Weekly Journal #35: Selfiestick, Mexicaans restaurant & lekkere drankjes

by - maart 16, 2015


Hallo lieve lezers! Hebben jullie ook een leuke week achter de rug? Donderdagavond heb ik een heel leuk avondje stappen gehad met klasgenoten en zondagavond ben ik wezen uiteten bij een heerlijk Mexicaans restaurant. Ik kan maar niet genoeg krijgen van die ontzettend lekkere nacho's, haha. Ondertussen ging ik natuurlijk gewoon naar school en gingen alle werkzaamheden rondom mijn blog gewoon door. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb gedaan vorige week?

 
♥ Op maandag had ik een dagje vrij, heerlijk! Om die tijd eens goed te benutten ging ik een rondje hardlopen. Ik doe dat nu één keer per week en dat vind ik al een hele prestatie op zich. Ik wil het opschroeven naar twee keer per week, zodat ik dan lekker sportief bezig ben. Helaas ging deze ronde niet zo goed, halverwege viel mijn mobiel uit en had ik geen muziek meer om op hard te lopen, meh.
♥ Ook 'vond' ik deze schoenen weer terug, die ik niet heb gedragen sinds de zomer. Ze bevatten franjes aan de zijkanten en daardoor krijg je er een heel hoog festival/zomers gevoel bij.

 
♥ Outfit of the Day, met de schoenen met franjes natuurlijk.
♥ Nog steeds is mijn winactie aan de gang en er doen al ontzettend veel lieve mensen mee. Doe jij ook al mee? Je kan o.a. deze drie producten van Makeup Revolution winnen!

 
♥ Donderdagavond stond een leuke stapavond op de planning. Samen met een paar klasgenoten verzamelden we ons bij Deveny thuis om vervolgens de stad in te gaan. Gelukkig hadden we een slaapplek bij haar thuis, want de volgende dag moesten we weer naar school toe. En foto's met een selfiestick mochten niet ontbreken op die avond!
♥ Bij haar thuis was het al ontzettend gezellig en ontbrak het ons niet aan de lekkere drankjes <3

 
♥ De volgende dag werden we al vroeg wakker en hoewel we niet zo vroeg les hadden, gingen we al wel vroeg uit bed. Omdat we mega veel honger hadden en de La Place om de hoek was, liepen we al snel de stad in. Daar nam ik een heerlijke smoothie en een broodje tonijn als ontbijt. Vreselijk lekker op een lege maag!
♥ Vrijdag heb ik de rest van de dag bijna niets meer gedaan -behalve op bed liggen- en zaterdag ging ik met mijn zus op stap naar Arnhem. Wat ik daar deed lees je binnenkort in een PLOG!

 
♥ Die dag had ik trouwens mijn nieuwe lipstick op van GOSH met een koraal kleurtje. Die ga ik zeker vaker dragen!
♥ Ze zijn al een tijdje te koop bij de Albert Heijn, maar ik had deze waterflesjes nog nooit eerder geproefd. Mijn zus had dit flesje meegenomen met munt, citroen en gember erin. Ik dacht dat het niet lekker zou zijn, maar gelukkig proef je de gember nauwelijks, haha.

 
♥ Zondagavond ging ik uiteten samen met mijn familie! We aten bij een Mexicaans restaurant bij ons in de buurt en als voorgerecht namen we deze ontzettend lekkere nacho's.
♥ We hebben er heel lang gezeten en het werd ondertussen al donker. Maar gezellig was het zeker!

 
♥ Het hoofdgerecht was niet zo fotogeniek -ik had kip met een kaas/ananassaus- maar het dessert daarentegen zag er wél goed uit. Yummy! Vanilleijs met warme chocoladesaus en een toef slagroom bovenop, dat kon er ook nog wel in.
♥ Deze Weekly Journal sluit ik af met een quote dat helemaal waar is: Believe that good things will happen, and they will. 

Heb jij nog iets leuks gedaan vorige week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

26 reacties

 1. Oeh wat een leuke dingen heb je gedaan! Ik vind je schoenen zoooooo leuk, ook in die outfit!! Weet je toevallig nog waar ze van zijn haha?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die schoenen zijn van vorig zomercollectie van van Haren, ik weet zo niet of ze nu ook in de winkel/online te vinden zijn..

   Verwijderen
 2. Leuke foto's en wat heb je leuke dingen gedaan. Ik wil ook nog een keer naar een Mexicaans restaurant, lijkt me heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! De Gosh lipstick staat je erg mooi, lekker zomers. Natuurlijk doe ik mee met je winactie!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je ging stappen met klasgenoten! En die schoenen zijn echt heeel leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke week! Die lippenstift is echt heel mooi en oh Mexicaans eten is echt heeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Zo'n selfiestick wil ik ook nog altijd aanschaffen, toch een leuk ding, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel een super leuke foto's. Zag alleen een klein foutje er staat gedraagt (over je schoenen) maar denk dat je bedoelt gedragen? ;) overigens wel erg leuke schoenen! Mexicaans restaurant wil ik ook nog een keertje heen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad even een stom foutje! Ik heb hem gelijk veranderd, dankjewel voor je tip Alexa <3

   Verwijderen
 8. Wat een hoop leuke foto's! Die schoenen zijn echt heel leuk, goed dat je ze vaker gaat dragen. Ik heb nu echt zin in Mexicaans eten, mijn favoriet! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeee die nacho's zien er heerlijk uit! Ga ik binnen maar eens maken voor mn blog! Goed idee :)

  -marijke-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, ik ben benieuwd naar het resultaat! Ik denk dat ik ze binnenkort ook maar eens zelf ga maken :)

   Verwijderen
 10. Hmmm ontbijt bij La Place...het eten is daar altijd verschrikkelijk lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke foto's allemaal. Mooie lipstick van Gosh!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuke foto's en wat ben je toch een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's! Gezellig zo'n stapavondje op donderdag! En die GOSH lipstick staat je prachtig <3! X

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeeeh, dat eten bij La Place. Die schoenen zijn heel tof. Eeen beetje een boho-versie van de Isabel Marant bobbies :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad! Want er zitten ook hakken in 'verborgen', die je nauwelijks kunt zien

   Verwijderen
 15. Wat een fijne foto's, die schoenen <3 krijg inderdaad gelijk zin in festivals!
  Ook heb ik nu zin in mexicaans hihi, ZO lang geleden!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat heb je veel leuke en gezellige dingen gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke diary! En die schoenen zijn echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. bedankt voor je lieve reactie op mijn blog! dat ijs ziet er heerlijk uit! en die schoenen ook! zoals ik lees zijn ze al van vorig jaar, maar waar heb je ze toen gekocht??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan, Bertine! Die schoenen waren van de vorige zomercollectie van Van Haren, ik weet niet of ze nu nog te koop zijn, helaas

   Verwijderen
 19. Dat koraal kleurtje van Gosh is super mooi! Leuke diary!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vind die schoenen geweldig!
  Leuk artikel, je hebt een hele leuke schrijfstijl!

  BeantwoordenVerwijderen