PERSONAL - Ik ben een weekje op vakantie

by - juli 24, 2015


Wanneer je dit leest, ben ik onderweg naar Italië (of ik ben er allang). Ik ga namelijk voor vijf dagen naar het plaatsje Verona toe! Ik heb er onwijs veel zin in en wanneer ik dit typ, heb ik ook een beetje last van gezonde vakantiestress. Heb ik alles ingepakt, gaan we de inchecktijd bij het vliegveld wel redden en hoe laat moeten we precies de trein nemen? Ik ben opgelucht wanneer ik nou eenmaal in het hotel aangekomen ben, haha. Maar wat betekent mijn vakantie voor mijn blog? Je leest het in dit artikel!

Omdat ik de laatste tijd ook druk geweest ben met verven in mijn nieuwe appartementje, werken bij mijn bijbaantje en daarnaast ook wou genieten van mijn vrije tijd heb ik geen artikels vooruit gepland. Ik vind het ook gewoon een fijner gevoel wanneer ik op vakantie ben en er komen geen nieuwe artikel online. Gewoon, omdat ik dan de reacties niet in de gaten kan houden en niet wil checken of alles elke dag wel goed gaat. Dus - helaas - er komen vijf dagen lang geen artikels online!

Wel ga ik ontzettend veel foto's maken aan het Gardameer, want foto's maken vind ik gewoon enorm leuk om te doen. Maak je maar alvast klaar voor mega Weekly Journal's of misschien wel plogs die ik ga maken wanneer ik weer terug ben!

Ik kan in ieder geval niet meer wachten totdat ik er ben. Ik heb nog steeds geen 'echt' vakantiegevoel nu ik hier nog steeds in Nederland rondloop. Het weer is niet al te mooi en komende week blijft het gewoon hartstikke bewolkt hier in Nederland als ik het weerbericht kan geloven. Ik hoop dan ook dat ik in Verona wel een écht vakantiegevoel krijg, omdat het daar nu hartstikke warm is en het zonnetje elke dag schijnt. Ik hoop het zo, want nu ben ik ook nog een beetje druk in mijn hoofd ook wat betreft de verhuizing.

Maar ik dwaal af, wat ik dus wou vertellen is dat er de komende dagen dus geen artikels online komen. Ik hoop dat jullie dat niet zo erg vinden! Ik ben de komende dagen trouwens wel te volgen via mijn Instagram en Twitter account. Be ready voor heerlijke vakantiefoto's! <3

Liefs, Maaike

You May Also Like

21 reacties

 1. Ja lekker veel foto's maken :D Ik ben heel erg benieuwd hoe het daar is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele fijne vakantie toegewenst! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat heerlijk. Geniet ervan en heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prettige vakantie, ik ben benieuwd naar je vakantiefoto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet er maar van, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet van je vakantie meis :) Ben benieuwd hoe je het gaat hebben. Tot snel, liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komen binnenkort verslagen over Italië op mijn blog! <3

   Verwijderen
 7. Oh Verona, heerlijk! Ik ben er ook al geweest en het was super! Geniet ervan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne vakantie! Geniet ervan :).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nah ik vind het ontzettend flauw dat er niks online komt. Ik bedoel... prima dat je moet verven enzo en je baan maar hallo, denk ook een beetje aan ons. Wij moeten nu je artikels missen omdat JIJ op vakantie gaat.

  Hihi, nee oke.. voordat je (of iemand anders) denkt dat ik het meen... ik wens je een onwijs fijne vakantie <3 en kan niet wachten om heerlijke, jaloersmakende foto's voorbij te zien komen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Rebecca, ik heb jouw reactie in Italië al even gelezen en het maakte me aan het lachen! Super lief en er komen binnenkort natuurlijk weer artikels online <3

   Verwijderen
 10. Fijne vakantie Maaike! En tot gauw :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geniet er van meis!! Je hebt het verdiend!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel Simone! Ik was er ook even helemaal aan toe :)

   Verwijderen