My summer essentials - MUA palette, zonnecrème & Japanese Cherry

by - augustus 07, 2015


Het is hartje zomer en we kunnen nog even genieten van dit heerlijke seizoen. Vandaag deel ik een aantal summer essentials met jullie; namelijk producten die ik niet kan missen voordat de zomer voorbij is. Zo deel ik mijn favoriete parfum van the Body Shop, mijn nieuwe zonnebril en mijn favoriete oogschaduw palette. Kijk je mee? 

Mijn nieuwe Polette zonnebril
In mijn artikel eerder deze week konden jullie al lezen dat ik een nieuwe zonnebril heb. Het is een model die anders is dan de zonnebrillen die ik al had. Ik had namelijk alleen pilotenbrillen in mijn assortiment, pretty boring. Gelukkig heb ik nu een 'origineel' model in mijn collectie en ik moet zeggen dat ik hem al ontzettend vaak gedragen heb deze zomer. Door de gouden details krijgt de zonnebril net dat beetje extra, en ziet hij er erg luxe op. Ik ben nu al helemaal dol op deze zonnebril! 

Garnier Ambre Solaire protect spray
Vroeger gebeurde het me hartstikke vaak dat ik verbrande nadat ik een dag in de zon gelegen had. Nu ga ik daar veel voorzichtiger mee om; ik ga sowieso niet meer in de zon liggen op het heetste moment van de dag. Daarnaast smeer ik mij ALTIJD in en dan het liefst met factor 20 of 30. Een lekkere hoge bescherming dus, maar ontzettend handig voor als je niet verbrand wilt raken. Ik ben daar nu echt heel erg alert op, want ik weet nu hoe schadelijk dat kan zijn voor mijn huid. Deze spray van Garnier is echt heerlijk om op te spuiten wanneer het warm weer is. 

Lichtroze nagellak van de Hema 
Lichtroze is echt mijn favoriete kleur van deze zomer geworden. Naast dat deze kleur terug te vinden is in mijn make-up en dus ook mijn nagellak, heb ik er ook voor gekozen om mijn nieuwe slaapkamer in te richten met deze kleur. Bij de Ikea zag ik namelijk heel veel inspiratie wat betreft slaapkamers, en één daarvan trok mijn aandacht. Daarbij had de 'voorbeeldwoning' heel veel lichtroze accessoires. Maar genoeg daarover, deze nagellak van de Hema blijft mega lang zitten en is daarnaast ook nog eens vrolijk, maar toch subtiel. 

MUA Spring Break palette
Sinds ik dit palette heb, is hij niet meer weg te denken uit mijn make-up collectie. Ik draag vaak verschillende oogschaduw kleuren en vooral de nude kleuren zijn bij mijn favoriet. Al zit ik erover na te denken om een Look of the Day te maken met de mintkleurige oogschaduws die in dit palette te vinden zijn. Want die kleuren zijn ook ontzettend mooi, alleen heb ik die nog nooit gedragen! Tijd om daar eens verandering in te brengen. 

Catrice lipsmoother
Al heel lang geleden kwam deze lip smoother in het assortiment van Catrice. Sindsdien had ik twee kleuren aangeschaft: een donker roze kleur en dus ook deze nude kleur. Ik moet zeggen dat ik meestal lipstick draag, maar nu het hartje zomer is denk ik daar wel anders over. Ik heb een product nodig dat lekker licht is en daar is deze lipsmoother perfect voor. Het geeft nét iets extra's aan je lippen in plaats van niks dragen. 

Japanese Cherry Blossem parfum 
Over deze parfum van de Body Shop schreef ik al eerder een review. Daarin vertelde ik dat ik deze parfum zeker weten zou gaan gebruiken in de lente, omdat hij zo lekker fris en fruitig ruikt. Nou, in de lente heb ik deze niet gebruikt, maar nu heb ik hem weer helemaal herontdekt in mijn stash! Hij is nog steeds lekker fris en ik gebruik hem bijna iedere dag. In de hartnoten zitten sterjasmijn, Japanse kersenbloem en Japanse perssimon. In de basisnoten zitten sandelhout, hinoki-hout en fruitige muskus. 

Nieuwe oorbellen uit Italië 
In Italië kon ik het natuurlijk niet laten om een aantal winkels te bekijken. In een té schattig sieradenwinkeltje kwam ik deze oorbellen tegen. Ze glinsteren heel erg, maar aan de ene kant vind ik dat wel schattig. Ik snap aan de andere kant ook wel dat sommige mensen hem té erg vinden glinsteren. Ik vind het in ieder geval erg mooi en daarnaast is hij ook nog eens lichtroze van kleur. My favorite! 

Welke producten kun jij niet missen deze zomer?

Liefs, Maaike


You May Also Like

18 reacties

 1. Leuk om jouw favoriete voor nu te zien. De bril is zeker heel mooi! De Catrice lipsmoother heb ik ook moet er gauw nog een review over schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je oorbellen zijn leuk zeg! Ik kan niet missen mijn zonnebril, zonnebrandcreme voor lichaam maar een aparte met factor 50 voor mijn gezicht (jaja, alles om rimpels en pigmentvlekken te voorkomen haha), zakdoekjes, lippenbalsem en dat was het denk ik wel..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dan ben je best goed bezig om je gezicht te beschermen hoor, met factor 50 :)

   Verwijderen
 3. Leuke favorieten! Ik ben erg benieuwd naar het palette van MUA.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Japanese Cherry Blossom is inderdaad een heerlijke geur voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om deze favorieten zo te zien! Ik ben erg benieuwd naar het palette van MUA. Deze zomer kan ik echt niet zonder mijn baby blauwe nagellak van rimmel en de nieuwe blushes van Mac Factor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes! Het MUA pallet staat ook nog op mijn wishlist. Ik vind de kleuren zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne summer essentials ! De MUA palette is erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lieve oorbelletjes! Erg schattig zijn ze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk zomerse items. Die parfum is volgens mij echt iets voor mij. Ik hou van cherry geurtjes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh dat palette ziet er echt mooi uit!

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om te zien! Het MUA palette is prachtig <3 En die oorbellen, wauw! Ik houd ook van lichtroze, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat MUA palette is zo mooi! Die wil ik ook nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een heerlijke favorieten! Ik vind hem MUA pallette echt ontzettend mooi, heerlijk zomers. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat palette vind ik zoooo fijn, gebruik hem echt dagelijks!

  BeantwoordenVerwijderen