Review - NUDE Prism Eyeshadow palette van ELF

by - april 16, 2015


Een tijdje geleden vertelde ik jullie dat ik een bestelling geplaatst had bij ELF Cosmetics. Het is dan ook eens tijd geworden om jullie een product te laten zien die ik van dit merk heb aangeschaft. Ik begin gelijk met mijn favoriet: het Nude Prism Eyeshadow palette. De kleuren zijn precies dé kleuren die ik vaak gebruik. Kijk je mee naar wat ik van dit palette vind?


"Deze ultra-zijdezachte en glanzende oogschaduwen zien eruit als poeders, maar hebben een crèmige formule. Daardoor is het gebruik ervan heel gemakkelijk en resultaat is long-lasting. De shiny kleuren zijn bruikbaar voor een dagelijkse look als ook voor feestelijke looks." - ELF Cosmetics

De producten van ELF zijn allemaal keurig verpakt in een zwart doosje - niet op de foto te zien - waarop de productspecificaties staan. Ook het palette zelf ziet er keurig verzorgt en minimalistisch uit. Dat is wel de stijl waar ik van hou en ook het feit dat de kleur van het oogschaduw palette bijna helemaal zwart is, maakt hem onwijs mooi. Echt een pluspunt voor het budgetmerk ELF!


Wanneer je het doosje opent, komen een paar ontzettend mooie kleuren je tegemoet. Ook zit er een mini oogschaduw kwastje in, die ik even gebruikt heb voor de swatches. Toch vind ik zo'n klein kwastje niet fijn werken, ik snap nog steeds niet dat zo'n ding in ieder oogschaduw palette zit die ik koop. Ik denk namelijk niet dat ik de enige ben die hem niet gebruikt.


Van de Prism Eyeshadow palettes bestaan drie varianten. De Nude Prism bestaat uit neutrale oogschaduw kleuren met bruintinten, de Sunset Prism bestaat kleurrijke kleuren zoals roze en paars en de Smoke Prism bestaat uit donkere kleuren zoals blauw en groen. Alle oogschaduws bevatten een heerlijke shimmer die het product nét iets specialer maken.

Ik ben nog steeds ontzettend blij met mijn keuze voor deze nude kleuren. De eerste kleur is een poeder witte kleur en daarna volgt een lichtgele kleur die mij doet denken aan champagne. Daarna volgt een warme, lichtbruine kleur. De laatste drie kleuren zijn donker en het zijn alle drie verschillende warme kleuren bruin.


En dit zijn de swatches! De poeder witte kleur is gelijk degene met het minste pigment. Gelukkig maar, want ik maakte me even zorgen toen ik hem aanbracht. De kleuren die volgen hebben allemaal een redelijk pigment. Ik ben er niet helemaal enthousiast over, maar alle zes de kleuren zijn wel onwijs mooi! Ze passen ook echt allemaal bij elkaar en ik denk dat ik hier enorm veel combinaties mee kan maken.


Al met al vind ik de oogschaduw palette een fijne, kleine investering. De kleuren zijn echt onwijs mooi en door de chique verpakking laat ik hem altijd in het zicht liggen. Naast deze Nude Prism zou ik ook nog graag de Sunset Prism willen hebben - die ik helaas nog niet besteld heb. Toch zit er één kleine minpunt aan dit palette: de oogschaduws zijn wel erg poederig. Morgen komt er een look online waarin ik onder andere dit palette gebruik!

Het Nude Prism Eyeshadow palette is voor €10,00 verkrijgbaar bij ELF.

Wat is jouw favoriete oogschaduw palette?

Liefs, Maaike

You May Also Like

23 reacties

 1. Ontzettend mooie kleuren, precies die ik ook graag gebruik. Ik vind de swatches er ook goed uit zien, jammer alleen dat ze een beetje poederig zijn. Ik ben heel benieuwd naar je look.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig palette! De kleurtjes zijn mooi en de swatches goed. Ik ben erg benieuwd naar de looks die je met dit palette maakt!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind ook het pigment en de kleuren in dit palette erg mooi ik heb hiervan een andere variant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem echt heel mooi met die shimmers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah ik was erg nieuwsgierig naar dit palette. Ik vind elf echt een heel leuk merk. Maar misschien vind ik 10 euro toch net een beetje te duur voor dit palette..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is wel duurder dan bijvoorbeeld Catrice en Essence ja. Maar je krijgt er wel nog meer kwaliteit voor terug :)

   Verwijderen
 6. Dit lijkt mij een mooi palette! Ik moet binnenkort ook maar eens een bestelling bij ELF plaatsen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind het een mooie pallette. Frisse kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw prachtige kleurtjes en wat een mooie foto' s heb je gemaakt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi palette, de pigmentatie is heel goed! Dit soort kleuren gebruik ik ook het liefst. Maar ik schrok wel van de prijs, ik dacht dat ELF veel goedkoper was? Ze hebben namelijk ook echt heel veel budget producten. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jah inderdaad! Ik denk dat dit dan gewoon een product is dat een hogere prijs heeft, want de rest van de producten zijn over het algemeen wel goedkoper ja

   Verwijderen
 10. Wat een prachtig palette! Hele mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een heel erg mooi palette! De swatches zien er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hij is super chique om te zien inderdaad! Niet een palette met kleurtjes die ik snel zou uitzoeken, maar nu ik de swatches zie...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi palletje! Ik ben zelf al heel tevreden met elf. Ik heb één palletje die ik echt zo goed vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Erg mooie kleurtjes! ELF lijkt me een fijn merk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Voor dat prijsje is het zeker een super palette!
  De pigmentatie is niet teleurstellend.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk palette! Ik vind de kleuren heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie kleurtjes! Leuk pallete X

  BeantwoordenVerwijderen