Weekly Journal #47 - Dreamfields, gel nagellak & sushi

by - juni 29, 2015


Je kan mij wel oprapen na dit weekend, want ik was de hele zaterdag op het terrein van Dreamfields te vinden. Over die dag volgt nog een apart artikel waarin ik laat zien wat ik allemaal gedaan heb. In deze Weekly Journal laat ik zien wat ik vorige week nog meer gedaan heb. Zo heb ik een eindfeest gehad van mijn academie, genoten van heerlijke sushi en ben ik ook nog even wezen shoppen. Kijk je weer mee?

Een dagje thuis werken is nooit verkeerd! Thuis krijg ik ook de meeste dingen gedaan, want ik ben dan meer geconcentreerd dan dat ik bijvoorbeeld op school werk. Even twee crackers voor tussendoor en ik kan weer verder. 

Voor mijn verjaardag had ik dit gloednieuwe potje nagellak gekregen van een vriendin. Ik besloot hem te proberen en ondanks dat het gel nagellak is, vind ik hem fijn. Het verwijderen van je nagellak duurt iets langer, maar hij blijft ook lekker lang zitten! En de kleur is ook fijn <3 

Tussen al dat studeren door, mag je jezelf ook wel eens trakteren. Samen met klasgenootjes ging ik even langs de Bagels & Beans voor de nodige vitamientjes in de vorm van een smoothie en daarnaast een bagel met tonijn en cheddar cheese. Deze bagel was zeker voor herhaling vatbaar.

Ondertussen kwamen mijn nieuwe sneakers binnen. Het zijn look-a-likes van de Adidas Superstars, waar ik al een paar van heb. Maar ik vind deze voor een paar tientjes minder ook heel erg leuk! Wat vind jij? 

Donderdag was een geweldig lange dag op school. Om 10:00 uur hadden we met ons projectgroepje al afgesproken, maar om 17:00 uur waren we pas aan de beurt voor een evaluatiemoment. Jeetje, dat was lang wachten. Selfie time! Die avond gingen we naar een eindfeest van onze academie.

Na het feest sliepen we bij een klasgenoot in de stad. De ochtend erna waren we met zijn allen super brak en besloten we flink te gaan brunchen bij de La Place. 

En de koffie kon natuurlijk niet ontbreken! Hier heb ik echt ultiem van genoten deze ochtend.

Na onze brunch besloten we toch nog even de stad in te gaan om te gaan shoppen. De volgende dag stond er namelijk een festival op de planning waar we natuurlijk allemaal mooi voor de dag willen komen. Ik slaagde bij de Primark en nam onder andere deze leuke armbandjes mee! 

En een honger dat we hadden na dat avondje stappen! Dat heb ik altijd nadat ik tot laat in de nacht ben opgebleven. Om de honger te stillen had ik sushi gekocht bij de Albert Heijn en hij was lekker joh.

Zaterdag was het dan eindelijk zo ver! Tijd voor Dreamfields. Dit was het hardstyle podium waar we de grootste deel van de dag te vinden waren. 

Ook waren er onwijs lekkere cocktails te krijgen op het festival terrein. Meer over die dag vind je in de PLOG die ik nog ga maken. Stay tuned! 

Hoe was jouw weekend? Ben jij wel eens naar Dreamfields geweest?

Liefs, Maaike

You May Also Like

29 reacties

 1. Oeeh, wat leuk dat je naar Dreamfields bent geweest ;) Die cocktail ziet er in ieder geval super lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij was ook echt super lekker! Stiekem heb ik er nog meer gehad... haha

   Verwijderen
 2. Oehh ik ben heel benieuwd naar je verslag van Dreamfields! Leuk ook om te lezen dat je ook van hardstyle houdt. Die bagel ziet er te lekker uit, ik heb hem nog nooit geprobeerd maar hij klinkt enorm goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk weekje! Gaaf dat je naar Dreamfields bent geweest <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sushi is zo lekker! :)
  Ik ben heel benieuwd naar je verslag van Dreamfields, gaaf dat je bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij komt als het goed is morgen online, leuk dat je er zo benieuwd naar bent <3

   Verwijderen
 5. Wat een fijne week! Je sneakers zijn tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lekker veel leuke dingen gedaan en lekker genoten zo te zien! Dreamfields is hier vlakbij, maar ik ben er zelf nog nooit geweest. Wel langs gereden van de week toen alles nog in opbouw was.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ooit nog een keer naar dreamfields en zoals ik kan lezen houd e van hardstyle of vergis ik me! Dit was echt een feest voor mij geweest haha! Heel erg leuk overzicht en lekker broodje van bagels en beans & bij la place!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sinds deze dag wel ja haha, voorheen hield ik niet zoveel van hardstyle!

   Verwijderen
 8. Dreamfields is een succes geweest zo te zien. Vrienden van mij zijn ook geweest en die willen volgend jaar weer.

  Mooi weekoverzicht en de look-a-like Adidasjes zijn cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je naar dreamfields bent geweest !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dreamfields ziet er super gaaf uit :D Ik heb er ook veel goeds over gehoord van vrienden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie fotos en wat een leuke armbandjes! Zelf vind ik hardstyle wel leuk maar niet echt een heel hardstyle festival met 24/7 hardstyle nee dankje ;) Wel een leuk artikel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die armbandjes zijn echt leuk hè <3 Dreamfields is niet geheel hardstyle, er waren twee podiums met hardstyle maar de andere drie waren iets 'normaler' wat dat betreft

   Verwijderen
 12. Damn, nu heb ik zin in krackers met eiersalade ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's allemaal. Bagels & Bean heeft onwijs lekkere broodjes. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik zoek ook nog een paar all adidas superstar look-a-likes, de echte zijn me net iets te duur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het nog wel meevallen! Ze waren €29,95 geloof ik :)

   Verwijderen
 15. Die cocktail ziet er lekker uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oeh lekker eten allemaal! Die armbandjes zijn ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik moet ook maar weer eens naar Bagels & Beans. Hmm! Ik ben heel benieuwd naar je Dreamfields plog. Ik ben er nog nooit geweest, maar het zou een tof feestje moeten zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke foto's! Ik heb lekker het hele weekend gewerkt haha! Ik ga normaal bijna nooit naar festivals en hardste al helemaal niet. Ik krijg daar al heel snel hoofdpijn van. Ik hou van alle muziek, maar dan wel lekker afwisselend op een festival.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Erg leuke foto's, vind je schoenen heel tof! x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ahhh ik kan ook niet wachten tot ik vakantie heb en ook zorgeloos op festivals sta.. Leuke foto's! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel mooi nagellakje, ik heb nog geen enkele uit die gel lijn van essence :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuk fotoblogje heb je gemaakt. ik vind de nagellak erg mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat veel leuke foto's! Brunchen bij la place is echt een goed idee, jum <3 Die gelnagellak van Essence blijft bij mij helemaal niet lang zitten :(

  BeantwoordenVerwijderen