Look of the Day - White & Pink

by - mei 28, 2015


Het is weer tijd voor een nieuwe Look of the Day! Voor deze dagelijkse look gebruikte ik onder andere een Soft Matt Lipbalm van de Hema en het Absolutely Nude palette van Catrice. Lekker budget dus ;) Ik ben van plan de komende weken vaker een look aan jullie te laten zien, maar daar moet ik natuurlijk wel tijd voor hebben, haha. Kijken jullie eerst mee naar deze look?


Zoals ik al zei is deze look geschikt om dagelijks te dragen. Het is geen uitbundige of feestelijke look maar het is juist een subtiele look die ik vaak overdag draag. Je kunt de oogschaduw niet zo heel goed zien op deze foto, maar voor de 'basis' heb ik hele lichte oogschaduw gebruikt. Zo ziet je uitstraling er ook gelijk frisser uit. 


Ik heb een hele zachte crease cut gemaakt met een lichtbruine oogschaduw, die je natuurlijk niet goed op de foto kunt zien, haha. Het is erg lastig om dat te fotograferen, maar toch kun je het wel een beetje zien op de foto. 


Het zou zo kunnen zijn dat je een paar producten al eerder hebt gezien, ook in een Look of the Day, want ik ben nou zo iemand die niet fantastisch veel make-up producten bezit. Dat vind ik ook prima, want naar mijn doen heb ik toch altijd genoeg keuze uit de producten die ik heb. Ik heb altijd wel de neiging om meer make-up te kopen - ik ben een vrouw natuurlijk - maar vaak vraag ik mij af of ik hem wel echt nodig heb en dan kom ik vaak op het antwoord 'nee' uit. 

Dit zijn de producten die ik voor mijn look gebruikt heb:

♡ Soft Kajal Pencil - Rimmel London
♡ Brush On Sunlight - the Body Shop
♡ Dream Matte Mousse 10 Ivory - Maybelline
♡ Rocket Volum' Express - Maybelline
♡ Absolute Nude palette - Catrice Cosmetics
♡ Prime and Fine - Catrice Cosmetics
♡ Soft Matt Lipbalm 01 - Hema
♡ Illuminating Blush 020 - Catrice Cosmetics


De Soft Matt Lipbalm van de Hema heb ik hier op in de lichtste kleur die er is. En ik vind hem mooi! Ik vind sowieso deze lipbalms erg handig, ze geven ook een gaaf effect omdat ze niet glanzend maar juist mat zijn. En deze kleur - nummer 01 - is mijn favoriete kleur uit deze collectie. Ik ben zo iemand die het liefst elke dag Barbie roze lippen heeft, haha. Daarom vind ik bijna alle lichtroze lipsticks ook mooi! Maar misschien komt dat ook doordat donkerroze en rood mij niet staat, haha ;)

Wat vind jij van mijn make-up look? 

Liefs, Maaike

You May Also Like

32 reacties

 1. Wat een fijne look voor elke dag! Ziet er mooi en fris uit.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look heb je gemaakt voor elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beauty <3 Je hebt echt een prachtige make-up op! Zacht roze tinten staan je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten heb je gebruikt voor je look. Heel natuurlijk en subtiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooie en natuurlijke look! Ik ben heel benieuwd naar de primer die je gebruikt, ik zou dat ook eens moeten doen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. TBS pareltjes zien er heel mooi uit! De kleur op je lippen staat je super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè, die zijn echt prachtig qua hoe ze eruit zien. Dankjewel Melissa <3

   Verwijderen
 7. Heel mooie look heb je gemaakt! Die trui is ook prachtig trouwens :-) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie look heb je gemaakt zeg!

  www.Melana.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooi frisse look! Die parels van TBS zien er zo mooi uit! Ik ben dol op dat soort producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke frisse look heb je gemaakt :) Liefs. x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke look en mooie lip kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die highlighter van TBS <3 Zo mooi! En die soft matt lip balm van Hema vind ik ook heel fijn. Heb zelf een koraalrode kleur maar dit is ook een mooie!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie look zeg, vooral de soft matt lipbalm staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn persoonlijke favoriet is de Rocket Volum' Express - Maybelline... Het nadeel vind ik toch de prijs, en als ik dan uitwijk naar een meer bud-get variant omdat de prijs het in deze donkere dagen niet toelaat kies ik toch voor de Soft Matt Lipbalm van de Hema. Vanwege zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding vind ik toch dat je hier iets te weinig op in gaat. Al met al vind ik het een prima blog waar ik elke dag mijn troost uit huil. Op van die dagen dat ik het even niet zie zitten, bekijk ik je foto en zorg je voor een lichtpuntje van mijn dag. Hierna ga ik naar de Hema om ze te bedanken voor de kans die ze je geven in deze maatschappij. <3joeee

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi Maaike! Lekker draagbaar, maar toch weer niet saai. I like :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel mooi, perfect voor overdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super mooie look, met hele mooie producten. Ook heb je volgens mij een super leuke outfit aan! Dubbel like! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie look! Dit is inderdaad een look die je iedere dag kunt dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hihi yep dat is vrouw eigen, altijd maar meer willen kopen terwijl we het overduidelijk NIET nodig hebben. Deze look vind ik echt heel erg mooi en staat heel gaaf bij je oogkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, inderdaad! Achja, we moeten er maar mee leren leven ;) Dankjewel Rebecca <3

   Verwijderen
 20. Wauw, wat een mooie look! Allemaal fijne budget producten ook. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooi! De lippenbalsem staat je ook heel goed, het is inderdaad een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ah je look is heel erg mooi meis<3 De oogschaduw staat mooi bij je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ah je look is heel erg mooi meis<3 De oogschaduw staat mooi bij je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het staat je erg mooi! Ik vind het lichte in je ooghoeken ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mooie look heb je gemaakt! De kleur van je lipbalm vind ik ook erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Die lipkleur staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen