REVIEW - Chocomania Body Butter Deluxe edition

by - juli 18, 2015


Ik weet niet of ik moet lachen of huilen, want deze beauty heb ik aangeschaft in de sale bij de Body Shop. De reden dat hij in de sale is gegooid, is omdat hij uit het assortiment gaat. Chocomania, mijn favoriete lijn van de Body Shop stopt er dus mee! Daarentegen was hij juist wel weer heerlijk goedkoop natuurlijk. En ik moest even een artikel wijden aan mijn favoriete body butter, nu het nog kan. Dit is een deluxe edition, wat betekent dat het zeer romige butter is die extra goed verzorgt. Kijk je mee?


"Deze intensive, romige bodycrème heeft een verslavend lekker geur die is geïnspireerd op chocolade. Verzorgend en verzachtend, wordt snel door de huid opgenomen en werkt tot 48 uur lang vochtregulerend." - the Body Shop 

Normaal gesproken ben ik niet zo van de chocolade, maar voor deze Chocomania lijn van de Body Shop maak ik graag een uitzondering. Die geur alleen al! Hij ruikt heerlijk zoet en doet zeker denken aan chocolade. Ik denk dat er veel mensen zullen zijn die daardoor afknappen op dit product, maar je moet het gewoon eens ruiken. Je zult verstelt staan van hoe heerlijk de geur is! Ik kan alleen maar zeggen dat ik verslaafd ben. 


Naast de heerlijke geur heeft deze body butter ook nog een aantal andere positieve eigenschappen. Ten eerste is de butter ontzettend romig - vandaar ook de naam - en hierdoor verzorgt hij de huid op je lichaam intensief. Hij is niet te gebruiken op je gezicht, daarvoor is hij te vettig. Ten tweede is het een product dat goed en snel intrekt in je huid. Soms is het nogal vervelend, wanneer er een 'laagje' achterblijft op je huid, maar dat is bij dit product helemaal niet het geval.


Het enige nadeel aan dit product is dat je er misschien honger van kan krijgen. Je wordt natuurlijk wel geconfronteerd met de geur van chocolade, en ook al hou ik er niet zo veel van, ik krijg er wel trek in haha. Daarentegen is het wel een lekker grote pot, met 200 ml inhoud. Net zoveel inhoud als de andere body butters dus, maar ik vind de geur dubbel zo lekker! 


Op deze foto kun je nog eens goed de substantie zien. Zie je wel dat hij super romig is? Hmmm ik kan niet wachten totdat ik me weer kan insmeren met dit goedje. Chocomania is dus zeker mijn favoriete lijn van de Body Shop en ik ben blij dat ik deze body butter nog heb kunnen bemachtigen voor €8,- op de webshop. Er staat ook nog steeds een Chocomania body scrub in de sale, net als een douchegel. Ik moet heel erg veel moeite doen om deze producten niet te bestellen...

Welke lijn is jouw favoriet bij de Body Shop?

Liefs, Maaike

You May Also Like

11 reacties

 1. Leuke review! Ik heb eigenlijk geen een body butter, omdat ik het toch altijd vergeet te gebruiken. Ik wil er wel een keer weer eentje aanschaffen, maar ik vind niet zo gauw een geur lekker. Ik vind het al snel te zoet en misselijkmakend, haha. Ik ben wel benieuwd naar deze geur! Hopelijk vind ik ooit een fijne body butter. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat je favoriet uit het assortiment gaat :( Klinkt veelbelovend in ieder geval! Mijn favoriete lijn is de glazed apple. Kan nu al niet meer wachten tot ie weer in de winkels ligt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Glazed Apple heb ik geloof ik nog nooit gezien/geroken. Komt die weer terug in de winkels dan? :)

   Verwijderen
 3. Die is zoooo lekker! Ik heb er al een paar keer aan staan ruiken in de winkel en steeds toch weer teruggezet. Mijn huid vindt Neutral toch het fijnst, al ruikt die nergens naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat enorm balen dat deze eruit gaat terwijl het net je lievelings is. Ik vind zowat alles van TBS wel lekker, behalve die ene met vanille.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat hou ik toch van bodybutter echt zaaalig spul! ^^ Echt een leuk artikel :) Oh trouwens op mijn blog hou ik een simpele win actie ^^ misschien lijkt het je interessant om mee te doen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De perziklijn vind ik heel lekker ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helaas is het niet echt mijn geur, maar wel fijn dat je hem in de sale hebt gescoord! Even inslaan dus! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alleen dat doosje ziet er al heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen