LOWLANDS #2 - Kodaline, strawberry daquiri's, Passenger & vietnameze loempia's

by - augustus 28, 2015


Zit je klaar voor deel twee van mijn Lowlands verslag? Ik heb nog mega veel foto's die ik graag met jullie wil delen, van gave bands tot kleurrijke smoothies. En er zijn natuurlijk ook veel dingen gebeurd die ik niet gefotografeerd heb, zoals de brakke ochtenden en de grote feesttenten die open zijn 's avonds. Ik kan ook nauwelijks in woorden vertellen hoe het weekend eigenlijk was, maar ik hoop dat je er een beeld van kunt maken. Kijk je weer mee?

Na een paar leuke eerste dagen loop ik weer het terrein op dat gevuld is met een warme zon. Wat hebben we toch een geluk met het tropische weer! 's Middags nemen we dus al snel een cocktail, ik neem een strawberry daquiri.

Groepsselfies zijn altijd de leukste selfies. We zijn klaar om weer een paar concerts bij te wonen!

Dit was trouwens de groep waarmee ik voornamelijk vaak op stap mee ging. Naast mij zitten mijn tweelingbroer en zus, extra leuk om ook met hun op stap te gaan :)

Al snel lopen we weer een tent binnen. Kodaline speelt, en ik moet zeggen dat ik er nog nooit eerder van gehoord heb. Maar daar is Lowlands ook vooral voor, om nieuwe bands te leren kennen. Kodaline vond ik echt ultiem goed en ik was blij verrast!

Hmmmm, wat is er lekkerder op een warme zomerdag dan verse smoothies? Ook goed voor de vitamientjes, want die krijg ik héél weinig binnen dit weekend...

Die middag chillen we op het grasveld vlakbij de Alpha tent - de allergrootste tent op het terrein. Franz Ferdinand speelt op de achtergrond en wij rusten even uit door lekker te gaan liggen in de zon.

Ook bezoeken we nog een andere act genaamd Mø. Zij is bekend van onder andere het lied 'Lean On' met Major Lazer. De eerste liedjes die ze spelen vond ik eerlijk gezegd helemaal niet mooi. Maar ongeveer halverwege veranderde de 'sound' en werd het concert eigenlijk heel erg gaaf! Nog meer festival food! Dit zijn acht vegetarische loempia's met een pompoen/chili sausje. Dat was zoooo lekker <3

De volgende dag worden we nóg brakker wakker dan we al waren. We zijn die avond ervoor uit geweest, maar toch gaan we weer het terrein op. Het is de laatste dag en we beginnen de dag rustig met een ijskoude ice tea.

Tussendoor groeide mijn liefde voor petjes, want geen stroom hebben op de camping doet wel wat met je haar aangezien je dan ook geen stijl- of krultang kan gebruiken, haha.

Die dag trad Passenger nog op, Kendrick Lamar en als laatste was Major Lazer aan de beurt. Het leek wel of iedereen aanwezig was bij die tent, ik geloof dat er wel 30.000 mensen waren. En ook iedereen ging los! Daarna zijn we nog naar een aantal feesttenten gegaan. Aan het eind waren we KAPOT.

Het is ondertussen al maandagochtend. Lowlands is officieel voorbij. We pakken onze campingspullen weer in en nemen de trein naar huis.

Jullie snappen wel dat ik een ongelofelijk gaaf weekend achter de rug heb. Ik heb zelfs heimwee naar het hele festival terrein en alle gezellige mensen, de koffie, mijn tentje, de knakworst en alle feestjes. Maar goed, aan alles komt een eind en we gaan gewoon weer door met het 'normale' leven!


Liefs, Maaike

You May Also Like

21 reacties

 1. Wat een gaaf weekend :D Hoop dat ik er volgend jaar ook heen kan gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lowlands is niet mijn soort festival maar het ziet er onwijs gezellig en leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's allemaal!
  Lowlands lijkt me zo tof!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's weer allemaal! Het lijkt me echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er allemaal heel gezellig uit! En wat een weertje had je zeg, dat is wel echt fijn natuurlijk met zo'n festival!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was echt ongelofelijk mooi weer! We hebben er zoooo veel geluk mee gehad, als je kijkt naar het weer van de rest van deze week...

   Verwijderen
 6. Wat een leuke foto's zeg. Het ziet er echt enorm gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Door deze foto's moet ik gewoon huilen. Oke, een beetje overdreven. Ik kon helaas niet gaan door wat problemen en normaal ging ik echt elk jaar erheen. Dus het was/is behoorlijk afkicken, maar volgend jaar ga ik weer gewoon (hopelijk).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, super jammer! Ik snap dat het dan wel heel erg afkicken is. Wie weet zie ik je er volgend jaar! :)

   Verwijderen
 8. Wat een heerlijke foto's! Oh wauw kodaline is echt een geweldige band, heb een album van hun in mijn kast staan. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke foto's! Het lijkt me zo gaaf om een keer een weekend naar een festival te gaan! En die loempia's! Hmm

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh, die smoothies! <3 Erg leuke foto's! Leuk weekend heb je gehad :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. lijkt mij echt zo vet! leuke foto's heb je gemaakt meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeeeh die smoothies zien er zo lekker uit en die heerlijke cocktails <3 Super weekend heb je gehad zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Strawberry Daiquiri is zo lekker! Wat gaaf dat je op Lowlands was!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat ontzettend gaaf dat je naar Lowlands was! Ik hoor er altijd zo veel geweldige verhalen over! Bij mij staat Lowlands ook al een tijdje op mijn 'daar wil ik nog naar toe voor ik oud word' lijstje maar nu ik jouw foto's zie en je verhaal lees wil ik er helemaal heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super nice dat je op Lowlands was! Mijn vriend moest daar filmen dit jaar, en ik kreeg veel jaloersmakende foto's en video's opgestuurd, tss. Lijkt me een heel gaaf festival! Je foto's maken me enthousiast haha. Vorig jaar zag ik Kodaline op Rock Werchter, en dat was echt een geniaal optreden. Ben het dus met je eens dat ze echt goed zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aaah wat moet het gaaf zijn geweest zeg!

  BeantwoordenVerwijderen