PLOG - Een dagje losgaan op Dreamfields

by - juni 30, 2015


Afgelopen weekend was een bijzonder weekend. Samen met vriendinnetjes heb ik de hele dag op het festivalterrein van Dreamfields gestaan. Ik was er nog nooit eerder geweest, maar wat was het gaaf! Ik krijg er altijd zo'n adrenalinekick van, van zo'n mooi festival. Kijk je mee naar wat ik allemaal beleeft heb die dag?

Ik sta al vroeg op, want ik moet nog een aantal dingen doen. Ik lak mijn nagels, zoek een outfit uit, krul mijn haar en doe mijn make-up op. Ik ben er klaar voor!

Dreamfields is toch wel een eindje reizen voor mij. Ik stap in de bus en een andere vriendin stapt even later in dezelfde bus. Het is wel anderhalf uur reizen voor ons, maar zo kunnen we lekker rustig de dag beginnen.

Eenmaal aangekomen krijg ik een heerlijke lunch voorgeschoteld met onder andere zelfgemaakte guacamole. Daarnaast heb ik nog genoten van een heerlijk kippetje. De bodem voor de dag is gelegd :)

Wohooo! Nadat we gebracht zijn staan we dan om 16:00 eindelijk op het festival terrein. De zon schijnt volop, de podiums zijn al helemaal bezet en achter ons klinkt een heerlijk hardstyle deuntje.

We nemen eerst een kijkje bij Xellerator, het hardstyle podium. Ik voel me op de een of andere manier helemaal thuis - ik hou normaal nooit zo van hardstyle - en ik geniet er echt van. De laatste weken stonden in het teken van school, nog eens school en werken. Dit is wel eens wat anders dan dat!

We komen een heerlijke cocktailbar tegen en kunnen het niet laten om er eentje te nemen. We hebben de keuze uit Sex on the Beach, Strawberry Daquiri en een Mojito. Aan het eind van de dag heb ik ze alle drie geproefd ;)

Group selfie! 

En nog een selfie, maar dan met Lobke .De zon moest hem weer verpesten, maar toch geeft het zo best een leuk effect, haha!

Het wordt alweer langzaam donker. Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt. Er stond ook een mega reuzenrad op het terrein en ik besef me nu pas dat ik er niet ingezeten heb. Bummer!

Om klokslag kwart voor 12 begint de enorme vuurwerkshow. Nu ben ik wel wat gewend - ik ben vaker naar festivals geweest zoals Fresh - maar toch kon er niets tippen aan deze show. Er waren drie plekken op het terrein waar vuurwerk vandaan kwam, wow.

Na een hels taxi ritje - we moesten drie kwartier wachten tot hij eindelijk kwam opdagen - liggen we uiteindelijk om 2:00 uur 's nachts in bed. Sleep well! 

Naar welke festivals ga jij nog deze zomer?

Liefs, Maaike

You May Also Like

14 reacties

 1. Wat zag je er leuk uit! Ik ben nog nooit naar dream fields geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er nog nooit geweest haha! Fijn dat je het zo naar je zin gehad hebt. Ik ga zelf volgende week naar Wish Outdoor in Beek & Donk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, het was zeker fijn <3 Heel veel plezier daar, klinkt super leuk Marloes!

   Verwijderen
 3. Ik ben er ook nog nooit geweest maar het ziet er super gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dag! Dreamfields is zo leuk! Heerlijk al die festivals nu, leuke outfit had je ook aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Ik zou er ook graag heen willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! Twee jaar geleden ben ik er voor het eerst geweest. Dacht dat het niet echt mijn ding zou zijn, maar alleen de sfeer is al helemaal geweldig! Erg leuk festival

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Leuk dat je er ook al eens bent geweest Lysanne :)

   Verwijderen
 7. Supergaaf zeg! Sowieso wil ik wel een keer een festival bezoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke plog! Super leuk dat je naar een festival bent geweest! Het ziet er tof uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk om te zien, heel tof! Ik ben nog nooit naar een festival geweest.

  BeantwoordenVerwijderen