Weekly Journal #48 - Bijna vakantie, Aperol Spritz & hittegolf

by - juli 06, 2015


Goedemorgen lieve lezers! Ik laat je deze keer weer een kijkje nemen naar een week uit mijn leven. Deze week bikkelde ik keihard voor school voor de laatste deadlines, waardoor ik nu bijna vakantie heb. Ik werkte een aantal dagen in de woeste hitte, om vervolgens verkoeling te zoeken op het terras. Ook bestelde ik wat bij de Body Shop en nam voor het eerste en Aperol Spritz. Kijk je weer mee?

Onderweg naar school om samen met mijn projectgroepje te werken aan de opdracht. Het was enorm lekker weer, dus tijd voor een shortje.

Ook kwam mijn bestelling van de Body Shop binnen. Op de website kon ik mij bijna niet inhouden door de sale die ze hadden, maar toch heb ik het gered om maar één body butter te nemen haha. Deze is trouwens van de lijn Chocomania, mijn favoriete geur die er helaas nu écht uit het assortiment is :(

Ik heb in totaal geloof ik vier herkansingen ingeleverd deze week, dus ik hoop dat ik ze allemaal gehaald heb. Op donderdag - na het inleveren van mijn laatste herkansing - ging ik samen met wat vrienden zwemmen bij het Rutbeek.

Het was ontzettend warm weer! Het was bijna niet uit te houden om met 36 graden in de zon te liggen, daarom lagen we maar in de schaduw. Gelukkig was het water heerlijk koud en hebben we een gezellige middag gehad.
100% true

Op de webshop van H&M kon ik mij dan helaas niet inhouden. Ik besloot dat ik een aantal basic t-shirts nodig had en bestelde daarnaast ook nog een onwijs leuke bikini in de sale!

Op vrijdag en zaterdag werkte ik de hele dag bij Bakker Bart. Het was gloeiend heet en ik ben blij dat ik dat overleefd hebt zonder airco. Op zaterdagavond had ik reuze honger en bestelde een pizza. Hmmm!

Die avond had ik verkoeling nodig en ging samen met een vriend het terras op. Zaterdag was het namelijk wéér 36 graden en 's avonds thuis zitten was geen optie. Heerlijke drankjes bestellen op het terras dus! Ik probeerde de Aperol Spritz uit en ik vond hem heerlijk <3

Die nacht had ik ook eindelijk weer goed geslapen - ik kan echt niet in slaap komen met die hitte - en de volgende dag deed ik mijn nieuwe t-shirt aan van de H&M. Leuk is hij hè?

Die middag ging ik Enschede in om samen met vriendinnen te gaan shoppen. Het was helaas echt té warm en het was ook nog eens mega druk, dus eindigden we maar op het terras. Vond ik helemaal niet erg!

De nacho's konden ook weer niet genegeerd worden.

Op deze foto lijkt het net alsof ik highlights heb, haha! Ik vind het er wel gaaf uit zien, misschien dat ik het snel eens bij de kapper ga laten doen.

Ik heb bijna vakantie, dus ik heb ook weer tijd om te lezen! Dit boek kreeg ik voor mijn verjaardag en ik vind het best interessant.

Wat heb jij gedaan om de hitte van deze week te vermijden?

Liefs, Maaike

You May Also Like

22 reacties

 1. Leuke diary! Bijna vakantie, heerlijk zeg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, bijna vakantie, super fijn! Heerlijk dat je na het inleveren van je herkansingen lekker bent wezen zwemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke diary meid!
  Ik vind je bikini van de H&M heel erg tof!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bikini is echt leuk en ik heb zin in nacho's!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de hele week gewerkt in de airco hihi. Lekker fris, maar baalde wel flink hoor ;) Dit heb ik in het weekend weer optimaal goed gemaakt door lekker te gaan bakken haha. Ik vind je bikini echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah heerlijk dat je nog hebt kunnen zonnen! Wat een luxe, ik wou dat ik dat kon haha. Dankjewel Nina <3

   Verwijderen
 6. Leuke foto's! Die bikini is echt super leuk! Aperol Spritz? Nog nooit van gehoord maar ziet er wel lekker uit. Nachos zijn zo lekker en verslavend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's, allemaal zo lekker zomers! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk je h&m shirt (en je hele outfit ervan) :) en die bikini is ook echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi foto's en wat was het toch een warme week. Ik zou vrijdag eerst naar Rutbeek gaan, maar het werd later toch het twentebad. Daarnaast ook veel gewerkt (vreselijk met die hitte), maar we hebben het beide overleefd hihi! Die pizza ziet er trouwens heel lekker uit, waar heb je die gehaald? Oh en dat shirtje van de H&M vind ik echt heel leuk, het broekje ook btw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig dat we het overleefd hebben! We zagen er allebei tegenop, haha. Die pizza is van Oase, hij ziet er vreselijk lekker uit hè ;)

   Verwijderen
 10. wat heb je toch een prachtig figuurtje jeetje mina! en super leuke bikini zeg! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Drankjes doen op het terras, heerlijk <3! En wat is je outfit moooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hm, pizza. Lekker! Leuke bikini heb je! :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat veel leuke foto's! Werken in deze hitte is echt niet te doen. Ik ben blij dat het weer ietsje koeler is, haha. Aperol Spritz is echt heerlijk met dit weer! Doet me denken aan Italie, daar drinken ze het ook vaak :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Werken zonder airco, respect! En die bikini vind ik super leuk :)
  Ik had laatst mijn virtuele winkelmand bij Bodyshop helemaal gevuld, maar uiteindelijk niks gekocht. Was toen wel een beetje trots op mezelf, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik zou ook trots zijn! Ik moest namelijk van mezelf wel iets kopen haha ;p En ik ben blij dat ik niet meer hoef te werken met de hitte! Vreselijk

   Verwijderen
 15. Ben benieuwd naar het boek! Ik kan jou dagboekjes nooit overslaan dus vandaar dat ik hem pas later lees ;) Ik ben bijna bij met de blogjes haha :) Fijn dat je school bijna klaar is!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke bikini en heerlijk eten! Ik werk lekker in een gekoelde supermarkt.

  BeantwoordenVerwijderen