Wegdromen bij de make-up van Too Faced

by - mei 21, 2015

Ik vind het heerlijk om naar luxe make-up producten te kijken. Niet alleen in de winkel, maar ook in webshops zoals die van Too Faced. Laatst nam ik weer een kijkje in deze webshop en ik werd omver geblazen door de mooie, zachte kleuren en de prachtige verpakkingen. En daarom heb ik deze leuke wishlist gemaakt, zodat jullie ook even kunnen wegdromen bij deze make-up producten. Kijk je mee?

Snow Bunny Luminous Bronzer
Kunnen we het er even over hebben hoe schattig deze bronzer eruit ziet? Dat doosje is al helemaal perfectie, laat staan de vier ontzettend leuke kleurtjes die erin zitten. Ik heb al een paar reviews gelezen die helemaal lovend zijn over de pigmentatie van deze kleuren. En dat zorgt er alleen maar voor dat ik hem nóg liever wil hebben. De bronzer schijnt ook erg licht te zijn en een perfecte dosis shimmer te bevatten. Ik ben zo benieuwd naar het effect van deze bronzer op mijn huid!

Pink Leopard Blushing Bronzer
Mijn blik viel gelijk op het leuke patroontje. Deze bestaat namelijk uit een onwijs mooie luipaard print! Hoe leuk is dat? Ik ben een tijdje gek geweest op alles wat een luipaard print had, uiteraard wel met mate, en nu ik weet naar dit product kijk snap ik ook wel waarom. Deze bronzer bestaat uit drie kleurtjes, die je ook met gemak kunt combineren met elkaar. Ik vind het vooral handig dat er een roze en twee bruine kleuren in zitten. Lijkt me heel handig voor onderweg, zodat je met één product je blush en je bronzer aan kunt brengen.

Natural Eyes Collection
Als ik ergens verliefd op kan raken, dan is dat wel van een naturel oogschaduw palette. En dit is er precies zo een! De kleuren van dit palette zijn allemaal nude tinten, waarvan de middelste drie tinten meer neigen naar lichtroze. De andere kleuren zijn bruin van aard en dat doet mij denken aan mijn favoriete oogschaduw palette die ik bijna elke dag gebruik. Wat ook handig is aan dit product, is het feit dat er een spiegel in het doosje zit. Die kan dus gemakkelijk mee op reis.

Melted Long wear lipstick - Melted Marshmellow
Ik zie ze vaak voorbij komen op Nederlandse blogs, de Melted lipsticks. En altijd zijn de reviews mega positief, want de kleuren zijn fantastisch en de lipstick blijft ook ontzettend lang zitten. Ik heb de kleuren even bestudeerd en mijn favoriet is deze Melted Marshmellow die een beetje een barbie roze kleur heeft. I like it! Als jij nog een andere aanrader hebt, dan hoor ik het graag!

Sweethearts Blush - Candy Glow
De welbekende dupe heb ik hiervan al mijn handen gehad, wat me eigenlijk nóg nieuwsgieriger maakt naar dit originele product. Van de Too Faced sweethearts bestaan er 3 varianten. Je hebt deze, de Candy Glow met lichte, zoete roze kleurtjes, dan heb je de Something About Berry die meer felle, donkere roze kleurtjes bevat en als laatste heb je de Peach Beach die daarentegen juist bruine tinten bevat. En iets aan mij wil gewoon al deze drie varianten hebben, haha. Dat heeft denk ik ook te maken met de leuke hartjesvorm die deze blush bevat. Ik smelt ervoor <3

Primed & Poreless Pure Primer
De laatste tijd gebruik ik steeds vaker een primer om mijn foundation langer te laten zitten. Ik heb wat dat betreft echt een probleem huid, want mijn gezichtshuid wordt heel snel vet. Ik gebruik daarvoor al een speciale foundation die lekker lang blijft zitten maar een goede primer wil ook nog wel eens helpen. Deze primer is een olievrije skim smoothing primer speciaal voor de gevoelige huid. Het minimaliseert je poriën en laat je imperfecties verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Size Queen Mascara
Ik heb altijd al een roze mascara willen hebben! En bovendien heeft deze Size Queen mascara ook nog eens een chique verpakking waardoor het er helemaal als een snoepje uitziet. De mega grote borstel lijkt mij ook fijn om mee te werken, want ik vind kleine mascara borsteltjes maar niks. Volume in mijn wimpers, dat is juist wat ik wil. En ik denk dat dit product daar zeker geschikt voor is.

Alle bovenstaande make-up producten en nog véél meer beauty's kun je terugvinden op de webshop van Too Faced. 

Welk make-up product van Too Faced zou jij nog graag willen hebben?

Liefs, Maaike

You May Also Like

44 reacties

 1. Ah de verpakking is altijd zo mooi van Too Faced, ik word er gewoon hebberig van! Ik wil graag een paar kleurtjes van de Melted lipsticks!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Too Faced is zoooo een mooi merk <3 Vooral de Sweethearts Blush wil ik heel graag nog aan mijn stash toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe mij alle drie de varianten daarvan maar! haha

   Verwijderen
 3. Ik droom met je mee ;-) wat een prachtige producten toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig haha, ik heb vandaag mijn artikel online staan met producten die ik 100% wil kopen als mijn no buy voorbij is en daar staat de leopard bronzer en die eye palette ook bij :) Die lijken mij zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat is zo toevallig! Ik neem zo een kijkje naar jouw artikel <3

   Verwijderen
 5. Dat oogschaduwpallet is echt ge-wel-dig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de hartjes brushes en natural palette ook echt zo mooi! Die wil ik echt graag hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige producten zeg! Too Faced is zo een geweldig merk. De primer en de Sweetheart blush en parels wil ik ook zo graag ooit nog kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou het liefst alles willen hebben daarvan!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha als ik het geld ervoor had, dan wist ik wel zeker waar ik het aan uit zou willen geven :)

   Verwijderen
 9. die blush! zo cute

  www.goldandurban.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oehh wat een prachtige producten allemaal, zou alles wel willen hebben maar Snow Bunny Luminous Bronzer staat toch wel boven aan mijn lijstje want ik ben gek op bronzer.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik word hier zo hebberig van! Helaas pindakaas, ik doe het voorlopig nog even met de dupes van Make-up Revolution

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eh, me too! Al heb ik wel mijn loon binnen gekregen vandaag..

   Verwijderen
 12. Oh wat een heerlijk merk is het toch! Die verpakkingen, wauw! <3 Ik heb er nog niks van helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De producten zijn zoo mooi!! En de verpakkingen geweldig:)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die blushes blijf ik echt geweldig vinden <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. I love Too Faced <3
  Leuke blog heb je, ga je meteen volgen!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Too Faced heeft echt prachtige producten, die blushes zijn ook zo leuk en mooi vormgegeven <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ze hebben echt heel veel prachtige producten bij too faced!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die verpakkingen zijn echt zo leuk! Ik heb zelf alleen een too faced eyeshadow primer. And that's it..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik vind Too Faced zo mooi <3 Heb er zelf alleen een oogpotloodje van geloof ik. Of ik moet wat vergeten, haha. Maar die hartjes blush!!! Echt superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik hoop niet dat je het vergeten bent, want het is onwijs mooie make-up :)

   Verwijderen
 20. Wat een geweldige wishlist! Ik zou het Natural Eyes Collection palette en de Sweethearts Blush Candy Glow wel willen hebben x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Too Faced heeft echt geweldige verpakkingen inderdaad! Ik heb nog een hele lijst van dingen die ik wil haha! Ik heb ook een Melted lipstick en hij is heel fijn! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die staat met stipt op één bij mij, die wil ik zó graag proberen <3

   Verwijderen
 22. Ik herken dit helemaal! Ik smelt echt weg bij de verpakkingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een prachtige producten. Ik zou hun blushes wel eens willen uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik wil ook een melted lipstick proberen! De verpakkingen zijn zó leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alleen voor de verpakking al zou ik al die Melted Lipsticks willen hebben haha <3

   Verwijderen
 25. Zooooveel mooie producten én verpakkingen, hier kan ik ook helemaal bij wegdromen. Ik heb ook echt hele mooie swatches gezien van de Melted lipsticks, jammer dat alles zo prijzig en slecht verkrijgbaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een prachtige pruducten! Ik gebruik al jaren dezelfde merken make-up maar ik denk dat ik deze wel een keertje ga proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. aah, jaa. Too Faced! Prachtig merk. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een prachtige producten! Doe mij ze allemaal maar ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een prachtige producten! Doe mij ze allemaal maar ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Zo veel mooie producten! Had liever TF terug naar NL ipv UD (al is dat natuurlijk ook niet heel vervelend hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Too faced heeft onwijs mooie producten! Daar kan je inderdaad even bij wegdromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Too Faced is echt zo'n prachtig merk, zo jammer dat we het niet in Nederland hebben... Dat oogschaduwpaletje en de blush vind ik heel mooi. Zelf heb ik de Shadow Insurance en die werkt echt heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen