Review: GOSH Velvet Touch 145 Shocking Coral

by - maart 17, 2015


GOSH is niet het eerste make-up merk waar je aan denkt als je een mooie lipstick wilt hebben. Tenminste, dat dacht ik wel. Toen ik een keer in de Kruidvat stond en ik liep net even wat verder dan de schappen van Catrice, Essence en zelfs de schappen van Maybelline, kwam ik daar het schap van GOSH tegen. Zij hebben óók prachtige make-up en vooral de lipsticks spraken mij aan. Eerder hebben jullie al iets kunnen lezen over een lichtroze variant van deze lipstick. Deze keer ging ik voor de kleur Shocking Coral. Kijk je mee?


De verpakking van de lipstick vind ik er héél mooi uitzien. GOSH staat bekend om zijn zwarte verpakkingen en ik vind het luxe uitstralen. De onderkant van de lipstick, daar waar je hem vastpakt, is van ander materiaal gemaakt waardoor het een beetje zacht aanvoelt. De makers hebben dus zeker nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid van de lipstick! 


De kleur van de lipstick vind ik zelf onwijs mooi. Ik was er niet eerder op gekomen om een lipstick met koraal kleur te halen. Ik hou van lichtroze lipsticks en toen ik een keer een donker roze lipstick haalde -van een ander merk overigens- vond ik hem niet mooi staan. Maar deze kleur vind ik daarentegen lekker fris en perfect voor de lente én aankomende zomer!

Geloof het of niet, maar er zijn 22 verschillende Velvet Touch lipsticks verkrijgbaar! Ze variëren van donkerrood tot lichtpaars en er is zelfs een donkere Twilight variant verkrijgbaar in de webshop van Kruidvat. 


En dan de test! Hier zie je de lipstick geswatcht op mijn arm. Dat ging trouwens niet helemaal soepel, haha. Wat een mooi pigment, hè?Eenmaal aangebracht ziet de kleur er zo uit. Het is dus een iets donkere kleur dan de swatch op mijn arm. Het is een donkerrode koraal kleur, van mij had hij misschien nog iets minder donker mogen zijn. Maar al met al vind ik het zeker een geslaagde kleur! De lipstick zelf is ook erg romig, daar hou ik wel van. Het verzorgt je lippen meer dan dat het ze uitdroogt. Ken je die lipsticks die je lippen uitdrogen? Vreselijk vind ik dat! Deze Velvet Touch lipstick doet dat gelukkig niet. Er zit ook nog eens een mooie glans aan deze lipstick. Kortom: ik ga hem vaker dragen.

De Velvet Touch 145 Shocking Coral lipstick is voor €9,49 verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat.

Heb jij ook een koraal kleurige lipstick?

Liefs, Maaike

You May Also Like

30 reacties

 1. Super mooi kleurtje! Door jou ben ik heel benieuwd geworden naar Gosh lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur staat je echt ontzettend mooi. Daarnaast echt een perfect lente kleurtje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie kleur, zeker voor de lente en zomer! Bij mijn Kruidvat verkopen ze helaas geen Gosh.. De kleur staat je erg goed.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat is best wel jammer! Dankjewel voor je lieve compliment Iris <3

   Verwijderen
 4. Prachtige kleur, staat je heel mooi! Ik moet ook wat vaker bij het GOSH schap kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kleurtje staat je heel mooi! De Gosh lipsticks zijn heel erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur matcht goed bij je. Ik ben nog niet bekend met het merk GOSH maar hoor er wel veel positiefs over.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat grappig dat ze velvet heten, terwijl ze zo glimmen! Wel een kleur die je heel mooi staat. Super voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Inderdaad wat aan de donkere kant maar wel een mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er ook eentje komt binnenkort review online!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, ik ben heel erg benieuwd naar jouw review! <3

   Verwijderen
 10. Oeh wauw! Ik hou echt van dit soort kleurtjes! Ook voor de lente en de zomer is hij heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee, toevallig heb ik deze kleur ook! Vind het echt een prachtig kleurtje. Staat mooi bij je blonde haar! (en hopelijk ook bij m'n eigen haar haha) Ik vind de formule van deze lipsticks ook heel fijn, ze drogen je lippen tenminste niet uit ja! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat jij deze kleur ook hebt! Ik hoop ook dat hij goed bij jouw haarkleur staat, haha :)

   Verwijderen
 12. Wauw wat een mooi kleurtje zeg! Staat je super.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kleur lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh mooi hoor! Staat ook mooi bij je blonde haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, mooie zomerse kleur! Het staat je ook erg goed : )

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel mooie kleur met een mooie glans :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk kleurtje, denk dat zo'n kleur mij ook wel leuk staat. Ik gebruik vooral vaak een rode of nude lipstick en meestal van Essence haha! Ik vind de lipsticks van Essence gewoon heel erg fijn en lekker goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wauw wat een mooie kleur zeg, staat prachtig bij je blonde haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oeeehh, wat een mooie kleur zeg! En je haar, wauwie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh dat kleurtje staat je erg mooi :) Ik vind je totale look ook heel geslaagd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh wauw ik vind de kleur je ontzettend goed staan! Perfect voor het zomerse weer wat er ooit aan moet komen hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een geweldige kleur! Ik ben sowieso een erg grote fan van Gosh <3

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een leuk kleurtje, staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen