PERSONAL - What's going on in my life?

by - augustus 21, 2015


Jullie zien wekelijks in mijn Weekly Journals foto's van dingen die ik heb gedaan, maar toch speelt zich er veel meer af in mijn leven. Op mijn blog heb ik ook al lang geen persoonlijk artikel geplaatst met de dingen die zich afspelen in mijn hoofd. Daarom laat ik jullie in dit artikel even weten met welke dingen ik momenteel bezig ben. Er staan een hoop spannende dingen te wachten. Lees je mee?

Einde van de zomervakantie
Ik had gehoopt dat ik het nooit hoefde te zeggen, maar ook voor mij is het einde van de zomervakantie bijna in zicht. Ik heb een geweldige vakantie gehad in Italië, waar ik een paar dagen heen ben geweest met een vriendin. Ik was er ook enorm aan toe, want het afgelopen jaar ben ik best druk geweest. Toch is de zomervakantie iets anders verlopen dan dat ik gedacht had. Doordat ik nu een appartementje met mijn zus ga huren, moest er een heleboel gedaan worden. Ik heb dagenlang geverfd, geklust en nagedacht over het interieur. Nog steeds is het nog niet afgerond, maar deze week verhuizen we officieel. Dat betekent dat ik nog even flink aan de bak moet! En ook dat brengt best wel veel stress met zich mee... stress die ik liever niet had gehad in de zomervakantie.

Bloggen
Door het verhuizen ben ik veel minder aan mijn blog toegekomen dan verwacht. Ik heb steeds duizenden ideeën in mijn hoofd voor nieuwe artikelen, maar ik moet tussendoor ook best veel werken bij mijn bijbaantje. Toch voelt het goed dat ik af en toe nieuwe artikelen kan maken en eigenlijk valt het aantal artikelen dat verschijnt op mijn blog best wel mee. Ik geloof dat ik alsnog gemiddeld drie à vier artikelen per week online zet. Voor mijzelf maakt het trouwens niet uit hoeveel artikelen er iedere week online komen. Eerder maakte mij dat wel uit, en kon ik gestrest raken om het feit dat er geen artikel online stond. Nu maakt het mij minder uit en blog ik gewoon wanneer ik kan en ik er zin in heb. Gaat prima! En oh ja, mijn Bloglovin widget tikt bijna de 300 volgers aan! Ik wil jullie hier allemaal wel voor bedanken, dus ik ga nu alvast een leuke winactie bedenken. Iemand nog suggesties voor leuke producten die ik tijdens mijn winactie kan weggeven? :)

Eerder beginnen met stage
In plaats van de gebruikelijke 1 september begin ik een paar dagen eerder met mijn stage. Ik vind dat wel fijn, aangezien ik dan een halve week eerder ingewerkt kan worden en daarna pas hele weken ga maken. Ik ga het wel ontzettend druk krijgen de komende tijd, denk ik. Naast dat ik vijf dagen in de week stage ga lopen, blijf ik ook nog op zaterdag werken bij mijn bijbaantje. In totaal werk ik dus zes dagen per week, en blijf ik daarnaast ook bloggen. Ik ga eerst bekijken of ik dat allemaal wel ga volhouden, maar wat ik nu al weet is dat ik bloggen op een lager pitje ga zetten. Erg jammer, maar het kan nu eenmaal niet anders. Ik kan nu ook nog niet zeggen hoe vaak er per week een artikel online komt, want dat moet ik dus allemaal nog bekijken.

Ook vind ik het enorm spannend om stage te lopen. Ik heb al verschillende bijbaantjes gehad, maar altijd was ik in het begin een beetje zenuwachtig. En dit is ook nog eens werk in de branche waarin ik graag wil werken én het werk waar ik voor gestudeerd heb. Aan de andere kant weet ik dat het allemaal goedkomt, en dat het normaal is om zenuwachtig te zijn. En ook heb ik er ongelofelijk veel zin in, dus laat maar komen die stage!

Heb jij wel eens stage gelopen?

Liefs, Maaike

You May Also Like

21 reacties

 1. Doe maar rustig aan met bloggen hoor! Verhuizen kost gewoon veel tijd en energie ;)
  Veel plezier en succes met je stage :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is inderdaad heel normaal om zenuwachtig te zijn. Het komt wel goed :) Heel veel succes met alles meid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Snap het dat je zenuwachtig bent maar je gaat er vast een leuke tijd hebben! Veel succes alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Begrijpelijk meid, verhuizen kost een hoop tijd. Maar allemaal voor een goed doel :) Ik wil je alvast heel veel plezier en succes wensen bij je nieuwe stage. You can do it.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik zit in hetzelfde schuitje. ZO zenuwachtig als ik ben! Ik ga ook 6 dagen in de week werken maar heb voor mijn gevoel alleen maar meer tijd om te bloggen dan nu, nu ik 40u per week werk bij de ah. We zullen zien wat het ons gaat brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We shall see! Het zou mij ongelofelijk leuk lijken om daarnaast ook nog 3 à 4 artikels per week online te krijgen. Jij ook heel veel succes met je werk Sophie :)

   Verwijderen
 6. Ik snap heel goed dat je zenuwachtig bent, bij verhuizen komt natuurlijk altijd meer bij kijken dan je eigenlijk denkt. Ik begin de 31ste met mijn stage en ik vind het ook super spannend, Het is ook een best groot bedrijf dus dan wil je zeker je best doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah jeej wat zit je nu in een drukke stresvolle periode! Bij verhuizingen komt helaas altijd meer kijken dan verwacht. Zelf heb ik totaal geen ervaring met stage lopen. (Dat is bij mijn opleiding niet van toepassing) ik wens je heel veel succes! En ik weet zeker dat iedereen het zal begrijpen als je dingen op een lager pitje zet. Je moet ook aan jezelf blijven denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pfoe, volgens mij heb je enorm veel dingen tegelijk op je pad nu. Veel leuke en spannende dingen, maar je agenda is ook een keer vol. Logisch dat je dan het bloggen wat op een lager pitje gaat zetten. Eerst de verhuizing maar eens achter de rug hebben! ☺️

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa en bijna is het zo ver! Vanavond ga ik er voor het eerst 'wonen' (dat klinkt best raar haha) en dan als het goed is moet het al aanvoelen als een thuis :)

   Verwijderen
 9. Oh verhuizen kost zoveel energie, doe maar rustig aan met bloggen! Wat heb je vee, leuke en spannende dingen nu allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel veel plezier en succes alvast bij je stage..natuurlijk ook met het combineren met je werk en je blog :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Verhuizen kost enorm veel energie! Lekker rustig aan doen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ga ook weer stage lopen, laat het lekker op je af komen dat is het beste! liefs irene

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga ik zeker doen, want meer kun je er eigenlijk ook niet aan doen. Jij heel veel succes met stage, Irene <3

   Verwijderen
 13. Heel begrijpelijk! Wen eerst maar lekker aan de stage, en de blogartikelen volgen dan vanzelf! Alvast heel veel plezier en succes! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh, verhuizen is zoveel meer dan het lijkt! Mijn zus ging het huis uit en toen ineens zag ik pas hoeveel werk het was. :') Voornamelijk ook als je ineens de raarste dingen moet aanschaffen zoals een kaasschaaf, dat zou ik vergeten. Leuk dat je begint met stage, inwerken is much better dan ineens in het diepe worden gegooid. Zo liep ik de eerste week mee op de huiskamer en vervolgens midden in de zorg, waar ik niet werd ingewerkt. Of nouja, er werd een verhaaltje verteld and that's it. Beginnen met 20 weken. Dat was zo rot, lekker die voorbereidingen dame, gewoon op je aflaten komen en er ook proberen van te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha die rare dingen aanschaffen, daar kan ik mij inderdaad in herkennen ;p Achja, volgens mij is het grootste deel nu binnen! En inderdaad, ik laat het gewoon op me af komen. Dankjewel, Cynthia :)

   Verwijderen
 15. We begrijpen het allemaal, neem alsjeblieft de tijd voor het verhuizen en het begin van je stage. Heel veel succes de komende periode (en vergeet niet te genieten! <3)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo spannend, stage! Ik begin morgen, ik ben ook zo benieuwd. Het gaat zeker wel druk worden en even wennen. Ik hoop dat je nog wat tijd vindt om te kunnen bloggen, het hoeft niet veel te zijn! X

  BeantwoordenVerwijderen