Mijn nieuwe reinigingsroutine - NIVEA

by - april 30, 2015


Je gezichtshuid goed verzorgen is een echte must. Niet alleen om vuiltjes te verwijderen, maar ook om je gezicht er stralend uit te laten zien. Vandaag laat ik aan jullie mijn nieuwe reinigingsroutine zien. Nivea heeft mijn hart gestolen door haar verzachtende reinigingsproducten in de vorm van micellair water en reinigingsmelk. Kijk je mee naar deze twee beauty's?


De minimalistische trend: ik hou ervan. Nivea speelt daar heel goed op in met het herkenbare logo en de simpele verpakkingen van de producten. Deze twee producten - de reinigingsmelk en het micellair water - zijn speciaal gemaakt voor de gevoelige huid. Ik was erg nieuwsgierig naar het effect van deze twee producten en nu is het mijn nieuwe gezichtsreinigingsroutine geworden. Altijd gebruik ik het micellair water eerst en daarna de reinigingsmelk.

Sensitive 3 in 1 micellair water 


"Verrijkt met Dexpanthenol & Druivenpitolie: reinigt mild, verwijdert make-up en hydrateert in één stap. Micellair water is een unieke innovatie binnen reinigingsproducten en heeft een magneetwerking waarbij olie, vuil & make-up uit de huid worden getrokken via micell-technologie. Bevat geen parfum, kleurstoffen en parabenen." - Nivea

Ik heb al veel verschillende micellair water producten geprobeerd zoals die van L'Oreal en Garnier, maar nu heb ik ook die van Nivea geprobeerd en bij dit product heb ik toch meer het gevoel dat er absoluut geen parfum in zit en dus geen enkele intentie heeft om mijn huid aan te tasten. Deze micellair water bevat ook inderdaad geen parabenen, kleurstoffen of parfum en daarnaast heeft het product nog twee voordelen:

♥ Het hydrateert en verfrist de huid
♥ Het reinigt diep en grondig en verwijdert ook al je make-up resten


Het micellair water is eenvoudig aan te brengen: je brengt iets aan op een watje en dat masseer je over je gezicht heen. Je hoeft het niet na te spoelen met water of iets anders. Super makkelijk! Deze micellair water van Nivea is ook nog eens heerlijk verfrissend. Perfect voor in de warme zomermaanden! Maar het is sowieso ook heerlijk om na een lange dag te gebruiken, of op een vroege ochtend of late avond. En dat zijn ook precies de drie momenten waarop ik het gebruik. 

Sensitive reinigingsmelk


"Verrijkt met Druivenpitolie en Dexpanthenol. Zacht voor de huid, maar reinigt de huid grondig en verwijdert (oog) make-up. Houdt de natuurlijke balans van de huid in stand. Bevat geen parfum, kleurstoffen en parabenen." - Nivea

De reinigingsmelk heeft een geheel andere substantie dan de micellair water. Het is er meer voor gemaakt om de huid te hydrateren. Ook dit product bevat geen parfum, kleurstoffen of parabenen en is daardoor enorm zacht voor je huid. Ik gebruik hem altijd na de micellair water, om mijn huid zachter te maken en om eventuele afval en make-up restjes te verwijderen. Ik vind het heerlijk om deze combinatie te gebruiken!


De reinigingsmelk is ook heel eenvoudig aan te brengen. Ook hiervoor kun je een watje gebruiken en het in masseren op je gezicht. Gebruik wel een watje of wat water om het weg te spoelen. Van dit product moet je waarschijnlijk wat meer gebruiken dan het micellair water. Ik gebruik altijd twee watjes met de hoeveelheid die je hierboven ziet. Van het micellair water heb ik maar één watje nodig om mijn gezicht te verfrissen.

Wat zijn jouw favoriete reinigingsproducten?

Liefs, Maaike

You May Also Like

23 reacties

 1. Klinkt super goed, op dit moment is het micellaire water van Granier mijn favoriet maar deze klinkt eigenlijk nog beter. Jammer dat het zo'n grote fles is en dat het nog wel even duurt voor hij op is, haha. Oh en wat een mooie foto's met die orchidee, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Toch vind ik dat micellair water altijd redelijk snel opgaat :) Dankjewel voor je lieve compliment <3

   Verwijderen
 2. Klinkt fijn! Ik gebruik eigenlijk altijd wel wat verschillende producten. Maar product dat altijd wel opnieuw koop is micelliare water van Garnier.
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed en op zich zijn de producten van Nivea ook goed. Toch gebruik ik liever voor het verzorgen en reinigen van mijn gezicht, producten op natuurlijke basis.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De producten klinken heel erg fijn! Ik heb zelf nog steeds geen micellair water geprobeerd, maar het klinkt wel heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat moet je toch wel echt een keer proberen hoor! Het is zo fijn om te gebruiken <3

   Verwijderen
 5. Ik hou van nivea en gebruik het meeste van dit merk. Ook de micellair water.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede reiniging heb je, ik vind Nivea altijd super fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben dol op micellair water! Reinigingsmelk gebruik ik eigenlijk nooit, ik gebruik meestal een cleanser, maar deze klinkt wel erg fijn. Grappig om te zien dat jij eerst micellair water gebruikt en daarna de melk. Ik gebruik altijd eerst mijn cleanser en dan micellair water.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja ik vind deze volgorde wel het fijnst! Grappig dat jij het dan precies andersom doet :)

   Verwijderen
 8. Ik heb ze beide een tijdje gebruikt, maar mijn huid is zo gevoelig dat deze opgegeven moment niet meer werkte en voor rode plekjes zorgde. Dus nu gebruik ik Micellair water van Garnier :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te zien. De producten die je gebruikt klinken erg fijn. Ik ben best fan van Nivea op huidverzorging gebied!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik nu producten van Yves Rocher, maar deze lijken me een hele fijne opvolger!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yves Rocher? Die zou ik dan ook wel eens willen proberen!

   Verwijderen
 11. Wat een leuk en uitgebreid artikel!
  Ik gebruik het liefst de make-up remover voor gevoelige ogen van Yves Rocher.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt erg fijn! Ik wil ook wel weer iets nieuws proberen, maar als ik verstandig ben maak ik eerst op wat ik nog heb staan... Wat altijd moeilijk is hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben heel benieuwd naar micellair water, ik moet het echt eens proberen. Leuk artikel! In de titel missen trouwens wel een paar lettertjes, haha ;-) X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh no! Dankjewel voor het doorgeven, ik heb er al die tijd overheen gelezen, hoe stom...

   Verwijderen
 14. Vooral de Micellair Reinigingswater klinkt erg goed! Mooie foto's ook :)

  natureofhappiness.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Klinkt alsof fijne producten zijn! Ik zal binnenkort eens in de winkel ernaar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Klinkt heel goed. Nivea heeft altijd fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De producten lijken me fijn! Ik ben altijd al fan geweest van Nivea :D

  BeantwoordenVerwijderen