SHOPLOG - Make-up, veel interieur spullen & kleding

by - augustus 14, 2015


Yay, het is weer tijd voor een shoplog! Na maandenlang geen shoplog te hebben gemaakt - ik koop gewoon niet zoveel dingen in één keer - vond ik het weer tijd worden. De laatste paar weken heb ik een aantal dingen aangeschaft die ik jullie niet kan onthouden! Zo heb ik leuke interieur spulletjes gekocht bij de Action voor mijn nieuwe huisje, heb ik make-up gehaald bij de Kruidvat en heb ik een paar nieuwe kledingstukken gekocht. Kijk je mee? 

Eerst wil ik jullie mijn nieuwe interieur spulletjes van de Action laten zien! Het zijn er nog niet zo héél veel, maar er komen vast nog reuze veel spullen bij. Hierboven zien jullie een bakje waarin ik al mijn brieven ga bewaren die belangrijk zijn. Deze kan ik dan ook mooi kwijt op mijn bureau.

Ook kwam ik dit onwijs leuke veren schilderijtje tegen. Ik had hem al vaker gezien en ik wist dat ik er ook een moest hebben. Lekker stylisch én super schattig. Ook heb ik een houten requisiet gehaald, Hiermee kan ik mooie foto's maken voor mijn blog, wanneer ik bijvoorbeeld weer een review ga schrijven.

En tja, wanneer je het over decoratie hebt kan een super schattig flesje ook geen kwaad! Ook een reden waarom ik hem gekocht heb, is omdat er een ontzettend leuk roze hartje op staat. Mijn slaapkamer krijgt onder andere de kleur roze, dus daar ga ik hem ook neerzetten.

Over roze gesproken! Dit lampje had ik al langer in mijn bezit, maar die gaat ook gewoon mee naar mijn nieuwe huisje. Deze heb ik ook gekocht bij de Action en hij was geloof ik maar €6,99. Super goedkoop!

Ook bij de Kruidvat heb ik een aantal dingetjes gehaald. Zo had ik al enorm lang een goede serum nodig voor mijn haar, maar omdat die krengen altijd zo duur zijn besloot ik maar even te wachten met het halen ervan. Daarnaast heb ik ook een concealer en een wenkbrauwpotlood gekocht van Catrice. En ook een verzachtende tonic en een wimperkruller konden niet ontbreken. Over het serum van Guhl en de concealer van Catrice ga ik nog een aparte review schrijven :)

Dan over naar de kledingstukken. Dit leuke shirtje kocht ik in Verona toen ik op vakantie was. Ik heb hem gekocht bij een winkel waarvan ik de naam vergeten was, maar volgens mij is hij niet te halen in Nederland helaas.

Ook dit shirtje heb ik in dezelfde winkel gehaald in Verona. Ontzettend vrolijk met al die bloemetjes!

En dan heb je altijd nog de Primark. Daar slaag ik de laatste tijd altijd. Zo kwam ik dit shirtje tegen met leuke bolletjes aan de onderkant. Een shirtje die ik zeker ga dragen naar Lowlands volgend weekend! En is het je al opgevallen dat ik veel van shirtjes hou mét print? 


En als laatste een shirtje dat ik ook al langer heb, maar jullie absoluut niet wou onthouden. Hij is van de Primark en het is mijn favoriete shirtje van deze zomer. Het shirtje is een croptop wat net tot de onderkant van je buik komt.

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Liefs, Maaike

You May Also Like

36 reacties

 1. Wat een leuke spulletjes. He letterbakje vind ik heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je geshopt de laatste tijd! Dat hemdje van de Primark is super leuk! Ik heb 'em ook al eens gepast maar nooit meegenomen. Hij blijft leuk nu ik 'em weer zie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke items! Action is idd heel erg leuk voor interieur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke items..Vooral die twee shirtjes die je in Verona hebt gescoord vind ik erg tof :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die roze lamp heb ik ook! Wat een leuke items zeg.

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat houten schijfje heb ik ook! Inderdaad leuk om mee te fotograferen. Het schilderijtje heb ik daar nooit gezien, die vind ik ook schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa die is schattig hè! En ik kan niet wachten om het houten schijfje te proberen :)

   Verwijderen
 7. wat een leuke spullen heb je gekocht ♥ vooral de roze lamp vind ik erg mooi xx liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk spulletjes kopen voor het huis

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke aankopen heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele leuke spulletjes heb je gekocht zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zulke leuke items! Ik vind het fotolijstje met de veertjes erin echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke aankoopjes & mooie productfoto's! Ben benieuwd naar de Catrice concealer review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je gaat die concealer van Catrice héél fijn vinden, dat weet ik zeker! En dat lijstje met die veertjes vind ik superleuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem stiekem ook gekocht omdat ik hem op je blog gezien had, hihi

   Verwijderen
 14. Al die interieur spulletjes zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele leuke spulletjes! Vooral de shirtjes van Primark zijn erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een vrolijke kleren heb je gekocht! Ik vind zelf het veren fotolijstje heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke aankoopjes! Heel handig zo'n brieven bakje. Vind je shirtjes die je in verona hebt gekocht ook erg leuk :-)

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ahh dat roze lampje is echt té schattig!
  wat een super lieve en leuke dingen heb je geshopt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw heel mooi en schattig vooral dat ene laatste topje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik was vorige week bij de Action op zoek naar dat houten plankje, zo jammer dat ik hem niet heb gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een leuke aankoopjes! De houten requisiet is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Vind je laatste topje echt super leuk! Ook al je interieurspulletjes zijn super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. dat lampje is echt zo victoria heel tof! en wat een leuke aankopen! ik heb dat plankje ook ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een ontzettend leuke items! Ik vind het fotolijstje met de veren prachtig; en die roze lamp is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Oh wauw, dat veren schilderijtje is ontzettend leuk!

  www.fleursophia.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Mooie schilderij! love the simplicity

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een leuke, vrolijke shirts! Ik ben ook gek op prints :D

  BeantwoordenVerwijderen