Weekly Journal #44 - Freshtival, shoppen & Kenzo sweater

by - mei 26, 2015


Hallo lieve lezers! De laatste dagen is er weinig op mijn blog verschenen, maar 'achter de schermen' is er een hoop gebeurd. Zo lag er een deadline voor een mega verslag voor ons project op de loer, heb ik de tijd van mijn leven gehad bij Freshtival in Enschede en daarnaast heb ik ook nog veel gewerkt. Kijk je mee naar wat ik nog meer beleefd heb deze week?

Op maandag was ik zó druk dat ik geen eens een foto heb gemaakt. De eerste foto is dan ook genomen op dinsdag: een ochtendje thuis werken aan een verslag en aan mijn blog waarop een heerlijke tosti volgde met een sausje die ik zelf had gemaakt. En het smaakte ook nog eens goed ;)

Woensdag moest er véél gedaan worden aan het verslag die we uiteindelijk voor de deadline hebben kunnen inleveren - gelukkig. Ik had die dag dan ook bijna geen tijd om mij op te maken, dus dit waren mijn essentials of the day.

Woensdagmiddag moest ik even werken, net als donderdagmiddag. Ik ging voor een blousje met daarop mijn favoriete Kenzo sweater.

Na al dat gestress van werken en op tijd het verslag inleveren - en nu moeten we onze strategie gaan uitvoeren dus dat word nóg meer stress - vond ik wel dat ik een lekker ontbijtje verdiend had. Yummy!

Vrijdagmiddag had ik eindelijk even de tijd om nog de stad in te gaan met een vriendin om een outfit te scoren voor Freshtival. Ik nam verschillende topjes uit de stad mee, dan had in tenminste wat te kiezen, haha.

Vrijdagavond had ik een verjaardag van een collega van mij. Ze had een café afgehuurd waar allerlei lekkere hapjes en drankjes geserveerd werden. Hallo, daar zeg ik geen nee tegen! Al is de combinatie kipnuggets met gevulde ei en een stokbroodje brie een beetje vreemd, het was wel onwijs lekker.

Zaterdag had ik de hele dag gewerkt en zondag middag vertrok ik naar een vriendin om daar met zijn allen te gaan barbecueën. Een goede bodem moest gelegd worden voor het festival waar wij later op de dag heen gingen. En je ziet uiteraard voor welk topje ik uiteindelijk gekozen heb :)

Bij Freshtival was het een gezellige bende: ik kwam allemaal bekenden tegen en de muziek was goed, de sfeer was geweldig en het weer was prachtig. Wat wil je nog meer?

Het was ontzettend heet die dag - we hebben zó veel geluk gehad met het weer - maar toch heb ik veel dansjes gedaan met vriendinnen.

Als afsluiter om 12 uur 's nachts verzamelde we ons allemaal bij de main stage. Daar werd namelijk een vuurwerkshow gehouden om - als kers op de taart - afscheid te nemen van het festival. Fresh, tot volgend jaar!

Ik heb dus een geweldig drukke, maar gezellige week achter de rug. Ik heb geen dag stil gezeten, maar heb dus ook veel leuke dingen kunnen doen. Deze week heb ik het niet minder druk: ik moet full-time bezig aan het project op school en daarnaast heb ik ook nog eens twee sollicitatie gesprekken voor stage én ik moet het hele weekend werken.

Wat ga jij deze week doen?

Liefs, Maaike

You May Also Like

28 reacties

 1. Leuke foto's! Dat ontbijtje ziet er heerlijk uit.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah gezellig zeg! Gelukkig even afleiding in het weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh die topjes zijn zo leuk, goed geslaagd! Heel lekker ook zo'n leuk festival in het weekend. Afleiding is goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het blousje met je Kenzo trui staat zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk je foto's en vind je top erg mooi die je aan had bij Freshtival.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Oh tosti dat moet ik weer eens een keer gaan maken. Dat heb ik echt lang niet meer op. Dat linkse topje die je hebt gekocht vind ik echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah ja echt doen hoor, is heerlijk haha! Dankjewel Manon <3

   Verwijderen
 7. Wat een hoop leuke foto's super leuke top had je aan op Freshtival, die had ik ook gekozen! En ik vind je krullen zo mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat nieuwe topje wat je aanhad op Freshtival, super leuk:) Ziet eruit als een top festival. Zaterdag mag ik ook weer, jeej. Succes met je drukke weekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind die tops echt heel leuk, vooral de zwarte!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je top op Freshtival is echt super leuk!! En die Kenzo sweater, mijn favoriet!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel Milou <3 Tof dat je die Kenzo sweater ook leuk vind! Ik moet zeggen dat hij wel erg warm is haha

   Verwijderen
 11. Klinkt als een aantal stressvolle dagen! Gelukkig kon je genieten van het freshtival :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De festivals in Nederland zijn blijkbaar al goed begonnen, hier in Belgie beginnen de eersten pas eind juni! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's! Ik vond Freshtival ook weer super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah, ik ben dol op tosti's, haha. Krijg er meteen honger van! En dat festival ziet er leuk uit zeg! Ik hou van festivals en zeker als het lekker weer is! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I <3 festivals! Van het zomer ga ik ook lekker naar Lowlands, ik heb daar zoooo veel zin in :)

   Verwijderen
 15. Wat een leuke foto's! Ik vind de topjes die je hebt gekocht echt heel leuk. Het festival ziet er gezellig uit en jullie hebben inderdaad geluk gehad met het mooie weer! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke top die je naar het festival aanhad. Lekker fleurig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke topjes heb je gekocht! En Freshtival ziet er gaaf uit

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke foto's, ook een erg vrolijke top had je aan met het festival :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. leuke foto's! Ik vind de trui die je draagt op woensdag heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke foto's! Die sweater van Kenzo blijft fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. De topjes die je gescoord hebt zijn heel erg leuk<3 En je Kenzo sweater ah i love it<3

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke foto's! Je sweater is heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen