WISHLIST - Interieur voor mijn nieuwe appartementje

by - juli 17, 2015


Al eerder vertelde ik jullie dat ik een appartementje samen met mijn zus heb gevonden. En sinds gisteren zijn we officieel 'eigenaar' geworden, dus het is tijd om wat inspiratie op te doen qua interieur. Ik heb al eerder op mezelf gewoond, maar dat was in één kamer. Nu hebben we een keuken, woonkamer en drie slaapkamers om in te richten! Ik heb al een aantal items opgezocht die ik ontzettend mooi vind. Kijk je mee? 

We hebben precies anderhalve maand om het hele appartementje 'af' te maken -voordat mijn stage begint - en we moeten ook nog heel veel verven. Ik hoop dat het lukt binnen die tijd, want er gaat natuurlijk wel veel tijd in zitten. Allereerst heb ik de bovenstaande items verzameld voor de keuken/eetkamer.

De 'Good food, good mood' potjes van Modemusthaves vind ik enorm leuk voor in de keuken. De potjes zijn perfect om je eten in op de bergen en het staat ook nog eens super schattig! Pasta, rijst, muesli, bijna alles kan erin bewaard worden. Daarnaast wil ik een mooie wandklok hebben om boven de eettafel te hangen. Deze wandklok is van Riverdale en wat betreft klokken kan ik érg perfectionistisch zijn. Er bestaat honderden varianten, maar ik heb er eindelijk eentje gevonden die ik ontzettend mooi vind! Deze antieke wandklok vind ik een ontzettend leuke, vintage uitstraling hebben. Nog meer versiering aan de muur zou niet misstaan, daarom zou denk ik een schilderij aan de muur ook wel goed staan. Dit schilderij 'Uitzicht op zee' van Otto, doet me denken aan Italië door het uitzicht op zee en de prachtige kleuren.

Nog een mooi decoratiestuk om het appartementje op te fleuren, is dit donkerbruine imitatie lamsvacht, ook van Otto. Hij is helemaal niet duur en het is weer wat anders dan de witte, kleine vloedkleedjes die je bij de Ikea hebt. Hij lijkt me ook ongelofelijk zacht! Daarnaast is een echte musthave die we moeten hebben, deze uittrekbare berken tafel van de Ikea. Ik vind het onwijs mooi dat hij van hout is, want hout vind ik gewoon een mooie uitstraling geven. Ik zie mezelf trouwens al helemaal zitten aan deze mooie tafel! Ook heb ik een hele leuke bloempot van keramiek gevonden in de webshop van H&M. Hij geeft een marmeren uitstraling en marmer is helemaal hip deze zomer. Natuurlijk kan ik deze trend dus niet aan mij voorbij laten gaan, haha!


Ook voor de woonkamer heb ik een aantal items gevonden. De muren in de woonkamer zijn gelukkig allemaal al wit, de muren in de slaapkamers moeten we daarentegen nog wit gaan verven. Gelukkig is de woonkamer dus al bijna klaar, en hoeven we er alleen nog maar meubels heen te slepen.

De woonkamer wil ik graag decoreren met allerlei leuke kaarsen en kaarsenhouders. Deze donkeren eiken kaarsenhouder van VT wonen is hartstikke leuk daarvoor! Ik had je al verteld dat ik van hout hou, dus deze eiken houder is helemaal welkom in mijn nieuwe huisje. De eyecatcher van de kamer moet de bank worden. Ik vond deze leuke witte tweezitsbank bij de Ikea en deze lijkt mij perfect voor de woonkamer! Misschien dat ik nog voor een andere kleur ga kiezen. Daarnaast wil ik wel een witte boekenkast, waarvan deze ook van de Ikea is.

Ik durf het nog niet aan om een 'echte' plant te nemen en deze Avage nepplant van Otto lijkt mij goed om mee te beginnen, haha. Deze kan in ieder geval niet snel doodgaan ;) En overal wil ik kaarsjes neerzetten - maar laten we het niet overdrijven - en ook deze geurkaars kan niet missen. Ik heb deze Tea Cedar Lilly geurkaars van de Hema al eerder gehad en deze rook ontzettend lekker. Voor de bank wil ik graag leuke kussentjes hebben, zodat de woonkamer er vrolijker uitziet. Deze kussen heeft de letter M, de letter waarmee de namen van mijn zus én mij beginnen. Hoe geweldig zou deze dan staan op de witte bank? Ik zie het al helemaal voor me. Om het af te maken heb ik nog een Home Affaire kaarsenstandaard bij de Otto gevonden. Een beetje shine toevoegen aan het appartementje kan ook geen kwaad.

Wat vind jij van deze interieuraccessoires?

Liefs, Maaike

You May Also Like

23 reacties

 1. Ah wat leuk allemaal :) Kan me helemaal vinden in deze stijl. Dat kussen is erg leuk! Mooi zo met die lichten kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige items allemaal. Ik ben heel benieuwd hoe alles eruit komt te zien! Gaaf dat je met je zus een appartementje hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke dingetjes allemaal! Ik kan ook niet wachten tot ik zelf een heel appartementje in kan richten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke spulletjes :D Niets is zo leuk om te shoppen voor een nieuw plekje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad! Can't wait om het er allemaal neer te zetten en het ons 'huis' te maken <3

   Verwijderen
 5. Wat super leuk dat je nu lekker veel plek hebt! Dat zal wel even luxe aanvoelen na een kamer. Heel leuk dat je dit met je zus kunt delen. Heel veel plezier komende anderhalve maand. Alles ziet er super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die potjes waar je op kunt schrijven zitten zeker op mijn wishlist. Die bloempot van keramiek ziet er ook tof uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben benieuwd hoe het eruit komt te zien! Je beleeft vast veel pret aan het inrichten van jullie nieuwe plekje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook heel benieuwd! Ik heb nog geen idee namelijk haha. Dat is zeker zo ja, Desiree <3

   Verwijderen
 8. Wat een ontzettend leuke items! Ik ben heel benieuwd hoe jullie het uiteindelijk gaan inrichten. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er leuk uit! Hopelijk is je zus het met je eens!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er allemaal heel erg mooi uit! Ik wil ook nog wel enkele nieuwe dingetjes voor mijn woning :) Naar zulke potjes van modemusthaves was ik op zoek dus hier ga ik eens achter zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super leuke potjes zijn dat! Ik vond die kaars van de Hema helaas tegenvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die potjes zien er erg schattig uit ja! Oh, vond je? Ik vind de kaarsen van de Hema best goed namelijk :)

   Verwijderen
 12. Oeh wauw, wat veel mooie items! En wat gaat de tijd snel, succes alvast met het inrichten :D Ik ben erg benieuwd. X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt echt leuke dingen uitgezocht! Ik mag straks ook een eigen huisje in gaan richten, dus op deze manier wat inspiratie opdoen is nooit verkeerd :)

  Liefs, Eline

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh, ik wil het ook allemaal! (eerst nog een eigen huisje dan haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die bank en die storage jars vind ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke spullen allemaal! Ben heel benieuwd hoe het appartement er uiteindelijk uit komt te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat super leuk! Ik ben heel erg benieuwd. Je wishlist ziet er veelbelovend uit!

  BeantwoordenVerwijderen