Weekly Journal #50 - De sleutels, barbecueën & cheeseburgers

by - juli 21, 2015


Hallo lieve lezers! Genieten jullie al een beetje van de zomer? Afgelopen week was mijn eerste officiële week vakantie, dus daar heb ik optimaal gebruik van gemaakt. Ik moest tussendoor nog wel werken, maar in deze week heb ik ook de sleutels opgehaald van ons nieuwe appartementje, wezen barbecueën met vriendinnen en cocktails gedronken in de stad. Kijk je weer mee?

Mijn eerste officiële vakantieweek begon al goed, ik had namelijk extra veel tijd om te bloggen. Ik heb weer vier artikels online kunnen zetten vorige week - wat een van mijn doelen was deze maand - en voor volgende week heb ik ook al een aantal artikelen kunnen tikken. Lekker productief!

Ook heb ik tijd vrij kunnen maken om bij te kletsen met vriendinnen. Op woensdag sprak ik af met een vriendin om te gaan lunchen bij een café. We besloten om voor iets lekker ongezonds te gaan, om de vakantie in te luidden! We namen allebei een onwijs lekkere cheeseburger!

Op donderdag heb ik de hele dag gewerkt, want dat moet ook gebeuren. Als je gaat verhuizen, op vakantie gaat én naar Lowlands gaat binnen twee maanden dan gaat dat veel geld kosten. Ik hoop dat mijn loon dat een beetje kan compenseren ;) Op mijn werk dronk ik een heerlijke cappuccino mét cacaopoeder <3

Ik kreeg ook een ontzettend leuk pakketje binnen deze week. Op de blog van Justine had ik namelijk een winactie gewonnen, en gelijk de volgende dag kreeg ik het pakketje al binnen! Ik ben onwijs blij met de producten en van het palette kun je nog een review verwachten deze week. Bedankt, Justine!

Yay, eindelijk was het zo ver! Ik haalde samen met mijn zus de sleutels op van het appartementje. Ik vind het erg spannend, want we moeten binnen anderhalve maand verhuizen, want op 1 september begint mijn stage. In de tussentijd gaan we allebei nog apart op vakantie, dus dat word ook zeker veel klussen.

En dit is de eerste foto van het appartementje! Dit is de woonkamer en we hebben best een tof uitzicht. Had ik al verteld dat we ook een balkon hebben? Haha, ik ben er zo blij mee!

Er moet dus nog wel heel veel gebeuren qua verven. Op vrijdagmiddag ben ik met mijn broer, zus en mama wezen verven in het appartementje. We zijn nu bezig met mijn slaapkamer en daar zijn we nog lang niet klaar mee. Daar gaat dus nog heel veel tijd in zitten!

Gelukkig was er ook nog tijd om te ontspannen. Op zaterdagavond had ik een barbecue bij een vriendin. We hadden afgesproken dat we allemaal iets lekkers haalden. Ik kocht onder ander verse munt en citroen om daar een bierpul van water met een smaakje te maken. Lekker gezond :)

Het was alleen nogal een gedoe met de barbecue. Wij - als drie meisjes - kregen de barbecue maar niet aan! Echt typisch iets voor ons, haha. We haalden er een huisgenootje bij en gelukkig kreeg hij de barbecue aan, haha. Later sloten nog meer vrienden en vriendinnen zich bij ons aan en werd het een gezellig avondje met héél veel eten.

En de avond was nog niet klaar, want we gingen ook nog met zijn drieën even de stad in om cocktails te drinken. We konden niet uitgaan - dat was wel erg jammer - want ik moest de volgende dag om 8 uur alweer beginnen met werken. Dit was een heerlijke cocktail met prosecco erin, maar ik ben vergeten hoe hij heet.

De volgende dag moest ik dus werken en daarna had ik even tijd om bij te komen. Zondagavond had ik weer een feestje bij een vriendin die geslaagd was, dus daar ben ik ook nog even heen geweest.

Het was dus een bomvolle week met veel dingen om te doen. Deze week ga ik weer verven in het appartementje en daarnaast ga ik vrijdag op vakantie! Volgende week maandag staat er dus geen Weekly Journal online, aangezien ik dan in Italië ben.

Gaan jullie nog op vakantie of zijn jullie al op vakantie geweest?

Liefs, Maaike

You May Also Like

19 reacties

 1. Poeh ik was ook het hele weekend bezig met verven en laminaat leggen. Wel leuk zeg dat je gaat verhuizen :-)
  En wat ziet die cheeseburger er heeerlijk uit, zelfs nu in de ochtend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeej! Nu kun je echt beginnen met het verhuizen. Wat zit je haar mooi op de laatste foto!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, wel spannend hoor! Ik hoop dat we erin zitten voordat ik op stage ga. Dankjewel voor je lieve compliment Desiree <3

   Verwijderen
 3. Goed bezig zeg! nu kan je lekker beginnen met verhuizen, je hebt inderdaad wel een gaaf uitzicht! Ben benieuwd hoe alles gaat worden. Lekker klussen hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's weer! Ik ben zo benieuwd naar jullie appartement. En wat gaaf dat je de winactie hebt gewonnen, het palette is zo mooi <3 Veel plezier alvast in Italie! Ik ga zelf helaas niet meer op vakantie, denk ik... X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was zelf enorm benieuwd naar het palette, dus ik ben er ook reuze blij mee! Jammer dat je niet op vakantie gaat, hopelijk kun je wel veel leuke dingen doen deze vakantie Anna!

   Verwijderen
 5. Gefeliciteerd met het appartement en veel succes met de verhuis! Ik ga zelf niet op vakantie dit jaar omdat ik het helaas veel te druk heeft en mijn vriend geen vrij kan krijgen, helaas maar hopelijk kunnen we snel weer op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je al lekker aan het appartementje kan knutselen :) Zo komt het toch erg snel dichtbij! Geniet er van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed bezig! succes met verhuizen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker goed gevuld weekje zo te zien :) En wat leuk, de sleutels van jullie appartement. Zo spannende is dat. Ik wil wel een home tour als alles klaar is hoor hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het nog lang niet af is hoor, het kost wel veel tijd nog om alles op orde te maken phoe. Maar een home tour is zeker een goed idee, Nina!

   Verwijderen
 9. Leuk weekje! Succes met klussen en de verhuizing, laat die home tour maar komen inderdaad haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een drukke week en wat een leuke plannen allemaal!
  Succes met de verhuizing, gaat vast allemaal lukken, heerlijk zometeen genieten op jullie balkonnetje hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er allemaal zo lekker en leuk uit! Mooie foto's meid. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat fijn zeg, dat je een beetje vooruit hebt kunnen werken voor je blog. Ik deed dat eerst ook altijd, maar heb het idee dat ik in de zomer minder inspiratie heb of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je een super leuke sandalen/slippers aan op de laatste foto! Toffe week zo te zien en heerlijk dat je in je vakantie vooruit kan werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een heerlijke week... en wat zijn die sandaaltjes op de laatste foto mooi <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik hoop dat je nu fijn aan het genieten bent in Italie!

  BeantwoordenVerwijderen