Weekly Journal #36: Heerlijk terrasweer, zonnebrillen passen & fleurige nagellak

by - maart 23, 2015


Hallo lieve lezers! We beginnen de week weer goed, want het is weer tijd voor een Weekly Joural haha. Vorige week heb ik een enorm leuke week gehad. Niet alleen was het op dinsdag zo ontzettend mooi weer dat ik een terrasje gepakt heb, maar die dag ervoor zat ik ook al in het zonnetje aan een ontbijtje buiten op het mooie balkon van de La Place. Naast genieten heb ik ook keihard gewerkt aan mijn literatuurstudie en stond het weekend in het teken van volop werken. Kijk je mee naar wat ik nog meer gedaan heb vorige week?

 
♥ Maandag én dinsdag had ik vrij. En dat heb ik niet alleen besteed aan even rustig aan doen, want er moest volop gewerkt worden aan school. Daarnaast had ik nog even tijd vrijgemaakt om weer te gaan hardlopen. Twee keer hardlopen deze week is me (weer) niet gelukt, maar vanaf deze week ga ik daar toch echt wel aan beginnen!
♥ Een nieuwe favoriet: deze Shimmering Bronzing Powder van de Catrice. Jullie hebben er hier al een review over kunnen lezen!

 
♥ Aan school werken is niet mijn favoriete bezigheid, maar deze marketingcommunicatie plan had wel zo zijn leuke kanten. Even een moodboard gemaakt van de doelgroep! Met daarnaast een XL kop groene thee.
♥ Dinsdagochtend had ik zin om even een ontbijtje te scoren bij de La Place. Het was ten slotte héél erg zonnig weer, dus samen met een vriendin ging ik op pad. In de V&D kwamen we nog onwijs leuke zonnebrillen tegen, die afdeling konden we echt niet overslaan. Ik vond deze toffe blauwe zonnebril <3

 
♥ In de stad kwamen wij ook nog deze super schattige nagellakjes tegen van Rimmel London! Echt, ik zou ze voor de fleurige verpakking al aanschaffen. En die kleuren zijn ook zo leuk, sowieso wil ik de roze, rode én blauwe nagellak van deze lijn hebben. En en en... eigenlijk allemaal wel!
♥ Eindelijk bij de La Place aangekomen was het even goed nadenken over het ontbijt, welke items wil ik eigenlijk hebben?

 
♥ Ik koos natuurlijk voor een croissantje met jam (die kan ik toch echt niet laten liggen!) en een versgeperste j'us. Ook een broodje kaas, ei en een aardbeien dessert kon niet missen. Het was genieten geblazen in de heerlijke ochtend zon.
♥ Toen ik weer thuis kwam, was het even tijd voor een snapshot van mijn outfit.

 
♥ En ja hoor, woensdag was het wéér heerlijk weer. Nadat we de hele ochtend les hadden konden we de roep van een klasgenoot niet weerstaan. Dat leidde tot het terras mét een tosti natuurlijk. Oh, en een paar zoete witte wijntjes. Als je nu eenmaal kan genieten, moet je het ook goed doen.
♥ Het duurt nog een week totdat mijn loon weer gestort word. En als je nog niet kan shoppen, dan doen we het maar gewoon online toch? Ik heb al ontzettend veel leuke dingen opgeslagen die ik graag zou willen hebben. En ik heb ook een onwijs leuke lente wishlist gemaakt, soon online ;)

 
♥ De rest van de week heb ik noodgedwongen aan mijn literatuurstudie gezeten. Jeetje, wat een werk! Vrijdagavond vond ik het wel tijd om even het huis uit te gaan. Het werd een cafeetje samen met een vriendin. We hebben heerlijk bijgekletst onder het genot van Radler en een lekker stokbroodje. Moet ook kunnen (ook nog na té veel geld uit hebben gegeven aan eten).
♥ De rest van het weekend (op zaterdag en zondag) heb ik gewerkt. Het was hartstikke druk, dus ik heb daarvan weinig foto's gemaakt. Zondagavond kwam mijn vriendje nog langs en daarna was de week al snel afgelopen. Deze quote vond ik wel leuk, want de laatste tijd lijkt dit alleen maar waar te zijn. Ik denk tegenwoordig positiever en er gebeuren ook véél leuke dingen in mijn leven

Deze week heb ik veel te doen. Niet alleen voor school, maar vrijdagavond heb ik een verjaardag en zaterdag is mijn vriendje jarig! Daarna gaan we met zijn alleen nog naar een super leuk feest toe. Er staan dus weer veel leuke dingen op de planning. Ga jij nog wat leuks doen deze week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

26 reacties

 1. Wat een volle week! Literatuurstudies vind ik zo saai, ben altijd blij als ie weer af is. Wat leuk dat je vriendje zaterdag jarig is, heb je al een kadootje bedacht?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Lekker hoor al dat eten. Goed van je dat je hebt hardgelopen en dat gaat vast wel goedkomen deze week!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeh ik ben super benieuwd naar je nieuwe fashion items, je hebt zo een leuke stijl. Het topje op je computerscherm ziet er ook al veelbelovend uit! Fijne nieuwe week, geniet er van <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat een lief compliment Svenja! Jij ook een fijne, nieuw week gewenst <3

   Verwijderen
 4. Leuke foto's! Die laatste quote klopt helemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben heeeel benieuwd naar je lente wishlist! Ik zie ook overal teveel leuke dingen maar ik wil sparen voor Londen! Ik ga nu ook een vriendinnetje vragen om te ontbijten bij La Place deze week want dat ziet er echt zo lekker uit. Super leuke diary weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk, ben benieuwd naar je wishlist en dacht dat je niet ging hardlopen maar touwtje springen Daar leek het meer op! Hardlopen is ook echt niet voor mij weggelegd. La place is trouwens lekker he! Wel een beetje prijzig alleen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moest even heel hard lachen om je comment, haha! Maar touwtjespringen is eigenlijk best een goede tip, misschien dat ik dat de komende tijd eens ga proberen :) Wij hadden trouwens kortingsbonnen bij de La Place, dus het was iets goedkoper dan normaal!

   Verwijderen
 7. Wat een heerlijke week!
  La Place kun je altijd heerlijk eten. In Groningen kun je ook nog lekker op "het dak" zitten met een mooi uitzicht.
  Heerlijk om weer buiten te kunnen zitten in de zon, hè?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa ik kan er geen genoeg van krijgen! Gelukkig is het nét pas lente geworden en kunnen we er nog maanden lang van genieten. Ik hou ervan <3

   Verwijderen
 8. Ik vind de nieuwe Rimmel London collectie ook erg mooi en wordt er ook hebberig van ;-). Ik ben benieuwd naar je wishlist, altijd zo leuke bezigheid om online te shoppen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah ziet eruit als een heerlijk weekje, het weer was inderdaad ook echt perfect om lekker naar buiten te gaan. Ik ben stiekem echt verslaafd aan de la place, ze hebben echt chill eten daar ^^
  Onderwerp switch die nagellakjes van rimmel zien er echt suuper cute uit! Ik ga daar ook maar eens naar kijken.

  Leuke blog heb je!

  Liefs, Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk! En wat zien die nagellakjes er zo leuk en kleurrijk uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bah literatuurstudie lijkt me vreselijk, daar kijk ik nu al zo niet naar uit.. Ik vind het echt onwijs knap van je, dat je school en je blog zo goed met elkaar kan combineren. En hoezo verslaafd aan de la place haha? Ik ben erg benieuwd naar je wishlist en mocht je iemand nodig hebben om bij de la place een club sandwich te eten, I'll be your girl haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon een tip: op tijd beginnen! Dan gaat het je zeker weten lukken. Het combineren vind ik nog wel erg lastig hoor, ik heb er ook nog een bijbaantje bij. Soms kan ik echt in de stress schieten wanneer ik iets vergeten ben of iets dergelijks. Maar bedankt voor je compliment <3 Ahhh wij gaan sowieso binnenkort weer afspreken hoor! Wanneer mijn tentamens voorbij zijn heb ik zeeën van tijd over. Kunnen we ook mooi outfit foto's gaan schieten :)

   Verwijderen
 12. Benieuwd naar je lente wishlist! Ik word ook mega blij van die vrolijke kleurtjes voor op je nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben benieuwd wat je allemaal op je wishlist hebt staan ; ) Ik probeer niet zo veel online te kijken, anders wil ik alleen maar meer hebben haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Weer een leuke foto's! Ik ben ook erg benieuwd naar je lente wishlist. En wat een leuk vestje draag je op die spiegelfoto!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een heerlijke foto's! haha, je hardloopdrama ken ik. Ik ben er ook zo goed in om weer een keer over te slaan. Gelukkig is het straks al een stuk aangenamer om lekker te gaan hardlopen. Die nagellakjes zijn ook zo leuk. Ik vind de nagellak van Rimmel altijd al super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie foto's en altijd erg leuk om te lezen ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke fotos ! Ik moet ook echt eens een keer gaan hardlopen, je bent beter bezig als mij haha. Die nagellakken zijn zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ooh die rimmel lakjes zijn echt super cute! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hele leuke foto's :) Ik moet me ook altijd inhouden hoor als ik die vrolijke nagellak kleurtjes zie :3

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Dat is nog eens leuk! Een moodboard voor school maken, haha! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb deze week weer een lekker rustige week. Dus flink bloggen en solliciteren. Wat lekker ontbijten bij de La Place!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat leuk om te lezen! Fijn dat je zo'n leuke week achter de rug hebt. En met dit lekkere weer doe ik ook niks liever dan op het terras zitten en wijntjes drinken, hahaha. Het is maar even goed dat het nu regent... X

  BeantwoordenVerwijderen