Weekly Journal #38: Opnamens van the Passion, koffie & heerlijke paasbrunch

by - april 07, 2015


De afgelopen week zijn er veel leuke dingen gebeurd. Niet alleen ben ik heerlijk uiteten geweest met vriendinnen, maar heb ik ook de opnamens van the Passion bijgewoond. Ook ben ik een paar keer langs Bagels & Beans geweest om koffie te nuttigen, wat heel erg nodig was. En natuurlijk was het tijd voor Pasen! Kijk je mee naar wat ik vorige week allemaal heb gedaan?

 
♥ Vorige week vertelde ik jullie dat ik waarschijnlijk minder tijd had om te bloggen. Dat had ik ook, maar ik heb toch voor elkaar gekregen om mijn normale aantal artikelen te posten! Op maandag was ik bezig voor het fleurige Hema nagellak artikel. Ik had ook absoluut geen tijd gehad om artikelen vooruit te schrijven, oops..
♥ Tijd om naar school te gaan! Ik trok mijn witte shirt aan in de veronderstelling dat het warm weer zou zijn. Maar nou nee, dat was het absoluut nog niet, brr.

 
♥ Die avond bracht ik weer een bezoek aan de zonnebank. Het was de hele week super koud! Gelukkig warmde de zonnebank mij een beetje op, haha. Die avond had ik trouwens even een 'pauze' van school genomen. Even geen huiswerk, maar chill naar een film kijken met chips en dipsaus erbij. Moet ook kunnen!
♥ De volgende dag had ik bij Bagels & Beans afgesproken met klasgenootjes. Daarna hadden we namelijk een voorlichting voor een minor om naar Curaçao te gaan. In mijn derde jaar moet ik op stage en minor, dus ik ben aan het nadenken over de keuzes die ik ga maken. De voorlichting was super om bij te wonen, er werd ontzettend veel informatie gegeven over dingen die we op Curaçao kunnen verwachten. Maar ik heb nog steeds geen keuze voor mijn minor kunnen maken...

 
♥ Donderdagmiddag gingen ik en een paar klasgenoten naar de stad toe. We waren om drie uur uit en we wilden graag naar de voorstelling van the Passion gaan. 's Middags gingen we even shoppen, maar de programmamakers waren al bezig met een repetitie. Ik heb Dave Roelvink toen ook nog gespot, haha hoe gaaf!
♥ Na het shoppen was het tijd voor avondeten. We gingen naar een ontzettend leuk restaurant in Enschede, genaamd Extrablatt. Daar namen we deze onwijs heerlijke, huisgemaakte ice tea's.

 
♥ Als hoofdgerecht nam ik een pizza salami. Mijn all time favoriete avondeten.
♥ Om half 9 was het eindelijk tijd voor de opnamens van the Passion! We stonden helemaal achteraan, maar gelukkig konden we nog wat zien van het podium. Het was gaaf om bij te wonen, maar ik moet zeggen dat je op tv toch véél meer kon zien.

 
♥ Even nog een fotootje tussendoor gemaakt! Het regende keihard, tot twee minuten voor de opnames. En het was bizar koud die avond, bah. Gelukkig was het wel mega gezellig!
♥ Zaterdag heb ik gewerkt, as usual, en zondag was het Pasen! Ik heb heerlijk uitgeslapen die dag en toen ik mijn bed uit sprong stond er een brunch op tafel met warme broodjes, gevulde eieren en sinaasappelsap. Wat kan een mens nog meer wensen?

 
♥ Happy Easter!
♥ Ik heb echt enorm veel gecheat op zondag, want ik heb meer chocolade gegeten dan ooit. Ook nam ik deze lekkere donut die ik van mijn werk had meegenomen. Nom nom <3

 
♥ Op zondagavond ben ik met een paar vrienden naar de Paas Party in Bentelo geweest. Het was mega groot; er waren drie tenten en een daarvan was Summer Dive waar we bijna de hele avond gestaan hebben. Buiten stond er nog een mega paasvuur, want dat is traditie hier in het oosten van Nederland.
♥ Deze foto is eigenlijk heel erg laat gemaakt, maar we staan er nog beiden fris op, haha. Het was mega gezellig bij het feestje!

