POLETTE - Mijn nieuwe Enigma Black zonnebril

by - augustus 04, 2015


Een paar weken geleden werd ik verrast door een onwijs leuke webwinkel genaamd Polette. Ik had er nog nooit eerder van gehoord, maar terwijl ik rondneusde in de webwinkel kwam ik een geweldige collectie van zonnebrillen tegen. Mijn oog was gevallen op deze Enigma Black zonnebril, die ik nu al een tijdje in mijn bezit heb. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinst? 


Ik vind het altijd spannend om iets online te bestellen en al helemaal wat betreft zonnebrillen. Ik kan nooit van te voren inschatten of het model me zal staan. Daarom vond ik het ook best eng om dit model te bestellen, want ik heb nog nooit zo'n zonnebril gedragen. Voorheen deed ik het met een kleine collectie van pilotenbrillen die ik bezit, die zijn redelijk neutraal want ze staan iedereen wel. Toen ik een zonnebril mocht uitkiezen bedacht ik me gelijk dat ik geen pilotenbril meer wou. Ik wou een ander model proberen en koos voor deze zonnebril! De zonnebril is te koop bij Polette, een online brillenwinkel dat oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Sinds kort hebben zij ook een Nederlandse website, met veel verschillende brillen én zonnebrillen in het assortiment. Ik ging voor een zonnebril zonder sterkte, want ik heb geen bril nodig. Je kunt er ook voor kiezen om een bril of zonnebril op sterkte te nemen.

Wat Polette zo uniek maakt zijn de ontzettend leuke modellen brillen die zij aanbieden. Ze hebben er ontelbaar veel en allemaal zijn ze even leuk. Nog nooit heb ik zoveel moeite gehad met het uitzoeken van een zonnebril. Je kunt kiezen uit vier verschillende categorieën: trendy, gespiegelde glazen, hout en atelier. Deze Enigma Black zonnebril komt uit de categorie trendy. Wat mij betreft de leukste categorie van deze vier!De zonnebril heeft een heel leuk modelletje. Hij is zwart en bevat daarnaast ook gouden details. Zo zijn de pootjes goudkleurig en ook de onderkant van het randje van de glazen. Hierdoor krijgt de zonnebril een luxueuze uitstraling; ik heb vaak mensen om mij heen horen zeggen dat de bril er duur uitziet, terwijl dat helemaal niet zo is! De glazen bevatten een soort 'ombre' effect: van boven naar beneden verandert de tint van de zonnebril. Dat ziet er speels en leuk uit, vind ik.


De zonnebril ziet er dus leuk uit; maar waar ik zo bang voor was is of het model mij wel zal staan. Gelukkig past hij erg goed bij mijn gezicht! Het is wel even wennen, want het is anders dan een pilotenbril wat ik altijd al gedragen heb. Daarnaast is het ook wel een grote zonnebril, maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg. Ook vind ik de gouden kleuren die erin zitten erg goed bij mijn haarkleur passen. Ja, ik vind hem heel erg mooi!Ik vind het ook zo bijzonder dat de producten van Polette zo goedkoop zijn. Ze zeggen dat ze werken zonder tussenpartijen (zoals importeurs) en dat dat hun prijzen zo laag maakt. Andere brillen winkels werken daar wel mee, en zo wordt de prijs ook hoger. Deze Enigma Black zonnebril zonder sterkte kost €16,99 en dat vind ik hartstikke goedkoop voor zo'n onwijs leuke zonnebril. Je kunt Polette trouwens volgen via Facebook en Instagram

Wat vind jij van mijn nieuwe zonnebril?

Liefs, Maaike

You May Also Like

27 reacties

 1. Wauw, wat is hij tof. Maar wel erg groot, maar dat kan je zeker hebben :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele toffe bril! Totaal uit mijn comfort zone maar hij staat jou prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele toffe bril, niet iets wat ik snel zou dragen maar hij staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie zonnebril! Staat je goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Totaal niet mijn smaak, maar je kan 'em goed hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad spannend om een bril online te bestellen. Mooi dat hij je zo goed staat !
  -Marijke-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben daarom ook onwijs blij dat het een mooi model is. Dankjewel Marijke <3

   Verwijderen
 7. Wat een gaaf model! Ik vind hem je super leuk staan. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave zonnebril zeg! Hij oogt inderdaad zeer duur en dat voor zo'n fijn prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Polette heeft zulke mooie brillen. Zie regelmatig wat tofs voorbij komen. Dit model staat jou echt heel leuk!

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf dat je Polette al kende! Ze hebben inderdaad veel gave modellen. Dankjewel voor je compliment, Kim! <3

   Verwijderen
 10. Wat is hij leuk! Hij staat inderdaad ook echt heel goed bij je gezicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem heel tof! Dit model zou mij niet staan denk ik, maar hij ziet er zo leuk uit bij jou! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gave bril zeg en het monteur staat jouw echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I like :) Een keer wat anders dan anders, leuk. Ik weet niet of ik dit model zou durven hihi, maar toch zou ik zoiets weleens moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat is 'ie gaaf! Staat je goed zeg :).

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt een leuke bril zeg. Hij staat je ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk aanbod! Het lijkt me ook wel lastig om online een bril uit te zoeken, maar hij staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke zonnebril! Hij staat je heel mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super tof model heb je uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het model staat je inderdaad ontzettend goed!
  Zal ik niet snel zelf uit durven te kiezen maar als ik 'm zo zie lijkt het me toch wel wat..

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Een hele mooie bril! Hij staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen