PLOG: Annic van Wonderen, shoppen in Arnhem & een chocoladefontein

by - maart 18, 2015


Wauw, afgelopen zaterdag was één dag uit duizenden! Wat heb ik een ongelofelijk geweldige dag gehad. Van te voren had ik een aantal dingen gepland, maar alles liep nét wat beter uit dan verwacht. 's Ochtends ging ik ontbijten met mijn vriendje, 's middags ging ik Arnhem in om te shoppen met mijn zus en 's avonds had ik een personeelsfeestje. Klinkt ook allemaal al leuk, toch? Kijk je mee naar wat ik allemaal heb meegemaakt die dag?

 
♥ Ik werd in de ochtend al vroeg wakker door mijn wekker. Ik zou namelijk met mijn vriend samen gaan ontbijten bij de Bakker Bart, mijn werk. Ik kleedde me snel aan -zoveel tijd had ik niet- en pakte iets simpels uit de kast. Eerder was ik nooit van de streepjes, maar toen ik dit leuke truitje zag moest ik daar wel even twee keer over nadenken. Staat best leuk, toch?
♥ Ik greep gelijk naar mijn koraalkleurige lippenstift van GOSH, want ik vond het dé perfecte tijd om hem eens op te doen. Toch wel iets anders dan de lichtroze kleuren die ik altijd draag.

 
♥ Mijn collega maakte dit heerlijke ontbijtje voor ons. Toch raar om niet zelf te hoeven werken en dat je collega's jouw eten maken, haha.
♥ En toen gebeurde er iets onwijs leuks: Annic van Wonderen herself  retweette mijn tweet over de review die ik had geschreven over haar boek, Masterclass Ondernemen. En dat was niet alles, nee, ze schreef ook deze leuke tekst op haar Facebook pagina over mijn review! Mijn pageviews schoten omhoog die dag en ik was even starstruck, want als ik opkijk naar iemand dan is dat wel Annic van Wonderen. Ik kan niet omschrijven hoe ongelofelijk leuk ik dit vond! Het geeft mij onwijs veel energie om door te gaan met waar ik mee bezig ben.

 
♥ Tijd om de trein te nemen en naar Arnhem toe te reizen. We waren wel een beetje laat, want mijn ontbijtje liep een beetje uit en ik moest even gekalmeerd worden na het bovenstaande nieuws, maar dat mocht de pret niet drukken!
♥ Gelijk in de eerste winkel die we tegenkwamen, vond ik geweldig leuke kledingstukken. Ik nam een paar items mee naar de paskamer, waaronder deze super schattige trenchcoat. Ik kon hem echt niet laten liggen, dus ik heb hem maar meegenomen.

 
♥ Bij de van Haren kwam ik deze mooie pumps nog tegen. Ik heb ze maar niet gehaald, want ik weet dat ik ze toch niet ga dragen. Athans, zeker niet de komende tijd met dit kwakkelende weer. Ik ga ze zeker onthouden, want ik hou wel van dat mooie, classic design.
♥ Ook bij de Vero Moda kwam ik iets moois tegen; dit leuke shirtje met tropische print! Ik besloot dat dit weleens het shirtje zou kunnen zijn dat ik 's avonds aan zou kunnen doen naar het personeelsfeest. En hij lijkt me ook perfect voor de zomer om te dragen boven een spijkershort.

 
 De H&M mocht ook niet vergeten worden en daar hebben ze ook heerlijke zomerse dingen in de collectie liggen! Het was allemaal festival proof en vreselijk leuk om te zien. Dit shirtje en high waisted broek heb ik ook meegenomen.
♥ Om half 3 was het wel een keer tijd om te gaan lunchen. Bij de Subway was ik al héél lang niet geweest, maar als ik er ben dan neem ik altijd een broodje met gegrilde kip, kaas, sla en komkommer.

 
♥ Nadat we een paar uur in de stad waren geweest -en lang nog niet alle winkels hadden gezien- was het tijd om de trein terug naar huis te pakken. Ik moest wel op tijd terug zijn om me nog even klaar te maken voor het personeelsfeest. Maar voordat we de trein in stapten moest ik even wat koffie hebben, ik was een beetje moe.
♥ Eenmaal klaargemaakt voor het feest, hopte ik de auto in van een collega en werd ik gebracht naar het restaurant waar we hadden afgesproken. Daar verzamelde al mijn collega's zich voor een afscheidsfeest van vier collega's. Het was een All you can eat principe, dus ik heb flink mijn slag geslagen, haha. Toen het tijd werd voor het toetje, ving ik een glimp op van deze mega chocoladefontein. Hallo, die wil ik wel hebben!

 
♥ Voor het dessert mocht je zelf aardbeien spietsen en ze in de chocoladefontein steken. Hoe leuk! Ook mocht je zelf je suiker op de crème brûlée doen, om het vervolgens zelf te flamberen. Kan ik dat ook weer van mijn to-do list afstrepen!
♥ Na een paar uur waren we eindelijk klaar met eten en ging ik met een paar collega's nog even een café in. Daar bleek een mega leuk feest aan de gang te zijn, dus deze dag heb ik met veel dansjes en drankjes afgesloten. Het was mega gezellig en ik weet zeker dat ik deze dag nog lang ga onthouden!

Hebben jullie ook zoveel zin in chocolade nu?

Liefs, Maaike

You May Also Like

24 reacties

 1. Wat een leuke dag! Wauw, ik zag het inderdaad op twitter! Supergaaf dat ze je retweette en een facebookpost aan je wijdde.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dag! Wat ontzettend gaaf dat Annick je noemde op Facebook! De review die je schreef was ook erg goed, ik raakte er helemaal door geïnspireerd. Dat tropische shirtje is echt heel leuk en ik zou helemaal blij worden van die chocolade fontein!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een topdag!! Heel leuk dat je die geplogd hebt! Zo gaaf ook dat Annic je artikel heeft geretweet en op Facebook heeft gezet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke dag heb je gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe leuk dat Annick jou noemde op de Facebook! Leuke plog!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke plog! Zag eruit als een geslaagde dag, zeker met Annic die haar waardering uitspreekt! Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke plog! Ik vind die trendcoat echt supermooi en hij staat je echt supergoed! Zo tof dat Annic van Wonderen jou genoemd heeft op haar Facebook pagina hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel Maureen! Ja echt super gaaf, ik kon mijn geluk even niet op <3

   Verwijderen
 8. heel erg leuke plog met prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf dat zij zelf contact met jou opnam! Super leuk. Ik vind jouw kledingstijl trouwens enorm leuk. Simpel en nonchalant, maar wel chique!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt super gaaf, het maakt me nog steeds erg blij! :) Dankjewel Melissa <3

   Verwijderen
 10. Wat een leuke dag heb je gehad! Die trenchcoat staat je heel mooi : ) en die chocoladefontein <3 !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat onwijs gaaf dat Annic van Wonderen je op haar Facebook pagina heeft genoemd. Zulk soort dingen geven je altijd zo'n energieboost!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeeeh, wat tof dat je genoemd ben! Die chocolade fontein ziet er zo yummy uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke dag! Gaaf Annic je tweet Rt'de! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke foto's! En wat leuk van Annic! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super leuke dag! Wauw zo gaaf dat Annic je retweette! De outfit van de H&M staat je ook super leuk! En leuk ook dat je met je vriend bij je werk ging eten en bediend werd door je collega, dat voelt toch altijd raar inderdaad haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke plog! En die schoenen zijn inderdaad heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat gaaf zeg! Vooral van Annic. Top! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. O wauw, te gek dat Annic je even in de spotlights zette! En nu maar hopen dat bezoekers terug blijven komen dankzij haar tip! =D You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk om te lezen! Die schoenen van Van Haren zijn heel erg mooi, gelukkig zijn de schoenen daar goedkoop. X

  BeantwoordenVerwijderen