Wishlist - SUMMER EDITION

by - juni 25, 2015


Whoehoe! Het einde van school is in zicht en eindelijk ga ik straks meer tijd hebben om te shoppen. Voordat ik op vakantie ga naar Italië wil ik wel de benodigde spullen in huis hebben. In dit artikel laat ik jullie zien welke spulletjes ik graag nog wil aanschaffen, voordat ik op vakantie ga. Kijk je mee? 

Zwarte bandeaubikinitop en bikinitanga - H&M
A girl can never have too much bikini's! Dat is mijn motto voor de afgelopen vakanties ook geweest en dus dit jaar weer. Nu is mijn oog gevallen op een zwarte bikini. Het topje is een model dat 'los' valt, wat onwijs leuk staat! Zo'n variant heb ik nog niet in mijn kast liggen en die zou ik daar graag aan willen toevoegen. Ook bevat de bikini een hele leuke print. Deze staat sowieso hoog op mijn wishlist. 

Ultra Sculpt & Contour Kit - Makeup Revolution
Ik ben gek op blusher, bronzer & highlighter! En hoe tof is het dat ze alle drie in deze kit zitten? Ik heb al een paar swatches gezien van deze palette en ik vind het pigment en de kleuren ontzettend mooi. Ze hebben ook een beetje een warme gloed, wat me doet denken aan de zomer. De kit is van Makeup Revolution en dat is de laatste tijd echt mijn favoriete make-up merk geworden. Ik kan niet wachten om nog iets te bestellen van dit merk...

Lichtroze oorhangers met stras - H&M
Nog iets waar ik absoluut gek op ben zijn oorbellen. Als ik mijn favoriete sieraad zou moeten noemen, dan zouden dat oorbellen zijn. Armbandjes en ringen, daar hou ik sowieso niet zo van. Kettingen draag ik ook nog wel eens, maar oorbellen die draag ik het meest. En ik ben verliefd geworden op oorbellen die stras bevatten, zo ook deze van de H&M. De kleur is lichtroze en dat past denk ik heel mooi bij een bruine huid. Laat die zon maar komen!

Daisy Eau de Toilette - Marc Jacobs
Ik weet dat ik al heel veel geurtjes heb, maar toch wil ik binnenkort investeren in een dure parfum. Ik vind lekker ruiken heel belangrijk en ik vind deze geur van Marc Jacobs echt geweldig. Het is namelijk een frisse, zonnige geur. De hoofdingrediënten zijn witte margrieten en viooltjes. En de verpakking ziet er heerlijk zonnig uit met de leuke bloemetjes die erop staan! Ja, ik denk dat ik verliefd ben geworden...

Grijze top met korte mouwen - H&M
Iets wat ik heel erg mis in mijn kast zijn simpele t-shirts en topjes. Ik denk dat dit grijze shirt wel een goede toevoeging zou kunnen zijn. En hoe leuk zou hij kunnen staan met een simpele blauwe jeans met mijn Adidas Superstars eronder? Zonnebril op, en klaar om te gaan. H&M heeft dit t-shirt ook in een witte, blauwe en zwarte variant. Ik heb echt de neiging om ze alle vier aan te schaffen, haha. 

BB Bronzing Cream 8 in 1 - Bourjois
Die prachtige gloed die je hebt na een warme zomerdag op het strand, ken je die? Dat gevoel wil ik vasthouden met deze BB Bronzing Cream. Deze crème hydrateerd en zorgt voor een prachtige teint. Het is geen dikke of romige crème, maar de textuur voelt lekker fris aan en is bestand tegen warmte en vocht. Het lijkt mij dé perfecte crème voor de zomer. Need I say more? 

Make-up by Xelly - Modemusthaves
Boeken, boeken, boeken... ik heb er nu zoveel staan die ik nog wil lezen in de vakantie en daar kan dit boek vast wel bij. Xelly heeft dit boek laatst uitgebracht en het gaat voornamelijk over make-up. Ik heb van dit boek al een aantal reviews gelezen en ik ben erg nieuwsgierig geworden. Ik wil me sowieso meer gaan verdiepen in de wereld van make-up, want ik heb het gevoel dat ik nog véél meer kan leren dan dat ik nu weet. Dit boek voeg ik daarom graag toe aan het lijstje met boeken dat ik nog wil lezen!

Wat staat er op jouw zomer wishlist?

Liefs, MaaikeYou May Also Like

21 reacties

 1. Oh die oorbellen! Su-permooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie wishlist! Die creme van Bourjois kende ik nog helemaal niet, klinkt onwijs goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die bikini vind ik er bij andere leuker uitzien dan bij mijzelf en dat geurtje lijkt mij heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Make-up by Xelly heb ik ook en dat boek moet je echt kopen , het contourkitje van make-up revolution is ook super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah fijn dat je dat boek leuk vond! Ik ga hem zeker binnenkort aanschaffen :)

   Verwijderen
 5. Mooie wishlist! Vind de bikini en oorbellen erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke wishlist, vooral de bikini vind ik leuk. Maar die mag ik niet meer kopen, ik heb echt TE VEEL bikini. Ja dit kan echt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie items allemaal! Die bikini is echt prachtig, zeker de moeite waard om aan te schaffen. Ik moet ook nog een nieuwe bikini voor de zomer. Die oorbellen zijn ook heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga hem zeker ook aanschaffen! Ik vind hem onwijs leuk <3

   Verwijderen
 8. Hele leuke wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat geurtje van Marc Jacobs is inderdaad erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke items, dat boek wil ik ook nog hebben! X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie wishlist, die bikini is leuk zeg! En die oorbellen vind ik ook erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. AH die zwarte bikini heeft een vriendin van me en is ZO leuk!
  Zou 'm eigenlijk ook wel willen maar als ik al naar het strand ga, dan is het meestal met haar hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke wishlist!! Mooi bikini van de HM.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie wishlist, diasy wil ik ook zo graag nog eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk dat je naar Italie gaat! Wat een fijn land om op vakantie te gaan lijkt me! Gaaf die bikini en oorbellen! Snap wel dat je die wilt hebben! En zo'n losvallend shirtje is ook super relaxed.

  BeantwoordenVerwijderen