NEW IN - Zwarte Slip-ons en Collectors T-shirt

by - mei 02, 2015


De afgelopen tijd heb ik weer een paar leuke, nieuwe items aangeschaft en ik kan niet wachten om ze aan jullie te laten zien! In dit artikel laat ik een paar van mijn leukste aankopen zien: zwarte slip-ons van het merk Pieces en een t-shirt van het merk Only. Ik heb ze bij een ontzettend leuke webshop aangeschaft waar ze naast jumpsuits, blousjes en jeans ook hartstikke leuke topjes hebben. Ook heb ik een aantal outfit foto's gemaakt. Kijk je mee?


De laatste jaren zie je ze steeds vaker voorbij komen: de slip-ons. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ze in het begin helemaal niks vond en ze daarom ook ontweken heb. Maar steeds vaker zag ik mooiere versies verschijnen en uiteindelijk ben ik toch maar gezwicht voor deze slip-ons. Ik moet zeggen dat ik aardig kritisch ben wat betreft schoenen. Ik heb best een grote schoenmaat dus ik wil absoluut niet dat ze mijn voeten langer laten lijken. Door de ronde neus van deze schoenen is dat gelukkig niet het geval.


Ik vind de kwaliteit van deze schoenen ook erg fijn. Ze zien eruit om door een ringetje te halen: ze hebben een leren, zwarte 'basis' met daaronder een wit randje. Dat maakt ze ook iets sportiever en frisser. Ze zijn lekker simpel en bevatten dus niet veel details, maar dat maakt ze juist mooi, vind ik.


Naast de slip-ons heb ik ook nog een wit t-shirt gekocht. Er staat een tekst op met goudkleurige letters in een zwart vlak. De rest van het t-shirt is wit. Ik vind het een onwijs leuk, basic shirtje waarbij de aandacht wordt getrokken door het zwarte vlak. Bovendien heb ik ook iets met goud - zonder goudkleurige sieraden kan ik niet - en die zullen daarom ook héél goed matchen met dit shirt. Samen met mijn zus heb ik ook nog een aantal outfit foto's gemaakt. Op bovenstaande foto's kun je het t-shirt goed zien dat ik heb gematcht met mijn jasje en sjaal. Het is gewoon een perfect t-shirt van Only om te matchen met elk leren jasje dat je maar kunt bedenken. Omdat het toch nog fris is buiten, heb ik mijn sjaal er ook maar bij omgedaan.Het t-shirt en de schoenen zijn dus heel leuk met elkaar te combineren. De slip-ons kun je onder elke broek dragen. Ik had verwacht dat ze heel moeilijk te combineren waren, maar dat valt dus gelukkig erg mee! Ik heb beide items aangeschaft op de website van Sans-Online. Naast perfecte slip-ons hebben ze nog ontzettend veel andere schoenen plus onwijs leuke topjes. Ook voor vrolijke sjaals, jumpsuits en blazers kun je er terecht. Zeker de moeite waard dus om even een kijkje te nemen op deze webshop!

Wat vind jij van mijn twee nieuwe items?

Liefs, Maaike
* Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Sans-Online

You May Also Like

33 reacties

 1. Ik vind ze beide heel leuk! Het shirt is mijn favoriet, door de gouden letters oogt het shirt luxe!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankoopjes.. Vind de schoenen heel leuk!
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingetjes heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je schoenen erg leuk! Ze staat superleuk bij deze outfit :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn allebei zo leuk, de schoenen en het shirtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf heb ik ook grote voeten (maat 40, tja wat wil je met 1,80m..), dus ik snap je probleempje. Gelukkig zie je daar echt helemaal niks van met die schoenen! Leuk zijn ze, helaas zijn mijn voeten erg smal, dus zijn ze niet zo geschikt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay, dus dan ben ik niet de enige met dit probleem haha :) Inderdaad, gelukkig zie je er niks van. Jammer dat ze niet geschikt voor jou zijn, misschien kom je er nog een tegen die wel geschikt zijn voor jou!

   Verwijderen
 7. De schoenen vooral vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke items heb je gekozen :) Sans online heeft echt leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè, ze hebben onwijs veel leuke dingen in hun webshop staan <3

   Verwijderen
 9. Dat shirtje is leuk! Mooi gecombineerd ook je outfit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit zijn één van de eerste slip-ons waarvan ik denk oké die wil ik ook!
  wat onwijs gaaf <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah leuk zeg! Ik droeg ze hiervoor ook nooit, maar nu ik deze heb wel :) Gewoon proberen!

   Verwijderen
 11. Wat een leuke items! Vooral die schoenen vind ik erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt echt een hele leuke stijl, liefde voor beide items :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die slip--ons wauwie. Dat shirt is ook erg gaaf ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat bonten gilletje vind ik erg leuk gecombineerd. Mooie outfit en leuke slip ons :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heee wat leuk dat Pieces ook slip ons heeft zeg! Leuke items & je bent een ster in het combineren ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je ziet er té leuk uit, zo'n tof outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauwwww, wat zijn je slip-ons tof! Zulke schoenen wil ik ook nog voor de zomer, maar ik heb smalle voeten en het is moeilijk om passende slip-ons te vinden :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ai, dat is vervelend! Het zijn hele toffe schoenen, dus het is zeker een zoektocht naar het perfecte paar waard <3

   Verwijderen
 18. Heel erg leuk en die slip ons!! Heel erg leuk, ik ben fan!

  BeantwoordenVerwijderen