Weekly Journal #37: Mega grote burrito, zomerse jumpsuit & verjaardagsfeestjes

by - maart 30, 2015


Hallo lieve lezers! Vorige week heb ik een erg drukke week gehad. Doordeweeks was ik onwijs druk met het maken van allerlei huiswerk opdrachten voor school. Vandaag heb ik namelijk een tentamen en vrijdag is al de allereerste deadline voor een verslag (en er volgen nog veel meer deadlines). In het weekend had ik daardoor wat meer tijd over voor vrienden. Vrijdagavond had ik een verjaardagsfeestje van een vriendin en zaterdagavond had ik een verjaardag van mijn vriendje en ben ik uit geweest. En dat is niet het enige wat ik gedaan heb! Kijk je mee naar wat ik nog meer heb meegemaakt?

 
♥ Maandag zat ik enorm in de stress -ik had net een weekend volop gewerkt- want ik moest mij weer compleet gaan focussen op school. Het was tijd om hard aan de studie te gaan! Als lunch nam ik deze toast met ei en een vers geperste j'us.
♥ Een van onze opdrachten op school is het vinden van je droomstage/baan en daar een bijpassend solliciatieproduct bij te maken. Ik heb gekozen om een site te maken in Wordpress en daarop te laten zien wie ik ben. Misschien dat jullie het eindresultaat leuk vinden om te zien?

 
♥ Op dinsdag waren mijn moeder en ik alleen met het avondeten en we besloten om heerlijke paprikasoep te maken! Het is altijd ontzettend lekker om er nog wat zalm bij in te doen, hmmm <3
♥ Woensdag heb ik weer een rondje hardgelopen. Het gaat de goede kant op!

 
♥ Nadat ik terug kwam van mijn rondje hardlopen, maakte ik deze onwijs lekkere en gezonde wentelteefjes (met ei, amandelmelk, kaneel en volkorenbrood). In plaats van het op te eten met zoet beleg koos ik voor banaan.
♥ Daarna was het weer tijd om aan mijn huiswerk te zitten. Echt, deze week heb ik ontzettend veel tijd gestoken in het maken van huiswerk. Ik hoop zo dat ik alles af krijg vóór de deadlines!

 
♥ Op donderdagavond was het tijd om te ontspannen. Samen met mijn vriendje ging ik uiteten bij Los Ponchos, een mexicaans restaurant in Enschede. En ik nam wijn, want daar was ik wel aan toe haha.
♥ Ik koos voor deze mega burrito als hoofdgerecht, ziet het er niet onwijs lekker uit?

 
♥ Nadat we uiteten waren geweest, gingen we nog even de stad in om te shoppen. Bij de Sting paste ik deze intens leuke jumpsuit! Ik vind hem echt perfect voor de zomer, hij bevatte ook allemaal vrolijke kleurtjes.
♥ Vrijdagavond vierde een vriendin van mij haar verjaardag. We waren al vroeg op de avond aanwezig, omdat we gezellig met zijn alleen pizza gingen eten!

 
♥ Maar natuurlijk kwam eerst het stokbrood aan bod. Ik heb die avond heel veel ontzettend lekkere hapjes gehad, haha. Maar ja, dat mag ook wel eens :)
♥ En toen was het eindelijk tijd voor pizza! Lilian had een paar verschillende pizza's gehaald en daar hebben we allemaal een stukje van gehad. Super leuk om zo verschillende soorten pizza's te ontdekken die ook lekker zijn!

 
♥ Op zaterdagavond vierde mijn vriendje zijn verjaardag. Hier heb ik bijna geen foto's van gemaakt, maar dat laat ook maar weer zien hoe gezellig het was, haha. Na zijn verjaardag zijn we nog naar een feestje in de buurt gegaan.
♥ Zondag had ik eindelijk tijd om even weer wat rust te nemen en te leren voor mijn tentamen, die ik dus vandaag moet maken. En daarna is het weer tijd om aan school te werken... ik heb daar zo geen zin in! Ik wil weer vrije tijd hebben om te kunnen besteden aan mijn blog. Ik probeer daarom deze week tijd vrij te maken om jullie weer te voorzien van leuke artikelen <3

Hebben jullie nog wat leuks gedaan vorige week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

22 reacties

 1. Wat een drukke week met school, de deadlineweek was bij mij ook afgelopen week wat weer zorgde voor veel stress! Nog gefeliciteerd met je vriendje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Die jumpsuit ziet er erg tof uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je tentamen ik heb morgen en donderdag tentamens dus ga zo hard studeren! Leuke foto's.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd met je vriendje! Ik ben heeel benieuwd naar het recept van die paprikasoep, klinkt super goed! Doe je er dan wat gerookte zalm in? Heel veel succes met het studeren en de deadlines, helaas ken ik het gevoel haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Simone <3 Er zit inderdaad gerookte zalm in ja, en de paprikasoep zelf kwam gewoon uit een pakje. Maar het was wel onwijs lekker hihi

   Verwijderen
 5. Leuke foto's, zo te zien heb je een drukke week achter de rug! Die paprika soep ziet er echt enorm lekker uit. Succes nog met school! Ik kijk uit naar nieuwe artikelen, hopelijk heb je wat tijd om te schrijven <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die jumpsuit staat je echt super leuk! Je hebt wel een drukke week gehad zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie site heb je gemaakt (als wat op dat scherm zie, de site is, hihi!) Ik zou het leuk vinden om het eindresultaat te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb het er niet duidelijk neergezet, maar dat is de vacature zelf haha! Mijn eindresultaat is nóg mooier dan dat, hihi

   Verwijderen
 8. Leuke foto's! Je haar is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele fijne foto's en YUM die burrito lijkt me echt heeeerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke foto's! De jumpsuit vind ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke foto's! Leuke blog heb je ook :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja ik wil graag weten hoe het eindresultaat eruit ziet van je schoolopdracht! Mooie selfie trouwens en gefeliciteeerd met je vriendje ! En ik zie heel veel lekker eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohh, die pizza ziet er lekker uit.. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke jumpsuit en wat een drukke week, succes met school!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk de foto's met je vriendinnen, dat was vast een geslaagde vrijdag avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De jumpsuit is echt heel tof! Succes met je schoolstuff!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke foto's allemaal! Je mega burrito ziet er zo lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben best benieuwd om die wordpress site te zien! ;P Ziet er goed uit op de foto!
  En gefeliciteerd met je vriend!

  BeantwoordenVerwijderen