WINACTIE 200 VOLGERS: Makeup Revolution pakket

by - maart 10, 2015


 Mijn blog is alweer de 200 Bloglovin volgers gepasseerd! En omdat ik jullie wil bedanken voor dit mooie aantal, heb ik een winactie georganiseerd. Ik vind het ontzettend leuk dat mijn blog steeds meer volgers krijgt en ook achter de schermen zijn er leuke dingen aan de gang voor mijn blog. En dit maakt mij erg blij! En aangezien ik net dit prachtige merk heb ontdekt dat Makeup Revolution heet, ga ik een paar hele leuke producten aan jullie weggeven! Zijn jullie al benieuwd naar welke producten dit zijn?


Wat in het winpakket zit is het volgende:
♥ Redemption Palette Essential Shimmers oogschaduw
♥ Pink Blushing Heart
♥ Lip Lava Tremor lipgloss
♥ Ultra Blush & Contour palette Golden Sugar

Maar wat moet je doen als je kans wilt maken op dit pakket?
- Volg mij via Bloglovin 
- Like dit bericht op Bloglovin
- Laat een reactie achter met daarin een geldig e-mailadres

Waarmee maak je extra kans?
- Volg mij via Twitter
- Volg mij via Instagram

Het zijn maar een paar simpele stappen die je hoeft uit te voeren. De winactie loopt t/m 22 maart 2015. Op die dag wordt ook de winnaar bekend gemaakt en stuur ik een e-mail naar je toe. Ik zou het super leuk vinden als je mee zou doen! :)

Liefs, Maaike

You May Also Like

55 reacties

 1. Yeah! Gefeliciteerd met je 200 volgers! Wat heb je een mooie winactie samen gesteld voor ons. Ik doe graag mee het merk Revolution is echt mijn favoriete budget merk. Ik volg je overal en heb het bericht geliked. Mijn e-mail: bylonneke@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de 200 volgers! En wat een leuke winactie zeg. Ik wil al zolang zograag de producten van Makeup Revolution uitproberen! Ik doe dan ook erg graag mee! Ik heb alles gedaan wat moet en mocht. Mijn email is: nicolish4@gmail.com. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Je verdient de volgers :)
  Ik doe ook graag mee, via bloglovin en instagram. Mijn email is: julia_stiphout@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wauw, wauw!! Wat een prachtpakket. Ook gefeliciteerd met de 200 volgers, dat heb je echt verdiend! <3 Ik volg je al overal, natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Je verdient het :) Wauw! Wat een mooie pakket! Ik volg je overal!
  Mijn e-mail is: kayleejalessie@gmail.com

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed van je meis, helaas heb ik zelf al 2 items uit deze prachtige collectie dus is zonde om dan mee te doen! Dat palette met blush, highlighter en bronzen ris echt een top palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, maar er kunnen nog veel meer volger bij.
  Wat een ontzettend leuk pakket verloot je.
  Ik doe graag mee en volg en like je via Bloglovin & Twitter
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Congrats! Super leuk dat je de 200 hebt gehaald, daar ben ik ook net voorbij! En wat een super leuke winactie! Ik wil zeker meedoen! Ik volgde je al op Bloglovin' en ik heb je bericht gesaved! Op Twitter volgde ik je ook al (EnjoyanBlog) en op Instagram volg ik je nu ook! (rani.pauwels) Fingers crossed! ♥ Ohja, mijn emailadres: enjoyan@hotmail.com!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw gefeliciteerd meid! Echt top en het is je heel erg gegund! Wat een mooie producten van een merk waarvan ik nog niks heb. Dus doe toch maar gezellig mee. Email: captualize@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Eerst en vooral super hard gefeliciteerd met je 200 followers! En waaauw deze winactie! Toen ik de producten zag begonnen m'n oogjes meteen te fonkelen. Binnen de seconde heb ik dan ook ALLE stappen gedaan. Buiten die van Twitter :( Jammer genoeg heb ik geen twitter ^^. Op bloglovin, volg ik je al super lang en ik vind je blog echt super leuk! Ben echt supppeeer benieuwd welke gelukkige dame dit gaat winnen :D En mijn e-mail adres is beautybloglauracontact@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke winactie. Ik heb alles al behalve de blush palette haha! dus ik sla deze even over.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super leuke winactie, uiteraard doe ik daar graag aan mee! Ik heb alle stappen gedaan, ook de extra! Het emailadres waar je me op kunt bereiken : lifebyme@hotmail.com
  xx Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah gefeliciteerd met de 200 volgers! Je gaat onwijs vooruit met je blog! Super leuk om te zien.

  Ik doe graag mee met je winactie. Volg je via Bloglovin', bericht geliked en ik volg je via Instagram nu. (glamourmoes)

  E-mailadres: glamourmoes@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heeej, wat goed. Van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal.. Ga zo door, dan zit je zo op 300 gezellige volgers dat weet ik zeker! ;-) Je hebt een hele leuke blog, en vele dingen heb ik zeker wat aan in mijn dagelijks leven. Ik volg je natuurlijk op bloglovin, en ook op twitter... Groetjes en een fijne dag...
  ilsiee prins, wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik waag heel graag mijn kans...

  lottepothe at hotmail dot com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Super tof om je blog zo te zien groeien. Je heb het echt verdiend met al je leuke posts! Ik doe graag mee aan je winactie en ik volg je al op Bloglovin', Instagram en Twitter ; ) (mijn email: dreamy-libra@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met jou 200 volgers, ik weet nog hoeveel vreugde dansjes ik heb gedaan toen ik deze mijlpaal haalde! En oh wauw wat een ongelofelijk mooi pakket ga je weggeven aan je volgers. Ik maak heel graag kans. Ik heb gedaan wat moet en volg jou al op Instagram.

  Mijn mail adres is: lifestylebylinda.blog@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Nou moe....ik was je nog niet eerder tegengekomen! In ieder geval heb je er nu weer een nieuwe volger op bloglovin, twitter en instagram bij! ;-) leuke blog heb je en nog gefeliciteerd met je 299 followers waar je alweer dik overheen bent! ;-) lieve groetjes Mandy. Ik begin vast met duimen! ;-) Xxx (mandybosnails@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ooh, leuk! Ik doe heel graag mee en heb je overal geliked/gevolgd :) mijn e-mailadres is annelies.dp@hotmail.com
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Aah wat super leuk! Gefeliciteerd met je 200 volgers, je blog is echt super leuk dus dit is helemaal verdient!
  Ik volg je overal al en heb natuurlijk ook het artikel geliked op bloglovin'. Succes met een winnaar kiezen!
  Liefs, xxx
  (e-mail: floortje181@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gefeliciteerd met je 200 volgers!! Wat leuk!!
  En wat een prachtige winactie!
  Ik volg je en heb het artikel geliked. Verder volg ik je op twitter (@isabellemues) en instagram (LifestyleIsabelle)
  Mijn emailadres is lifestyleisabelle@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gefeliciteeerd! Wauw gaaf! Ik doe mee! Ik wil al zo lang iets van dit merk proberen! Via BL: Eilish Sleijpen en insta/twitter @mrseilish --> e-mail: artisticstateofmind@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Gefeliciteerd met je 200 volgers! Ik kende je blog nog niet maar ik vind hem erg leuk! Leuke winactie heb je ook samengesteld, ik doe mee ;)
  mail: happinessisyourway@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ooooopsie. Ik ga mij heel hard schamen dat ik jou nog niet volgde via Bloglovin. Bij deze, nu doe ik dat wel! Ik heb het bericht geliked en volg jou al lang via Instagram (xmelisssss). Ik doe heel graag mee om deze mooie goodies te winnen & gefeliciteerd met je (inmiddels) 2014 volgers! Keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ah gefeliciteerd met de 200 volgers meid! Ik doe okk graag mee aan de winactie! Ik volg je overal al en heb het bericht geliked op Bloglovin! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Super leuk! Wij maken heel graag kans op dit leuke pakket! We volgden je overal al !:) Alles gedaan dus. Nu duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gefeliciteerd, nu heb je er nog een volger bij :) Ik heb je net gevolgd en dit artikel geliked
  Leuke producten om te winnen
  liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat ontzettend leuk zeg! Aangezien ik je blog niet (vast) volg en af en toe eens langskom hoop ik dat een trouwe lezer het pakketje zal krijgen! Je hebt in ieder geval echt wat leuks bij elkaar gezocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Lovely je 200 volgers! Mooie mijlpaal.
  Ook ik doe graag mee met je winactie!
  - Op Bloglovin volg ik je + hartje voor dit artikel ( ByBird)
  Extra:
  - Instagram ( berdienrenes)
  Liefs!
  berdien_renes@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Gefeliciteerd met je 200 volgers, wat goed van je! Lief dat je daarom deze winactie doet. Ik heb nog nooit iets van Makeup Revolution geprobeerd maar ik zie het merk op verschillende blogs voorbij komen en dat maakt me heel nieuwsgierig! Ik volg je op alle social media, mijn e-mail: todayslipstick@gmail.com
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Gefeliciteerd! Ik wacht nog even met zelf een bestelling plaatsen aangezien jij precies een paar dingen weggeeft die al een tijdje op mijn wishlist staan :) Bloglovin gevolgd en geliked!

  blogmeticulous@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Revolution vind ik zo'n leuk merk, ik doe heel graag mee :) Ik volg je via Bloglovin (heb bericht een like gegeven), Twitter en Instagram. Mijn e-mailadres is amanda_sturm@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Ik heb de verplichte én extra dingen gedaan! Ik volgde je namelijk al op alle kanalen haha! Mijn email: studiomarleen@hotmail.nl

  xx Marleen (www.remotereporter.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Gefeliciteerd met de 200 volgers! Wat een super toffe winactie, ik doe graag mee! Ik kende je blog nog niet, maar na een beetje rondkijken ben ik begonnen met je te volgen via Bloglovin en ik heb het bericht maar meteen geliked. Ook volg ik je nu via Twitter en Instagram (allemaal met beautyliefdeNL). Mijn email:nicole@beautyliefde.nl. Nu maar duimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Gefeliciteerd met het behalen van de 200 volgers! Helemaal verdiend, want je hebt een erg leuke blog :)
  Ik ding graag mee naar deze mooie prijs! Ik volg je op Bloglovin en like dit bericht.
  romyveul [at] hotmail [punt] com

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Gefeliciteerd!! Wat tof dat je de 200 volgers hebt bereikt. Ik doe ook graag mee met deze leuke winactie, want Makeup Revolution heeft hele mooie producten! Ik volg je via alle kanalen. Mijn email is: bytypicalmarlies@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Gefeliciteerd! Het is je gegund. Ik doe graag mee voor deze mooie make up revolution producten en volg je overal!
  Sabrina at denklicht.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wauw, als dit geen prachtig pakket is weet ik het ook niet meer! Hier moet ik wel even aan meedoen :) Heb alle stapjes gedaan en heb ook even je tweet geretweet. Veel succes aan alle deelnemers :) Oja, mijn email is misslanghaar@hotmail.com :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Congratz! Tweehonderd is veel!! Als je al die mensen even in een ruimte voorsteld... Daar heb je toch aardig wat schoollokalen voor nodig. Keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wauw wat goed ! Al die volgers zijn niet voor niets, je blog is heel erg leuk! Ik doe graag mee met de winactie, dus fingers crossed (:

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Van harte met je volgers! Wat een geweldig pakket zeg, wauw! Ik doe heel graag mee. Ik heb alles gedaan behalve Twitter, want dat heb ik niet. Mijn e-mail: annajirina@hotmail.nl X

  BeantwoordenVerwijderen
 42. wauw gefeliciteerd! Ik doe graag mee, want wat een graaf pakket is dit! Ik volgde je al op bloglovin, nu ook op instagram. Ook heb ik je bericht geliked op bloglovin. Mij email adres: info@abeautyday.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wat een prachtig pakket! Ik doe zeker mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wauw 200 volgers al, gefeliciteerd! Dat gaat goed!
  Erg prachtige pakket, ik doe heel graag mee!

  - Ik heb je gevolgd op Bloglovin' en dit bericht geliked
  - Ik heb je gevolgd op Twitter (xYasemin2011)
  - Ik heb je gevolgd op Instagram (yasemintanri)

  Emailadres: yasemin2011@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een mooi pakket. Ik doe ook mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Leuk :-), ik doe graag mee! Ik volg je via instagram en bloglovin en <3 dit berichtje (onder liesvan88). Mijn mailadres: liesvanaelst8 (@) gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Dat is een te gekke winactie! Ik doe zo graag mee :) Proficiat trouwens met je volgers, gaat echt super ;) Ik volg je op twitter, instagram en bloglovin. Mijn e-mailadres: beautycreatures@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Oh ik doe heel graag mee aan deze actie! :-) Ik volg je op Bloglovin en Twitter. Ik heb dit artikel ook een like gegeven. Mijn e-mailadres is: jente.vandewalle@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Oeh ik las dit net in je andere artikel en zou heel graag mee doen, helaas heb ik al 2 producten die je weggeeft en is het dus liever als andere meer kans hebben ^^ Helaas voor mij hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Gefeliciteerd met je 200 volgers! Super toffe winactie, ik volg je nu op Bloglovin, Twitter en Instagram en ik doe dus graag mee :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Gefeliciteerd met je 200 volgers! Ik zie dat het er al weer 232 zijn, gaat snel! :) Wat een geweldige winactie trouwens. Ik volg je nu op Bloglovin en heb dit artikel geliked. Ik volg je ook op Twitter.
  Mijn e-mail: evaavdbb@gmail.com (let niet op de rare spelling haha)

  Veel succes iedereen!
  Liefs,
  Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Gefeliciteerd met het behalen van 200+ volgers! De producten van make-up revolution komen steeds vaker voorbij en iedere keer krijg ik het geniale idee om deze producten eens aan te schaffen. Helaas is het er nog niet van gekomen, maar wie weet dan op deze manier. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de hartjes blush en het blush en contour palette. Wat een beauties!
  e-mailadres: milou_1_gijsbers@hotmail.com

  succes met het doorknallen naar 300 volgers!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat een leuke winactie met leuke producten! De 200 volgers ben je inmiddels ruim voorbij, gefeliciteerd! Er zullen er vast nog veel meer bij komen :-) Ik volg je via Bloglovin en via Instagram. Mijn e-mailadres is: mixedupallseasons@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Dat is wel een toffe mijlpaal, en inmiddels alweer ruim de 200 gepasseerd zie ik! Goed bezig ;)
  Ik doe graag mee aan deze winactie, ben nog niet bekend met dit merk dus wie weet wordt nu mijn eerste keer! Ik heb alle stappen gevolgd, inclusief de extra stappen.
  Email: info@simplynspecial.nl

  BeantwoordenVerwijderen