Heb jij nog een gezellig paasfeest gehad?

Liefs, Maaike

You May Also Like

31 reacties

 1. Leuke foto's! Wat gaaf dat je bij de Passion was. Ik heb het op tv gezien.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat gaaf dat je bij de opnames van the Passion was!! Het zag er op tv echt heel indrukwekkend uit. Die ice tea's zien er inderdaad heel goed uit en die pizza ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zag er inderdaad ook heel indrukwekkend uit live! :)

   Verwijderen
 3. Super gaaf dat je naar de passion bent geweest en Curaçao lijkt me zo leuk! Succes met kiezen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je leuke dingen gedaan, oh zo gaaf Passion. Ik heb het gezien, zou daar ooit ook wel een keer naartoe willen. Curaçao lijkt me gaaf om naartoe te gaan<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oe, Dave Roelvink is niet verkeerd om naar te kijken, hihi! Leuk overzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's en een leuke week heb je gehad! Het is leuk om te zien dat je zo van alles geniet!
  Liefs Shop It and Pop It

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een super leuke foto's weer. ik ging onlangs ook onder de zonnebank nou kwam er rood en een beetje verbrand uit :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een goed idee om van die witte melkflessen af te komen, ik duik zo ook voor het eerst dit jaar weer eens onder de zonnebank. De lakjes van de Hema zien er super lief uit en wat leuk dat je bij The Passion was, erbij zijn lijkt mij leuker en indrukwekkender dan het op tv te kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh heerlijk, geniet ervan! Die lakjes zien er inderdaad super cute uit hè <3

   Verwijderen
 9. Leuke foto's! En een minor in curaçao klinkt echt heel gaaf! Ik ben blij dat ik the passion toch maar thuis gekeken heb. Bij extrablatt kan je echt goed eten voor rond de 10 a 15 euro.. Ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk weekoverzicht. Wat ziet die pizza er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Lijkt me wel tof om de passion een keer in het echt mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was het ook zeker! Moet je een keer meegemaakt hebben in je leven, toch :)

   Verwijderen
 12. Leuke foto's, gaaf dat je bij passion bent geweest :D ziet eruit als een hele toffe week! Ik heb een super pase gehad met familie.

  elisabethsmusthaves.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat gaaf dat je naar The Passion ging en wat een lekker eten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke foto's! Ik kan me voorstellen dat je bij The Passion zelf minder ziet dan op tv. Gelukkig was het toch nog leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk om te zien! Heerlijk die paasbrunch, dat is echt genieten. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zeker! Ik vind het nu al jammer dat de feestdagen voorlopig weer voorbij zijn..

   Verwijderen
 16. Wat een hoop lekker eten zie ik weer hihi :) Ik moet ook maar weer eens een zonnebankje pakken, zo fijn altijd hmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hele leuke foto's!! Ah, love paasbrunches haha
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk dat je naar the passion ging! En heerlijk al dat eten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke week heb je gehad! Die Paas Party klinkt super gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Aan die nagellakjes! En wat gek dat paasvuur, nooit van gehoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat heb je een leuk wit shirt aan op die bovenste foto! Gaaf dat je naar de passion bent geweest, ik wilde ook gaan maar was ook bang dat ik het beter zou zien op tv ;) En daar heb je denk ik helemaal gelijk in haha

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gaaf zeg dat je naar The Passion bent geweest. Leuke foto's om weer te bekijken. De lakjes van de Hema zijn erg mooi helemaal lente proof!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh wat leuk dat je naar de Passion bent geweest! Vond helaas de zang wat tegenvallen maar goed, dat mag voor jou de gezelligheid niet drukken!

  BeantwoordenVerwijderen