SHOPLOG - Primark, H&M & New York

by - april 14, 2015


Een maand lang niet shoppen, hoe hou je dat vol? Ik wist het ook niet, maar tot mijn verbazing kwam ik erachter dat ik vorige maand de hele maand niet de stad in ben geweest. Ja, ik ben wel wezen shoppen in mijn eigen dorp, maar dat was alleen voor cosmetica. Ik had mezelf wel voorgenomen om minder te kopen, maar wauw, dat heb ik goed volgehouden! Toch was het weer tijd om iets nieuws te kopen, want je merk al wel snel dat je garderobe toe is aan iets nieuws, haha. Kijk je mee naar wat ik gekocht heb in de stad?


Het eerste shirtje waar mijn oog op viel in de Primark, was dit blauwe shirtje met leuke print. Ik heb de laatste tijd wel vaker mijn oog laten vallen op shirtjes met mooie print en deze sprong er echt uit! Niet alleen lijkt hij mij perfect door de zomer - door de dunne bandjes - maar hij past ook goed onder een wit vestje.


Nadat ik het blauwe shirtje tegenkwam, viel mijn oog op dit witte gilletje. Al een tijd lang was ik op zoek naar een gilet en ik kwam tot de conclusie dat de kleur wit wel heel erg handig is. Je kunt er allerlei shirtjes met leuke kleuren onder dragen en dan vooral het shirtje hierboven!


Mijn eerste croptop voor deze zomer is ook weer binnen! Ik kon niet om deze neon kleurige top heen en ook door de tekst 'Made for sunny days' kwam ik in de goede stemming. Volgende week heb in een thema feestje waarbij het thema 'tropical night' is, dus dan komt dit shirtje erg goed van pas.


Bij de H&M vond ik deze heerlijke sweater. Perfect om in te chillen na drukke dagen of lange nachten. De roze kleur van de letters 'LA' zijn in het echt veel duidelijker - ik kreeg het niet goed op de foto - en dat maakt de trui ook nog een tikje girly. 


Bij de New York kwam ik deze roze jas/gilet tegen. Ik weet nog niet hoe ik hem ga dragen, want ik kan hem denk ik als jas én gewoon als gilet dragen. Hij is in ieder geval lang en dat staat wel super netjes. Dus naar presentaties kan ik hem zeker aan ;)


Bij de Primark heb ik ook nog deze jegging gekocht. Hij zit wel een beetje strak, dus ik hoop dat hij nog een beetje wijder gaat zitten. Ik vind het wel raar om deze jegging te dragen, want hij heeft dus geen knoopje of rits. Ook wel weer chill, aan de ene kant. Dit is trouwens mijn eerste 'broek' die ik bij de Primark heb gekocht en ik ben wel verrast door de kwaliteit!


Welkom in mijn zomergarderobe! Qua shortjes kan ik nooit genoeg hebben - shame on me - dus heb ik ook maar een rode variant aangeschaft en I like it! Bij de Primark hadden ze trouwens nog veel meer kleuren shortjes, dus als je nog een leuke wilt aanschaffen.. :)


De laatste tijd vond ik bij de accessoires bij de Primark niet zo heel veel leuke dingen. Deze keer kwam ik gelijk een glinsterende statement ketting tegen en wauw: ik kon hem niet overslaan! Ik hoop dat ik hem goed combineren, maar ik denk dat dat wel goedkomt.

Wat vind jij van mijn nieuwe aankopen?

Liefs, Maaike

You May Also Like

28 reacties

 1. Het blauwe shirtje met de leuke print is erg mooi, netals de statement ketting, wauw!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! Vooral je blazers en je blauwe topje met print!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de items echt heel leuk vooral de blazers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ben echt van de blazers tegenwoordig haha :)

   Verwijderen
 4. Wat een mooie dingetjes heb je geshopt! Die blazers vind ik echt prachtig! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke blazers heb je geshopt, ik ben gek op blazers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je blazer van New Yorker en het roze shortje vind ik cute! Knap dat je je ingehouden hebt met shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jah best wel! Maar mijn loon was die maand ook niet zo fantastisch hoog, dus het was een beetje noodgedwongen haha :')

   Verwijderen
 7. Vooral het roze jasje en de trui met LA erop vind ik erg tof! Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je goed geslaagd :D I love Primark! En jeej, je hebt het rode shortje nog weten te bemachtigen zie ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je ketting echt super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie aankopen! De roze blazer vind ik erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke aankopen, die cropped top is echt super leuk voor de zomer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah wat een leuke aankopen! Ik zie altijd hele leuke dingen voorbij komen wanneer klanten bij mij afrekenen. Maar voor de zomer moet ik nog gaan shoppen. Het geld gaat alleen zo snel op en ik wil ook sparen. Hmmm.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die ketting is erg mooi en het witte jasje ook. Leuke dingen heb je geshopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heb je leuke items geshopt! En wat goed dat je een maand niet geshopt hebt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Het witte vestje vind ik zo mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja ik ben ook fan van de blazers! Stoer dat je zo'n roze blazer kunt dragen. Ik heb altijd het gevoel dat zoiets me niet past.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die kleur vind ik hartstikke mooi! Zou jou vast ook wel staan :)

   Verwijderen
 18. Ik moet ook echt nog eens een keer naar de Primark... Zo goedkoop altijd daar. Leuke items heb je gehaald!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heel erg leuk, het roze jasje is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wauw, wat een mooie roze jas/gilet! :)

  BeantwoordenVerwijderen