Weekly Journal #43 - Picknicken, sollicitatiegesprek & avondje uit

by - mei 18, 2015


Hallo lieve lezers! Zoals elke maandag is het weer tijd om jullie een kijkje in mijn leven te laten nemen. Vorige week heb ik veel leuke dingen gedaan, naast hard werken natuurlijk. Het was de week waarin Hemelvaart viel, dus had ik een paar extra dagen vrij. En daar heb ik van genoten! Donderdag ben ik heerlijk wezen picknicken en op zaterdagavond had ik een leuk avondje uit. Kijk je weer mee?Op maandag ben ik veel bezig geweest voor het project op school. Maar voordat ik dat ging doen, spoot ik even mijn favoriete geurtje van het moment op: Guess Seductive. Heb jij hem al eens geroken?

Dinsdag was een stressvolle dag, want het was dé dag waarop ik mijn eerste sollicitatiegesprek had voor een stage. Ik ging eerst naar school om te werken aan het project, daarna had ik dat gesprek en daarna moest ik nog een paar uurtjes werken. Een productieve dag, maar daarna stond gelukkig heerlijk avondeten op tafel.

Op Instagram schreef ik onder een foto dat ik een review had geschreven over het boek On Top van Anna Nooshin. Hoe leuk was het dat ik de volgende dag dit berichtje zag op Instagram!

Het was eindelijk tijd om een beetje te ontspannen op donderdag. Ik had afgesproken met twee vriendinnen om te gaan picknicken in het Volkspark. Eerst zijn we naar de supermarkt gegaan om daar donuts, broodjes, kruidenboter, sushi, smoothies en dat soort dingen te halen en die middag hebben we dat ook nog allemaal opgekregen, haha.

En het leuke was ook nog dat de zon doorkwam en het super lekker weer was. Dat was voor het eerst dit jaar dat ik een 'vakantiegevoel' kreeg. Heerlijk!

Ik betrapte mijn zus op het maken van een foto, haha.
Een goede quote, die helemaal waar is. Waarom zoveel stressen over dingen die niet in het nu gebeuren? Je weet nooit hoe dingen zullen lopen en achteraf zijn je zorgen altijd overdreven geweest.

Vrijdagochtend maakte ik dit überlekkere ontbijt voor mijzelf. Soms mag dat :)

Zaterdag had ik de hele dag gewerkt en daarna ging ik met een vriendin naar een zomerfeest hier in de buurt. Ik twijfelde over mijn outfit, maar uiteindelijk koos ik voor dit leuke shirtje wat trouwens van de Primark is. En de ketting ook!

Gezelligheid! Vlak voordat we gingen maakten we nog een aantal selfies (herkenbaar?) en daarna sloot mijn zus zich bij ons aan en hebben we een ontzettend gezellige avond gehad.

Op zondagochtend, of nou ja eigen middag, werden we een keer wakker en besloten we om buitenshuis te gaan lunchen. Dit werd de snackbar bij ons om de hoek en daar nam ik een heerlijk broodje zalm met heksenkaas. Ik wist trouwens niet dat dat zo'n heerlijke combinatie zou zijn! Hmmm.

Nu is het weekend dus weer afgesloten en is het tijd om weer keihard aan de slag te gaan. Deze week staat de deadline voor het verslag van ons project op school op de agenda (die we daarna moeten uitvoeren) en ook wil ik nog een paar motivatiebrieven de deur uit gooien. En volgend weekend staan er weer leuke feestjes op de planning, zoals FRESHTIVAL! Gaat een van mijn volgers daar toevallig ook heen?

Liefs, Maaike

You May Also Like

34 reacties

 1. Seductive van Guess is zo lekker, een van mijn favoriete geuren <3 En hmmm die sushi ziet er lekker uit, heb je die bij de AH gehaald? Succes met het behalen van je deadlines, you can do it!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die heb ik gewoon bij de AH gehaald! Bij de wat grotere AH's hebben ze die altijd in hun assortiment :) Dankjewel Svenja <3

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je van haar een reactie kreeg op Instagram zeg. De quote is inderdaad mooi en we moeten inderdaad veel meer in het nu leven. Wat spannend je sollicitatie gesprek voor je stage, was het goed gegaan en weet je al iets meer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat mij betreft is het goed gedaan haha, ik heb geen idee hoe het bedrijf mij vond! Ik hoor begin deze week denk ik wel meer -spannend! :)

   Verwijderen
 3. Van veel leuke dingen heb je gedaan! Super leuk dat Anna Nooshin zelf heeft gereageerd op je foto, echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat Guess geurtje lijkt me heel lekker! Ik hoop dat je de stage krijgt, ik duim voor je!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk hoor je snel wat van de sollicitatie!! ben erg benieuwd. Ik duim in iederegeval voor je! Leuke fotos heb je geplaatst , je hebt lekker veel gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet eruit als een hele leuke week, lekker eten en leuke outfits!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hopelijk is je sollicitatie goed gegaan! Zou fijn zijn als je snel een stage vindt :) Lekker weekje heb je achter de rug. Op naar nog een fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Spannend, hopelijk is je sollicitatiegesprek goed gegaan. Heerlijk die extra dagen vrij, lekker van genieten! Die top van de Primark staat je trouwens goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die dagen extra vrij, dat was echt genieten. Heb leuke dingen kunnen doen! Dankjewel voor je lieve compliment Marloes <3

   Verwijderen
 9. Leuke foto's! Ik had ook een insta post gedaan over het boek van Anna, en ze reageerde ook op mij. Superleuk he! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh dat geurtje van Guess is zo lekker, heb 'm zelf ook. Het weer was echt heerlijk ook, helaas is het nu weer afgelopen met de zon:-(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die Guess parfum heb ik ook laatst ook weten te scoren, super cheap zelfs ;) SCORE! Hij ruikt kei lekker, hmm. Dat vitamine-water van de AH, is dat lekker??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa ik vind van wel! Ik heb alleen de combinatie citroen & munt gehad, maar die is onwijs lekker. Die andere soorten heb ik nog niet geproefd, maar echt een keer proberen hoor! :)

   Verwijderen
 12. Wat gaaf dat ze je bedankte zeg! Echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk dat ze reageerde op je foto! Dat grijze topje is leuk trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Picknicken in t park heb ik ineens heel veel zin in door die leuke foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ik had het ook al lang niet meer gedaan hoor! Maar het is zeker een aanrader om te doen wanneer het mooi weer is :)

   Verwijderen
 15. Oeh, lekker picknicken in het park. Hopelijk wordt het snel weer mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat geurtje lijkt me zo lekker! En die sushi ziet er ook goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk overzichtje en mooie foto's! Een picknick vind ik altijd zo leuk om te doen, echt gezellig!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk zeg! Dat zou ik nu altijd al willen doen, smullen in het park haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat weer leuk om te lezen! Dat broodje ziet er heel goed uit, zeker voor een snackbar haha. Bij ons hebben ze alleen te ranzige patat :'). X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja hè! Maar ik moet zeggen dat deze snackbar best luxe is. Het is ook uitgeroepen tot beste snackbar van Overijssel :)

   Verwijderen
 20. Dat guess luchtje heb ik ook! Ik vind hem erg lekker, de roze variant vind ik toch iets lekkerder. Ik heb ooit de verkeerde gekocht (wilde de roze maar had deze gele gekocht) Gelukkig vind ik de gele ook erg lekker!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat leuk om te zien! :) Gaaf zeg, de reactie van Anna! En wat tof, een zomerfeest! En succes met je deadline! You can do it!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuke foto's allemaal! Wat zit jouw haar trouwens altijd fantastisch. Krul je het elke dag? Waarmee? wauwie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wauw, dankjewel voor het compliment <3 Ik krul mijn haar niet elke dag, op de eerste foto die je van mij ziet, dat is mijn 'naturel krul', maar de laatste twee foto's van mij met het grijze topje daar heb ik mijn haren wel gekruld. Ik gebruik een Babyliss krultang die je gewoon kunt kopen bij de Kruidvat, ik weet alleen niet hoeveel inch hij is..

   Verwijderen
 23. Ik herken het topje van de primark gelijk haha! Ik vind de quote echt heel mooi en wat gaaf dat je een reactie kreeg van Anna zelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. gaaf dat ze reageerde ! en hmm lekkere broodjes

  XO www.goldandurban.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen