Weekly Journal #32: Ontbijten bij La Place, nieuwe Adidas sneakers & avondje uit

by - februari 24, 2015


Hallo lieve lezers! Misschien heb je het wel gezien, maar gisteren was er geen Weekly Journal op mijn blog, dus daarom staat hij vandaag online. In het weekend was ik namelijk zo druk, dat ik geen tijd had om er een te maken. Vorige week heb ik een paar hele leuke dingen gedaan. Ik ben een avondje wezen stappen met vriendinnen, ik heb een paar nieuwe schoenen besteld en er kwam een heel leuk pakketje binnen. Ook mag ik -met trots- vermelden dat ik de 200 Bloglovin volgers heb bereikt! Een getal waarvan ik dacht dat ik die niet zo snel zou halen. Kijk je mee naar wat ik nog meer gedaan heb vorige week?

 
♥ Ik had niet zo heel veel school deze week dus maandagmiddag kon ik even genieten van een lekker broodje. Mijn moeder had deze kaasbroodjes meegenomen en daarbij is een gekookt eitje heerlijk!
♥ Maandag kwam ook een pakketje voor mij binnen dat ik gewonnen had, hier zaten de heerlijke Victoria's Secret body sprays in! Jullie hebben hier al een review over kunnen lezen. De geurtjes zijn heerlijk <3

 
♥ Woensdagochtend hadden we heel veel tussenuren. Een paar klasgenootjes en ik besloten om naar de La Place te gaan. Ik had best honger, dus ik nam een ontbijtje. Eigenlijk mijn second breakfast van die dag.
♥ Het boek Masterclass Ondernemen van Annic van Wonderen kwam binnen! Ik heb gelijk een stuk gelezen van het boek. Wat een enthousiast en leervol boek is dit! Ik ga hier zeker nog een review over schrijven.

♥ Deze quote plaatste ik vorige week op mijn Instagram. So true.
♥ Bij de Albert Heijn zag ik dat je deze moestuintjes kon sparen! Hoe schattig is dat. Heb jij er al een aantal in je bezit? Ik heb er helaas nog geen, want ik doe bijna nooit boodschappen bij de Albert Heijn jammer genoeg...

 
♥ Woensdagavond besloot ik om te gaan koken. Ik doe dat normaal nooit, maar ik wou het weer een keer proberen. Ik besloot om wat simpels, maar lekkers te koken.
♥ Het werd dit: shoarmabroodjes met kip, rucola, cherry tomaatjes en zelfgemaakte aiolï saus. Het smaakte heerlijk, al zeg ik het zelf, alleen in de saus had ik iets te veel knoflook gedaan. Oops..

 
♥ Zo blij met deze lichtblauwe trui!
♥ Ik scrolde wat rond op het internet vrijdag en deze mooie Adidas Superstar sneakers kwamen voorbij. Ik twijfelde even, want ik zit nog steeds te wachten op mijn loon, maar ik heb ze die avond nog gekocht! Ik vond ze zo mooi en ze lijken mij perfect voor deze lente/zomer. Nu nog wachten tot ze binnen komen!

 
♥ Zaterdag moest ik de hele dag werken en 's avonds ben ik weer met mijn zus naar Lilian gegaan. Met zijn drieën zijn we weer de stad in geweest en het was weer een heerlijke stapavond!
♥ Zondagochtend aan het ontbijt. Ik had heerlijke croissantjes meegenomen van mijn werk en nog wat jam gekocht. Thee erbij en we konden er weer tegenaan. 's Middags heb ik ook nog even geslapen en die avond ben ik nog naar mijn vriendje geweest. Druk weekend, dat zeker :)


♥ Yes! Gisteren kwam dit mailtje binnen: ik heb de 200 Bloglovin volgers bereikt! Nooit gedacht dat ik dit aantal zo snel zou halen. Ik wil nog een winactie voorbereiden, maar pin me er niet op vast dat die deze week al online komt. Ik doe mijn best!
♥ Ook kwam deze week mijn Make-up Musthaves bestelling binnen. Daar zat onder andere dit Hot Spice palette bij van Make-Up Revolution. En wauw: I'm in love!


Deze week heb ik een rustige week. Ik heb een week vakantie namelijk! Er staat nog niets bijzonders in de planning, maar ik ga zeker weten vooruit bloggen en wat huiswerk maken.


Hoe was jullie week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

20 reacties

 1. Leuke foto's! Gefeliciteerd met je 200 Bloglovin volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de 200 volgers! En hmm, shoarma broodjes is altijd een goed idee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je 200 volgers, super verdiend! <3 Waar heb je de lichtblauwe trui gekocht, hij is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het zo goed gaat met je blog, gefeliciteerd! Leuk overzicht weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je 200 bloglovin volgers!! Ik wil ook nog een keer iets van VS kopen, ik rook ze bij de Etos maar heb ze toen nog niet meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Manon <3 Zeker doen, vooral Amber Romance is heerlijk!

   Verwijderen
 6. Zo! 200 volgers! Leuk, hè?! Omdat bericht op te zien poppen.
  Bij La Place kun je altijd lekker eten! (Eigenlijk ook de enige reden dat ik V&D binnenwandel, al hebben ze nu natuurlijk ook Sleek make-up)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook opzoek naar die Adidas schoenen! En ze zullen extra fijn lopen omdat het spontaan is gekocht hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien en te lezen :) Gefeliciteerd met je 200 volgers! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's allemaal. Ik ben benieuwd hoe de Adidas schoenen je gaan staan. Ik vind ze super tof, maar ben aan het twijfelen of ze iets voor mij zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook benieuwd! Ik zal er zeker nog een artikel over schrijven :)

   Verwijderen
 10. Gefeliciteerd met je 200 volgers! En leuke foto's, je week ziet er goed gevuld uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk overzicht! Het eten ziet er lekker uit hoor! En ik ben al aan het sparen voor de moestuintjes haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke foto's! Ik ben het trouwens ook helemaal eens met die quote!
  Oh en nog gefeliciteerd met je 200 volgers! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ziet er echt super leuk uit! van harte gefeliciteerd met je 200 volgers je hebt het van harte verdient! Leuk! En je Adidas schoentjes zijn heel vet!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ben heel benieuwd naar dat boek van Masterclass Ondernemen. Kan niet wachten tot je review over dat boek! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die Adidas heb ik ook! Ze zitten zo lekker en lijken echt bij elke outfit te passen haha. Gefeliciteerd met je volgers :).

  BeantwoordenVerwijderen