het sporten bent. Leuke foto's weer van je weekje x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk dat je een weekje vrij was, leuke foto's maakte je! Voor aankomende week weer heel veel succes <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke photodiary! Ik vond het echt ontzettend leuk om je te ontmoeten en die club sandwich was echt heerlijk! Mooi logo ook, nu nog overstappen naar wordpress hihi :p Heel veel succes deze week, je kan het!!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het ook erg leuk om jou te ontmoeten, Maureen! Nu inderdaad nog overstappen op Wordpress haha ;p

   Verwijderen
 8. Wat een leuke foto's weer. Je header is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Altijd heerlijk om naar de zonnebank te gaan, wil ik binnenkort ook doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi!
  Ik heb jou genomineerd voor de Liebster Award :)
  De post staat bovenaan op mijn blog http://onceuponafoodienl.wordpress.com x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat super lief dat je mij genomineerd hebt! Ik neem direct even een kijkje op je blog <3

   Verwijderen
 11. Wat een leuke week! Je vestje is inderdaad erg leuk. Wat is je carnavals outfit geworden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Tamara! Ik ga met carnaval als een cowgirl, ik moet alleen het houthakkersblousje nog even regelen :)

   Verwijderen
 12. Wat een leuk overzichtje, heel erg leuke foto's!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's! Het vestje van H&M vind ik echt zó leuk!
  super dat je weer bent begonnen met hardlopen, kan ik nog een voorbeeld aan nemen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke hoedjes, haha! Heel veel succes deze week! (:

  BeantwoordenVerwijderen