Weekly Journal #33: Drukte op de Huishoudbeurs, middagje shoppen & heerlijke panini's

by - maart 02, 2015


Hallo lieve lezers! Het is alweer maandag en dat betekend waarschijnlijk voor veel van jullie dat de voorjaarsvakantie weer is afgelopen. Voor mij tenminste wel. Gelukkig heb ik vandaag nog een dagje vrij! Vorige week heb ik genoten van mijn vrije week. Ik ben wezen shoppen, heb de film Kingsman in de bioscoop gezien en vrijdag ben ik naar de Huishoudbeurs geweest. Kijk je mee naar wat ik nog meer gedaan heb?

 
♥ De week begon op een goede manier. Dinsdagmiddag ging ik shoppen met mijn broer bij de Primark. Ik had het moeilijk, want zelf wou ik niks kopen. Wel zag ik deze prachtige ketting en de tassen die eronder hangen mochten er ook zeker zijn!
♥ Samen met een paar vrienden ging ik naar de film Kingsman toe in de bioscoop. We vonden het een erg gave film en hebben om bepaalde scènes heel hard gelachen, haha. Zeker een aanrader, deze film!

 
♥ Ik besloot deze week ook om wat meer aan Snapchat te doen. Ik had een paar leuke accounts toegevoegd en zelf plaatste ik ook een aantal foto's in Mijn Verhaal. Heb jij mij al toegevoegd op Snapchat? Mijn accountnaam is xmmke.
♥ OOTD!

 
♥ Ik ging woensdagmiddag even lunchen met een vriendin bij mijn werk. Altijd leuk om daar even te lunchen als je niet hoeft te werken, haha! We namen allebei een kippesto panini en die was heerlijk. En daarnaast hebben we nog koffie gedronken en heel veel bijgekletst. We zijn daarna even het dorp in gelopen en hebben die hele middag nog geshopt. Ik heb nog een leuke broek en shirtje gescoord.
♥ Toen ik thuis kwam waren mijn nieuwe Adidas Superstar schoenen binnen! <3

 
♥ Samen met mijn zus en moeder ging ik vrijdag naar de Huishoudbeurs toe. Het was een lange treinreis van 2,5 uur en toen we er eenmaal kwamen stond het hele station vol met allemaal huismoeders. Wat een drukte zeg!
♥ Toen wij bij de Huishoudbeurs aankwamen, was het nog steeds heel erg druk. Dat vonden wij echt wat minder, want je kon niet eens normaal naar een andere stand toelopen. De standjes zelf waren wel erg leuk, vooral die in de Beauty hal.

 
♥ Bij een stand konden we foto's laten maken om een reis naar Turkije te winnen. Dat konden mijn zus en ik niet aan ons voorbij laten gaan!
♥ Even lunchen met een panini met kip en kaas en een banaan, aardbei, sinaasappelsap smoothie. Ook heerlijk! Hierdoor konden we even bijkomen van de drukte.


 

♥ Vrijdagavond had ik een feestje en zaterdag heb ik weer gewerkt. Daar heb ik geen foto's van, maar toen mijn moeder op zondag deze croissantjes had gemaakt, moest ik daar wel even een foto van maken!
♥ Maart is weer begonnen: de lente zit weer in de lucht!

Hoe was jullie voorjaarsvakantie?

Liefs, Maaike

You May Also Like

26 reacties

 1. Heeerlijke foto's van volgens mij een top weekje! Vind je adidasjes zooo leuk en ik heb je toegevoegd op snap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Je Adidas schoenen zijn echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuke foto's! en ik hoop dat jullie de reis naar turkije winnen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je naar de huishoudbeurs was <3 En nu maar hopen dat je die reis naar Turkijke wint, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah de Adidas sneakers zijn tof! Staan je goed. Gezellig zo'n vrouwendagje naar de Huishoudbeurs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gezellig dat je met je moeder en zusje naar de beurs bent geweest. Je ootd vind ik erg leuk. Heerlijke he de lente ik ben er ook echt aan toe! Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goeed uit! Leuke week heb je gehad volgens mij xo meike

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah je adidas schoenen zijn leukkk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je naar de huishoudbeurs bent gegaan! Ik wil daar ook nog wel een keer naartoe. Ik vind krullen trouwens super bij je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet het sowieso één keer in je leven meegemaakt hebben :) Dankjewel, Manon <3

   Verwijderen
 10. Die croissantjes zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto's weer, je haar zit prachtig met die krullen erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb de adidas superstars ook gevonden in Oberhausen. Ze zijn zo pretty! Mijn moeder is trouwens ook naar de huishoudbeurs geweest en volgens haar is dat echt iets voor mij, dus misschien volgende keer ook maar eens een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat gaaf dat je ze ook gevonden hebt :D Sowieso een keer naar toe gaan hoor!

   Verwijderen
 13. Je ziet nu steeds meer mensen met Nike sneakers, maar ik ben altijd een Adidas liefhebber geweest! Ik ben nog nooit bij de huishoudbeurs geweest, maar het lijkt me wel leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke foto's! Gelukkig ben ik vandaag ook nog even vrij, maandagen zijn nooit leuk haha. Wat zijn je Adidas schoenen mooi <3 Ik vind ze echt geweldig, maar wel jammer dat iedereen ze ineens heeft hihi. Ze staan je erg leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke foto's! Die Adidas schoenen staan je erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super leuke foto's! Ik wil die Adidas schoenen ook ! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk recap! Ik hoorde juist dat the Kingsman een slechte film was, haha. Fijn dat jij het leuk vond! x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oeh, leuk..foto's maken om kans te maken op zo'n reis :). Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een fijne week heb je achter de rug! Het is altijd fijn om te lunchen met vriendinnen bij te kletsen. Ik ga je zeker toevoegen op snapchat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. croissantjes Heerlijk!
  P.S. Leuke foto's zegt

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat leuk om te lezen. Ik was afgelopen donderdag op de huishoudbeurs en ook toen was het ontzettend druk, maar wel leuk! Mooie schoenen ook trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen