MAKE-UP WISHLIST - ELF Cosmetics

by - april 03, 2015


Dat ELF Cosmetics prachtige make-up heeft, dat is jullie vast niet ontgaan. Ik ben vast een van de enige die nog nooit eerder in het bezit is geweest van een product van dit merk. Het was tijd om daar verandering in te brengen en toen ik van de week een bezoekje bracht aan de website van ELF, kon ik mijn geluk niet op. Wat een ontzettend mooie producten bij elkaar! Ik kon mij niet bedwingen om een wishlist te maken. Een aantal producten heb ik hier al van aangeschaft, maar het kan zeker geen kwaad om even deze prachtige producten van ELF te bekijken!

Prism Eyeshadow palettes
Welke producten mij als eerste opvielen, waren de bovenste twee Prism Eyeshadow palettes. De eerste die je ziet is het Sunset palette en de tweede de Nude palette. In een woord: wauw! Ik weet zeker dat ik de kleuren van het Nude Palette ontzettend vaak gaan gebruiken, want dat zijn gewoon de kleuren die ik veel gebruik voor oogschaduw looks. Het tweede palette, de Sunset, bevat prachtige zomerse kleurtjes. Daar kun je toch geen nee tegen zeggen? Ik heb hier ook al een paar reviews van gelezen en ja, ik ben heel benieuwd!

Kwasten
Naast make-up heb ik ook nog een aantal kwasten nodig. Mijn oog viel op deze Stipple Brush, om mijn blusher en bronzer mee aan te brengen. En hoe leuk is het dat de bovenkant een andere kleur heeft? Ik vind het er heel schattig uitzien! Daarnaast viel mijn oog ook op deze Kabuki kwast, waarvan de bovenkant weer zwart is. Past perfect bij elkaar, haha. De Kabuki kwast kan ik goed gebruiken om mijn poeder mee aan te brengen. Het lijken me twee ongelofelijk fijne kwasten.

Oogschaduw primer
Don't blame me, maar ik heb nog nooit een oogschaduw primer gebruikt. Dat de ELF er eentje heeft, komt mij heel goed uit! Ik wil wel graag zo'n primer proberen, want van anderen te horen is het een musthave voor in je make-up stash. Het is ook zo fijn dat de producten van ELF zo goedkoop zijn, zo kun je makkelijk nieuwe producten uitproberen zonder er te lang over na te denken.


Minerale gezichtsprimer

Een primer voor mijn gezicht heb ik dan wel eens eerder gebruikt, maar dan van de Catrice. Deze was op zich wel fijn, maar ik ben op zoek naar een andere. Ik ben benieuwd of er verschil in zit! Zou mijn foundation nóg langer blijven zitten met deze minerale gezichtsprimer van ELF? Ik vind dit flesje er in ieder geval een stuk beter uit zien dan de gezichtsprimer van de Catrice. Het ziet er toch iets luxer uit.


Lippenbalsem 

Nu ik steeds vaker lipstick draag, vind ik het dragen van lippenbalsem toch nog steeds fijner. De lichtroze variant van Labello mist daarom nooit in mijn handtas. Toch ben ik benieuwd naar een ander soort lipbalsem en misschien is deze van ELF wel wat. De kleur (Blush) heeft in ieder geval een mooie donker roze tint. En er zit ook SPF 8 in deze balsem! Ik merk toch wel dat mijn lippen een stuk droger worden wanneer ik een dagje in de zon heb gezeten. En ik vind het toch een fijner gevoel om mijn lippen ook te beschermen tegen de zon.

Shimmer Palet
Nog een top stuk uit de make-up collectie van ELF vind ik deze Shimmer Palet. Er zitten vier verschillende highlighters in om je gezicht te laten shinen op de juiste plekken. Ik gebruik bijna nooit een highlighter en misschien is dat omdat ik tot nu toe nog geen fijne gevonden heb. Ik ben in ieder geval hartstikke nieuwsgierig naar dit ontzettend mooie product; want zeg nou zelf hij ziet er toch fantastisch uit?

Heb jij al ervaringen met producten van ELF? Welke producten kan ik absoluut niet aan mij voorbij laten gaan?

Liefs, Maaike

You May Also Like

26 reacties

 1. Mooie wishlist van E.L.F! Ik heb het Sunset palette en waar ik ook blij mee ben is de foundation van E.L.F.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh hele leuke wishlist! Dat oogschaduw palette met de vrolijke kleurtjes zou ik ook wel heel graag willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Prism eyeshadow palette is echt geweldig, ik wil de shimmer palette ook nog hebben. Mooie wishlist heb je ervan gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag al dat je die Prism eyeshadow had! Ik ben er zo benieuwd naar <3

   Verwijderen
 4. Ik ben erg benieuwd naar de ELF producten, mooie wishlist!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw klinkt allemaal echt leuk. Inderdaad Elf heeft prachtige dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er allemaal leuk uit! Heb vroeger wel eens wat make-up van E.L.F gehad, maar ben alleen blijven hangen bij de lakjes, die vind ik toch zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb wel eens lipstick van ELF gehad en vind die wel fijn, maar merk dat ik toch liever naar wat luxere merken grijp. Volgens mij is de prijs/kwaliteit verhouding bij ELF wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben heel erg benieuwd! Ik denk dat er ook snel review online zullen staan :)

   Verwijderen
 8. Mooie items staan er op je lijstje :) Ik kan je trouwens de hand schudden, ik heb ook nooit eerder ELF producten gehad hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ELF heeft echt leuke producen vooral die pallettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super mooie producten! Van de Prism Eyeshadow palettes komt volgende week trouwens een review op m'n blog xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb nog nooit op de website van ELF rondgekeken, maar misschien moet ik dat toch eens gaan doen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke wishlist! Ik wil ook al heel lang (al zo'n 2-3 jaar, oeps) ELF producten testen, dus ik moet ook maar is een wishlist gaan maken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie producten, naar dat shimmer palette ben ik ook wel heel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb er nog nooit wat van gehad maar ben echt zo benieuwd! Zag net ook weer een mooie highlighter voorbij komen op instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb zelf geen ervaring met ELF, omdat je de producten niet zo gauw ergens in de winkel kan kopen. En ik houd heel erg van vergelijken en swatchen, haha! Ik heb dus geen aanraders. Maar de highlighter schijnt echt super goed te zijn, er zijn veel reviews van te vinden! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dan snap ik het wel! Ik heb de highlighter niet aangeschaft, maar ik ben er wel erg benieuwd naar

   Verwijderen
 16. Mooie wishlist! Ik vind de oogschaduw primer en gezichtsprimer heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik moet echt weer eens op de site gaan kijken zie ik alweer, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie wishlist! Ik heb niet zoveel producten van elf, maar de baked highlighters zijn echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie wishlist! die palettes zien er leuk uit zeg! Moet eerlijk zeggen dat ik nog maar enkele producten van ELF heb geprobeerd, maar koop make up toch liever in de winkel. Jammer dat ze het niet bij Kruidvat ofzo verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen