Weekly Journal #41 - Kingsnight, Amsterdam & Chef Special

by - mei 04, 2015


Hallo lieve lezers! Er is alweer een week voorbij en ik heb ongelofelijk veel gedaan. En dat is raar, want ik heb deze week het meeste tijd besteed aan het in bed liggen. Ik had een enorm irritante griep te pakken (lees: koorts en ongelofelijk veel keelpijn), maar gelukkig was er nog tijd over om Kingsnight te vieren en naar Chef Special te gaan. Kijk je weer mee?

De Weekly Journal begint deze keer nog op zondagavond, want toen ging ik met twee vriendinnen naar Kingsnight toe in Enschede. Ik had even een kleding dilemma vooraf, wat moest ik in godsnaam aandoen? Uiteindelijk koos ik voor een rode trui van de Primark en knalblauwe nagellak. Op naar Enschede! (Voor als je me ook wilt toevoegen op Snapchat: xMMKE is mijn accountnaam)

Al vroeg gingen we naar het van Heekplein toe, want daar was Absolutely Kingsnight bezig. Ik was vorig jaar ook geweest, maar jeetje dit jaar was het ongelofelijk druk. Ik heb een tijdje vooraan gestaan, maar het was zo druk dat iedereen je opzij drukte. Daarna zijn we maar snel de stad in gegaan, om daar het feestje nog af te maken.

Perfect breakfast on the next day: mijn zus had gezorgd voor een hemels ontbijt. Ze had hier net ei met bacon klaargemaakt en de warme thee stond al klaar. De bagels zaten nog in de oven en die werden daarna ook vers geserveerd. Yummy <3

Helaas waren de volgende dagen niet zo leuk. Ik voelde het maandagavond al aankomen nadat ik nog even gewerkt had en ik voelde mij echt niet lekker. Dinsdagochtend werd ik ziek wakker, ik had ongelofelijke keelpijn en ook nog eens koorts. En dat hield voor drie dagen lang aan. Toen ik me weer iets beter voelde, trakteerde ik mijzelf op een hemels koffiebroodje.

Ondertussen had ik het boek 'On Top' van Anna Nooshin gekocht en ik heb ondertussen al een stuk gelezen -ik heb hem alweer bijna uit- en het is een onwijs inspirerend boek. Het gaat over succes en geluk en daarnaast verteld ze ook veel over haarzelf. Heel interessant en binnenkort verschijnt er ook zeker een review.

Bij de Hema vond ik EINDELIJK deze Soft Matt Lipbalms en ik heb er gelijk drie meegenomen. Ik was enorm benieuwd naar ze en -ook hier- staat binnenkort een review van online.

Ondertussen had ik wat items van Sans-Online aangeschaft en hier heb ik dan ook een artikel over geschreven. Ik voelde me weer beter, dus ik heb er ook een aantal outfit foto's bij gemaakt (credits naar mijn zus). Ik ga deze items zeker vaak dragen deze lente :)

Zaterdag ben ik overdag even het dorp in geweest om wat te snacken te halen, die dag ging ik namelijk met mijn zus en broer naar Amsterdam om naar een concert van Chef Special te gaan! En dit is wat ik aanhad. Ik vond het weer eens tijd om mijn Barbie shirtje uit de kast te pakken, haha.

Nadeel van geen navigatie bij je te hebben: toen we net in Amsterdam aankwamen pakten we de verkeerde afslag. Paniek! Gelukkig deed de navigatie op mijn zus haar mobiel het wel en kwamen we heelhuids aan.

Even heerlijk avondeten bij de McDonalds! Soms mag dat, haha. Ik nam een Quarter Pounder, want dat neem ik altijd wanneer ik bij de McDonalds ben. Echt mijn favoriete hamburger! Heb jij ook iets wat je altijd besteld daar?

En toen was het tijd om naar de Heineken Music Hall te gaan! Ik vind het trouwens heerlijk om even rond te lopen in een grote stad als Amsterdam. Heerlijk, al die mensen om je heen en het 'go with the flow' gevoel.

Na een lange tijd binnen gewacht te hebben, kwam Chef Special eindelijk het podium op. En wat een heerlijke liedjes zongen ze! Ik vind ze echt -met Kensington- een van de beste bands van Nederland.

Ik heb echt genoten van het concert, want het was gewoon geweldig. De sfeer was goed, de liedjes die hij zong waren gaaf en de sound van de hele band was gewoon chill. Helaas was het na het concert weer tijd om terug naar huis te rijden..twee uur lang..

Deze week heb ik meivakantie, dus ik ga veel leuke dingen doen. Dinsdag ga ik met vriendinnen naar Nijmegen naar het bevrijdingsfestival, woensdag ben ik ook in Nijmegen te vinden en voor de rest heb ik nog geen dingen gepland, maar er zullen vast nog meer dingen komen.

Wat ga jij doen komende week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

24 reacties

 1. Balen zeg dat je zo ziek bent geweest:( maar volgens mij heb je er ondanks dat toch een heel leuk weekje van weten te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, gelukkig wel! Ik vind het altijd zo jammer om dan niks te kunnen doen als je ziek bent. Maar gelukkig was ik de andere helft van de week wel beter :)

   Verwijderen
 2. Leuke foto's! Leuk dat je ook bij Kingsnight in Enschede was!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks dat je ziek was heb je toch een leuke week gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziek zijn sucks! Hopelijk ben je inmiddels weer topfit ;) Ik neem altijd een happy meal bij de Mac, erg he haha! Mijn vakantie zit er net op, dus ik ben jaloers hihi. Geniet ervan meid!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inmiddels ben ik weer topfit ja, yes! Dankjewel Nina, geniet ook van jou week <3

   Verwijderen
 5. Gelukkig dat je weer beter bent! Wat leuk dat je naar Chef Special bent geweest.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke foto's, ben benieuwd naar je items van Sans-online, ik ga zo je artikel even lezen! Heel naar dat je ziek werd, ik werd precies dezelfde tijd ook ziek, heb jij ook keelontsteking? X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het voelde wel zo, maar volgens mij was het gewoon een hele irritante keelpijn, bleh. Hopelijk voel jij je ook helemaal beter! <3

   Verwijderen
 7. Ah vervelend dat je ziek was! Gelukkig heb je nu nog een week vakantie :)
  Bij de Mac bestel ik (bijna) altijd kipnuggets, patat en een bananenshake. Mijn vriend snapt niet zo goed waarom ik nooit afwissel, maar als je iets lekker vindt.. Waarom zou je dan wat anders bestellen, haha?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Zo vaak kom ik in ieder geval niet bij de McDonalds en als ik iets goddelijk vind, dan blijf ik maar hetzelfde nemen haha :)

   Verwijderen
 8. Leuke diary! Vervelend dat je ziek was, hopelijk voel je je nu alweer beter <3. En die slip ons zijn gaaaf, want them!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zag je er leuk uit met kingsnight! En de lipbalms heb ii ook, zijn enorm fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke Diary! Ik zou ook eerst naar kingsnight gaan, maar ik heb zaterdag en zondag de hele dag gewerkt, daarnaast ging ik zaterdag ook nog uit.. Ik was kapot en het was slecht weer, dus we besloten om het thuis heel gezellig te maken en een filmavondje te houden! Aaah de mac, ik ben er al zo lang niet meer geweest, yum! Wat balen dat je ook weer ziek bent geweest, ik weet er alles van. Hopelijk ben ik er ook met een paar dagen vanaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk je week overzicht en wat heb je toch veel gedaan ondanks dat je niet echt lekker was. Ik ben ook erg blij met de drie lipbalms van de Hema.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke foto's. Je aankopen van Sans-Online zien er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. aaah, ik ben zo benieuwd naar het boek van Anna Nooshin! Ik lees de laatste tijd zoveel over haar :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan je al wel verklappen dat het boek zeker een aanrader is! :)

   Verwijderen
 14. Nohh, jaloers dat je bij een concert van Chefs Special bent geweest. Gaaf he!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke items bestelde je! Ik vind je haar zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg leuk overzicht om te bekijken en je look met koningsnacht vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen