Garnier Skin Naturals - Hydra Match dagcrème

by - juni 24, 2015


Yes, ik heb weer een nieuwe favoriete dagcrème gevonden! Dagcrème vind ik altijd het fijnste onderdeel uit mijn ritueel dat ik 's ochtends heb. Eerst reinig ik mijn huid met reinigingscrème en micellair water en daarna kan het smeren beginnen. In de drogisterij was ik laatst op zoek naar een nieuwe dagcrème en toen zag ik dit fijne potje van Garnier. Benieuwd naar waarom ik hem zo goed vind?


Deze verzorgende dagcrème komt uit de Hydra Match lijn van Garnier. Er zijn in totaal vier verschillende dagcrèmes, bijpassend voor het type huid dat je hebt:

 Dagcrème voor de droge tot zeer droge huid
 Dagcrème voor de normale tot gemengde huid
 Dagcrème voor de gemengde tot vette huid
 Dagcrème voor de vermoeide tot vale huid

Dit is dus de dagcrème voor de normale tot gemengde huid. Mijn gezichtshuid is niet abnormaal droog of vet, maar een goede hydratatie vind ik wel belangrijk. Ik smeer elke dag een crème op, want ik vind hydratatie heel erg belangrijk. Ik gebruik namelijk elke dag foundation en dit kan mijn huid uitdrogen. Ook ziet een frisse, verzorgende huid er veel beter uit!


De dagcrème is verrijkt met extracten van de blauwe lotusbloem. Dit brengt je huidconditie in balans en zorgt voor een gladde finish. Door de dagcrème ziet de teint van je huid er frisser uit en voelt deze de hele dag lekker zacht aan. De crème trekt ook snel in en laat geen vette restjes achter. Hier heb ik wel eens last van gehad, erg irritant! Deze dagcrème doet dat niet en dat vind ik een enorme pluspunt.


Een potje bevat 50 ml en dat is, geloof ik, redelijk normaal voor een potje met dagcrème. Zelf kan ik daar maanden lang mee doen. Met mijn vorige potje heb ik er zelfs een halfjaar over gedaan om hem op te maken.

Een nadeel van deze dagcrème is dat het siliconen en parfum bevat. Zelf heb ik er geen last van, maar ik weet dat veel andere mensen dit niet fijn vinden. Daarnaast zorgt de parfum er wél voor dat de crème een ontzettend heerlijke geur heeft die even blijft hangen. Het is geen sterke geur en het ruikt een beetje zoet en bloemig. Ik hou daar wel van!


Op de bovenstaande foto kun je zien welke substantie de crème heeft. Het is best een dikke, romige crème, maar daardoor heb je niet veel nodig. 


Hierop is nog duidelijker te zien welke substantie de crème heeft. Het is een beetje een 'jelly' achtige crème, maar hij is niet te dik en voelt juist lekker fris en fruitig aan. Ik vind hem perfect voor de zomer, want dan is een lichte dagcrème perfect. Ook kan je huis door de zon flink uitdrogen en dat is zo verholpen met deze dagcrème.


Ik vind deze dagcrème van Garnier perfect. Het is een lichte crème met een heerlijke substantie die een beetje romig aanvoelt. De geur is zoet en bloemig, maar niet te sterk. Het enige nadeel is het feit dat de crème sillicolen en parfum bevat, maar dit is voor mij geen probleem. Hij trekt snel in en laat geen vettige sporen achter. Ik vind hem ontzettend fijn. Heb jij deze dagcrème weleens gebruikt?

De Garnier Hydra Match dagcrème is verkrijgbaar voor €6,99 bij o.a. de Kruidvat. Deze week is er nu 25% korting op alle Garnier producten! 

Wat is jouw favoriete dagcrème?

Liefs, Maaike

You May Also Like

25 reacties

 1. Het klinkt als een erg prettige creme!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een hele fijne crème!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze creme lijkt me wel wat! Ik heb gelukkig ook geen last van parfum in producten en ik vind het ook wel fijn als er een lekker geurtje aan zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan denk ik ook dat deze dagcrème wel wat voor jou is, Simone! :)

   Verwijderen
 4. Ik heb de roze variant wel eens gehad. DIe vond ik wel fijn. Daarna heb ik de groene gehad, maar daar kreeg ik puistjes van, dus was niet geschikt voor mijn huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wel goed voor de huid.
  ik gebruik zelf nooit een dagcreme ik gebruik altijd babyolie.
  mijn huid is zo gewend aan het feit dat ik dat gebruik omdat ik nooit puisten krijg.
  als ik een ander product zou gebruiken zou ik het wel krijgen

  www.melanysway.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt als een heel fijn product, ik ben er alleen nog steeds niet helemaal achter of mijn huid verergert door parfum in producten of toch meer de hormonen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne crème, hij ziet er vrij luchtig uit en niet te dik. Helaas reageert mijn huid nooit niet zo goed op Garnier crème's heel raar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, dat is best wel raar! Dan denk ik toch dat het komt door de siliconen en parfum die erin zit

   Verwijderen
 8. Fijne review en super dat je er tevreden over bent! Ik zou deze persoonlijk niet gebruiken door de siliconen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind Garnier heel fijn, ik ga deze onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Klinkt goed, ik heb ook een hekel aan vette crèmes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat ziet de crème er goed uit zeg! Klinkt allemaal erg veelbelovend!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijkt me een fijne crème
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik gebruik deze crème ook en ben er zeker een fan van! Hij verzorgt de huid goed en geeft een lekker fris geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je hem ook gebruikt! En inderdaad, de geur is vreselijk lekker <3

   Verwijderen
 14. Fijne review, ziet eruit als een fijne créme :) Ik ben momenteel nog wat zoekende naar een fijn product. Wellicht is dit iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb hem ook! Ben er erg tevreden over. Enige nadeel is dat er geen SPF in zit en dat hij ook niet helpt tegen rimpels, SPF vind ik zelf wel heel belangrijk. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat vind ik zelf ook heel belangrijk aan een dagcrème! Daar heb ik ook helemaal niet aan gedacht bij deze, wat stom. Volgende keer toch maar eentje met SPF nemen...

   Verwijderen
 16. Hij klinkt heerlijk! Fijn dat je er zo tevreden over bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een vriendinnetje van mij gebruikt deze dagcreme ook en is er erg over te spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Fijn zo'n positieve review, klinkt als een erg goede dagcreme!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. klinkt goed maar ik gebruik alleen nog maar mijn eigen sos crème liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Deze dagcrème lijkt wel iets voor mij. De geur klinkt ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen