FASHION - 5x items die ik dit seizoen moet hebben

by - april 21, 2015


Als er één ding is waar ik wel ontzettend blij van kan worden, dan zijn het wel nieuwe aankopen. Dagelijks struin ik webshops, websites en fashion blogs af om meer inspiratie te krijgen voor leuke en nieuwe outfits. Soms loop ik tegen een nieuwe blog of webshop aan en word ik verrast door de leuke items. Deze keer kwam ik op de webshop van Sevenbien terecht en daar kwam ik vijf items tegen die ik gewoon moet hebben. Kijk je mee?

Rode Paris bomberjack
De bomberjack wordt zeker een trend voor deze lente/zomer. Vooral de donkergroene variant kom ik - nu al - vaak tegen. Ik zie ze vaak voorbij komen op Nederlandse en buitenlandse fashion blogs. Ik vind het er zo gaaf uitzien! Het jack is ook perfect te combineren met simpele, witte sneakers. Deze rode variant valt ook nog eens extra op met zijn felle kleur. Zelf draag ik deze kleur bijna nooit, maar ik snap echt niet waarom! Tijd om daar verandering in te brengen ;)

Wit t-shirt J'adore 
Van witte shirts kan ik nooit genoeg hebben. Ze zijn er ook in allerlei soorten en maten en het geweldige eraan is dat je ze overal - echt overal - mee kunt combineren. Dit shirt lijkt mij dé perfecte toevoeging aan de shirtjes die ik al heb met de schattige Franse tekst erop.

Come On destroyed jeans 
Het is al heel lang een hit en dat zal ook wel een tijdje zo blijven: de destroyed jeans. Ik vind het wel iets hebben en ik ben er daarom al een tijdje fan van. Het staat zo lekker casual en het is nét wat anders dan een gewone jeans. Je hebt nu ook een 'nieuwe' variant waarbij er een scheur zit bij beide knieën en zo'n broek vind ik ook erg gaaf. Toch heeft deze destroyed jeans mijn voorkeur aangezien ik er op dit moment geen een van bezit. Ik zou er graag weer een willen!

Zwarte Triple Triangle oorbellen 
Ik weet niet wat het is, maar ik heb iets met zwarte oorbellen. Een aantal jaar geleden begon ik met de kleur zilver. Ik moest al mijn sieraden in die kleur kopen. Daarna werd het goud en dat is nu al een aantal jaar zo. Toch merk ik dat mijn voorkeur de laatste tijd naar zwarte sieraden gaat, zo ook naar deze Triple Triangle oorbellen. Ze bevatten hele mooie details en de driehoekige vorm vind ik ook erg gaaf.

Fringe sleehakken 
Ik denk dat ik opslag verliefd ben geworden op deze sleehakken. Ik vind deze schoenen geweldig staan in de zomer, vooral door de vrolijke franjes die eraan zitten. En de kleur vind ik ook tof, die kleur matcht zo goed bij een spijkerbroek! Maar niet alleen daarmee kun je ze dragen, ze staan ook leuk onder een tuniek, zomers jurkje, jumpsuit of rokje. Eigenlijk alles wel! Ja, qua schoenen staan deze zeker het hoogst op mijn wishlist.


Al deze items zijn te vinden op de webshop van Sevenbien, een onwijs leuke webshop met damesmode voor als je nog op zoek bent naar items voor in je kledingkast.


Welk item is jouw favoriet?

Liefs, Maaike
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Sevenbien.

You May Also Like

25 reacties

 1. Die schoenen en dat witte t shirt zijn echt mooi! Leuke dingen heb je uitgekozen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke items, ik heb dat soort schoenen bij de primark gekocht, je moet daar echt eens een kijkje nemen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die bomberjack is leuk! Lekker kleurtje voor de lente en zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh hele leuke items!! Vooral het jasje vind ik gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke items heb je samengesteld. Ik ben bekend met de webshop en ze hebben inderdaad erg leuke kleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wauw, die jeans is gaaf! Die staat denk ik ook heel tof bij die mooie hakken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke items! Erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zoek ook al jaren naar de perfecte ripped jeans, maar heb ze nog steeds niet gevonden! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind vooral de jeans en oorbellen erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aah wat een gave spullen! Ik vind vooral het shirtje en de jeans gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke items, vooral de wedges vind ik super <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb sinds kort een zwart bomberjack en k ben er verliefd op. Het zit heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh leuke items...De t-shirt en die bomberjack is echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die broek vind ik vooral erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oe, dat shirtje is leuk zeg! Had ik moeten hebben toen ik maandag bij Dior was voor een training!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nice! Ik denk dat zo'n rood jasje je heel mooi zal staan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heel gaaf! Vind vooral de sleehakken die je erop hebt gezet erg tof

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel gaaf! Vind vooral de sleehakken die je erop hebt gezet erg tof

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Echte een super leuk jasje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Aah een bomberjack staat ook op mijn wishlist, maar dan in het legergroen. Ik vind ze zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen