NEW IN: Dark Leopard Watch 2.0

by - april 09, 2015


Al een tijdje geleden had ik mijn oog laten vallen op een luipaard print horloge en eindelijk heb ik hem aangeschaft! Gisteren kwam het pakketje binnen en ik ben gelijk begonnen met foto's maken. Ik ben zelf nooit zo'n horloge drager geweest, tot dat ik in de zomer een goudkleurig horloge had. Helaas is die snel kapot gegaan en daarna ben ik niet meer op zoek gegaan naar een ander horloge. Toen ik dit luipaard print horloge zag, moest ik heb wel gewoon hebben. Benieuwd waar ik hem vandaan heb?


Toen ik op de website van Loavies aan het snuffelen was, kwam ik dit horloge tegen. Het horloge ziet er heel stijlvol uit, I like it! Het is een donker kleurige luipaard print wat erop zit en de bandjes zijn gemaakt van een zacht en harig stofje. Hij is anders dan andere horloges, maar je kunt hem wel overal mee combineren door de luipaard print. Bovendien is hij prachtig te combineren met gouden sieraden, zoals de oorbellen hierboven op de afbeelding. Ook zwart past er perfect bij, maar welke kleur eigenlijk niet?


Ik ben er ook achter gekomen dat dit horloge perfect is om foto's mee te maken, haha. Ik zal het horloge in combinatie met een outfit binnenkort laten zien, wanneer ik tijd heb om outfit foto's te maken. Maar sowieso zal ik een foto in mijn Weekly Journal plaatsen waarbij ik het horloge op heb. Zo kun je toch beter zien hoe hij staat. 


De Dark Leopard Watch is eigenlijk een heel simpel horloge wat overal mee te combineren is en ik weet zeker dat ik hem elke dag ga dragen. Toen ik op de website van Loavies aan het rond snuffelen was, kwam ik dit onwijs leuke horloge tegen. Loavies heeft nog meer horloges in het assortiment, maar dit is de enige die een luipaard printje heeft. Ook hebben ze een ontzettend leuke nieuwe lente collectie dat zeker ook een kijkje waard is!

De Dark Leopard Watch 2.0 is voor €19,95 verkrijgbaar bij Loavies.

Wat vind jij van dit horloge?

Liefs, Maaike

You May Also Like

23 reacties

 1. Wat een mooi horloge zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig horloge en inderdaad leuk te combineren!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, wat is ie leuk! Helemaal niet zo duur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, het is een spotgoedkope prijs voor een hartstikke mooi horloge <3

   Verwijderen
 4. Super mooie horloge! Echt helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh hij is mooi zeg. En ik snap wel dat hij fotogeniek is, wat een plaatje <3 Ik heb eigenlijk al teveel horloges hihi... Liefs P.S. Ik ga je volgen via Bloglovin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi deze! Vind leopard met zwart en goud altijd een top combi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat 'n gaaf horloge! Ik heb 1 horloge maar draag hem zelde ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh, hij is zo leuk! Deze ga ik ook bestellen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh hij is echt heel mooi! Ik ben zelf ook geen horloge drager. Maar toch wil ik de rosé kleurige horloge van Michael Kors, maar dat word nog even flink sparen dus..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk dit horloge zou ik ook wel willen !
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, deze is echt heel leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit horloge is echt super gaaf! Ik ben sowieso gek op panterprint ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi ding! Dit kan je echt heel leuk combineren :) Ik wil ooookkk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha ik dacht dat je er foto's mee kon maken.. Dat lijkt namelijk in die zin hihi
  Maar ik snap m! Ik vind het een heel gaaf horloge <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Woooow hij is heeel tof! En wat een fijn prijsje, I like!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen