NEW IN - Franje bikini van de H&M

by - juli 05, 2015


Online shoppen is soms echt een hel. De maten van iedere webshop zijn anders, en vaak vallen de kledingstukken gewoon anders uit dan je had verwacht. Toch besloot ik de gok te wagen en bestelde ik wat bij de webshop van H&M. Vaak mislukken mijn aankopen daar, want ik heb vaak gehad dat de kleding er gewoon niet uitziet zoals op de foto of dat de maten gewoon niet kloppen. Toch kon ik het bij deze bikini niet laten om deze in mijn winkelmandje te stoppen. Kijk je mee naar mijn nieuwe aankoop?


In de webshop sprong deze bikini er gelijk uit door haar vrolijke kleuren. Ik besloot gelijk dat ik hem wou kopen, want zo'n kleurrijke bikini heb ik nog niet haha! Wat de bikini extra leuk maakt zijn de franjes die erop zitten. Deze franjes vind je ook op de bovenkant van het bikinitopje. Dat, samen met de felle kleuren, maken het een ontzettend leuke bikini!


Ook op het bikinibroekje vind je de franje terug. Deze zit alleen op de voorkant, maar dat maakt hem niet minder mooi. Ook vind ik het leuk dat er een soort van tijgerprint aan de binnenkant van het broekje zit. Deze print komt ook terug aan de voorkant en het ziet er misschien druk uit maar ik vind het zelf niet storend. Ik vind het er juist er gaaf uitzien! Tot nu toe heb ik alleen nog maar bikini's in één kleur. Dit is dus zeker een leuke toevoeging aan de bikini's die ik nu heb.


Deze bikini - samen met nog heel veel anderen - kun je terugvinden in de webshop van H&M. Ik heb hem gescoord in de sale en daar is hij nu nog te vinden! Het topje kost €8,- en het broekje kost €5,-, dus wanneer je nog een leuke bikini wilt scoren, weet je waar je moet zijn ;) De maten vallen vrij normaal uit. 

Wat vind jij van mijn nieuwe bikini? 

Liefs, Maaike


You May Also Like

26 reacties

 1. Hij is supermooi! H&M heeft echt leuke bikini's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk printje, hele leuke bikini!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke bikini! Ze hebben zoveel leuke dit jaar dat ik het lastig vind om te kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een toffe bikini!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker zomers :D Ik weet zeker dat je hier veel plezier van gaat hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig leuke zomerse bikini

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke bikini, lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg toffe, zomerse en vrolijke bikini! Veel zwemplezier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben echt dol op franje bikini's! Ik heb er zelf ook een paar van de H&M en ze zitten heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk zijn ze hè! H&M heeft gewoon een paar hele leuke in het assortiment zitten <3

   Verwijderen
 10. Wat een leuke! Heerlijk al die felle kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, dat printje is echt suupermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er leuk uit, lekker vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een super leuke bikini! Lekkere zomerse kleuren ook! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, de kleuren zijn lekker zomers. Ik hou er wel van! :)

   Verwijderen
 14. Wat een leukerd, lekker vrolijk! Ik ben echt bikini verslaafd. Er liggen hier zo'n 8 bikini's in de la. Oepsie....

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Aaah! Die bikini is echt te leuk! zelf heb ik gisteren ook een leuke bikini bij de H&M gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een super leuke en vrolijke bikini. Een echte eyecatcher. Super leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooie aankoop! Heerlijk zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtige zomerse aankoop. Mooie print <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prijsjes zeg, ik vind hem super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hij is zo ontzettend leuk, een erg fijne prijs ook!

  BeantwoordenVerwijderen