Weekly Journal #31: Loodzware projectweek, raketshotjes & carnavalsfeest

by - februari 16, 2015


Hallo lieve lezers! Vorige week was een lange, vermoeide maar toch leuke en boeiende week. Ik had een projectweek op school, de zogenoemde 'Artica Battle' waarbij ik van 's ochtends 9 uur tot 's avonds 9 uur aanwezig moest zijn. We hebben keihard gestreden om tot een tof concept te komen, die we ook moesten pitchen. In het weekend vierde ik carnaval met mijn vrienden en ging ik op zondag naar familie toe. Kijk je mee naar wat ik deze week allemaal gedaan heb?

 
♥ De maandagochtend begon al vroeg. Het was het begin van de projectweek, de zogenoemde 'Artica Battle'. Het reclamebureau Artica had een drietal opdrachten die we in groepjes moesten uitvoeren. Wij kregen de opdracht om de Original Spices by Jonnie Boer beter in de supermarkt neer te zetten. Hier hebben we echt dagenlang aan gezeten!
♥ Samen met klasgenootjes zaten we om 8 uur 's avonds nog op school. Even door bikkelen was het wel!

 
♥ Artica liet ons ook een leuke app van hen zien: als je het jaarboek van hun hebt en je scant deze met de app dan kun je sommige dingen in 3D zien! Dat zag er echt vet gaaf uit, want zo kon je ook videobeelden zien en zelfs een ruimte in 3D. Onwijs cool!
♥ Aan het eind van deze lange dagen moesten we ons concept pitchen. Helaas hadden we niet gewonnen, maar het was ontzettend leuk om mee te maken hoe creatief je moet zijn als reclamebureau. 

 
♥ Ik liet jullie deze nep nagels al in een blogpost zien. Ik vind het zeker voor herhaling vatbaar! Gebruik jij wel eens nep nagels?
♥ Vrijdagmiddag: ik was erg blij. De zware projectweek zat erop en het was tijd voor: carnaval! Ik ging nog even de stad in om wat late aankopen te doen voor mijn carnavalsoutfit. En dit werd het: ik ging als cowgirl.

 
♥ Mijn ouders hadden een nieuwe auto, dus die middag ging ik ook even met mijn broer een testritje maken. Natuurlijk kon de MacDrive niet ontbreken ;p Ik nam mijn old time favorite: de quarter pounder.
♥ Zaterdag heb ik de hele dag gewerkt en daarna kwam een vriendin bij mij. We gingen ons samen klaarmaken en de sfeer zat er al goed in, ondanks dat ik erg moe was.

 
♥ Samen met Mirel <3 
♥ En ook nog samen met mijn zus, die ook meeging. Dit was eigenlijk de eerste keer dat zij ook carnaval ging vieren, want wij waren er niet zo van. Toen ik besloot dit jaar er wel volop aan mee te doen, wou me zus ook wel mee. Wij wonen trouwens in Twente, waar carnaval toch behoorlijk hard gevierd wordt!

 
♥ Even wat 'moed' indrinken in de vorm van raket shotjes. Ik vond ze eigenlijk helemaal niet naar raket ijsjes smaken en het was toch wel heel erg zoet ;p 
♥ Daarna was het tijd om naar de tent te gaan met vrienden. Mijn broer en een vriend van hem gingen als Jeda van Starwars. Geniaal dat ze ook die light swords hadden geregeld, haha! Als wat ben jij eigenlijk met carnaval gegaan dit jaar?

 
♥ Zondag gebruikte ik om uit mijn kleine kater te komen. We gingen naar Amsterdam, omdat mijn nicht een afscheidsfeest gaf, omdat ze voorgoed naar Amerika gaat. Mijn oom en tante hadden allemaal heerlijke hapjes gemaakt; daar kan ik geen nee tegen zeggen!
♥ Samen met mijn kleine nichtje Ella en mijn moeder, haha.

Je kunt dus wel zeggen dat het een lange week was, maar tegelijkertijd was het een hele toffe en leuke week! Hebben jullie vorige week nog iets leuks meegemaakt?

Liefs, Maaike

You May Also Like

21 reacties

 1. Inderdaad een druk weekje voor je maar ook veel gezelligheid. Leul de carnavals foto's. In Noord-Holland wordt het nauwelijks gevierd. De nepnagels zagen er goed uit zag niet eens dat ze nep waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele week van 9 tot 9 naar school lijkt me inderdaad wel heftig! Wat zag je er leuk uit met carnaval :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig heb ik het overleefd! Haha. Dankjewel Esther <3

   Verwijderen
 3. Leuke fotos!! ah wat zie je er leuk uit met carnaval!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat heb je een leuke carnavalsoutfit! Hele leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had gewoon een saaie schoolweek haha. Ik vier ook geen carnaval!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat was denk ik wel anders in vergelijking met mijn projectweek ;p Ik denk dat ik vanaf nu weer wel aan carnaval ga doen! Het was een leuk feestje :)

   Verwijderen
 6. Klinkt wel tof die Artica Battle inderdaad! Lijkt me erg lastig en zwaar, maar ook heel gaaf te zien wat er allemaal uit komt. :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Welke opleiding doe je als ik vragen mag? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Angélica! Ik volg de opleiding Media, Informatie en Communicatie

   Verwijderen
 8. Wat zag je er leuk uit met carnaval zeg! Hele leuke foto's meid :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je tentamens voorbij zijn! En wat een gezellig carnaval weekend heb je gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke foto's ♥ ziet eruit als een gezellige carnaval xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke outfit had je aan! Ziet er gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's en leuke carnavals outfit! Die nepnagels zien er goed uit, welk merk? En wat gaaf dat je nicht naar Amerika gaat, voorgoed klinkt wel erg dramatisch aangezien ze hier natuurlijk haar familie heeft. Maar toch onwijs knap dat ze het aandurft! Ik zou later ook graag in Amerika willen wonen. Maar he! Nu kan je straks een reisje naar Amerika plannen en logeren bij je nicht ofzo. Scheel toch weer enorm in geld! Supertof.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oeh, om 8 uur in de avond nog op school! Dat lijkt me echt even pittig. Leuke diary weer! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeeeh leuk carnaval! Ik heb het ook even heel goed gevierd haha! Nu weer er tegenaan. Leuke outfit had je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wow wat heb je lange dagen gehad op school. Hopelijk zijn je punten goed! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen