Weekly Journal #51 - Motorrijden, heerlijke nachoschotel & klussen

by - augustus 12, 2015


Hallo lieve lezers! Het is al een tijdje geleden dat er een 'normale' Weekly Journal online stond, aangezien ik op vakantie ben geweest naar Italië en daar plogs over verschenen. Vandaag is het dan zo ver: met deze Weekly Journal kunnen jullie weer een kijkje in mijn normale leven nemen. Zo heb ik motor gereden, heb ik heerlijke nacho's gegeten en ben ik naar de Ikea geweest. Kijk je weer mee?

Een heerlijke koffie nadat ik geland was vanuit Italië. Een latte macchiato doet het dan altijd wel goed bij mij, na zo'n lange vlucht <3

Op een marktje in Italië heb ik dit onwijs leuke jumpsuit gekocht. Ze hadden er nog maar één van en hij viel me gelijk op door zijn vrolijke print. Ik hou wel van dat soort printjes en ik heb deze dan ook vaak aangehad toen het weer warm was in Nederland.

Op naar de Ikea! Er moeten nog flink wat dingen gekocht worden voor mijn nieuwe appartementje. Natuurlijk maakten we een tussenstop bij het restaurant en ik kon me nog nét niet beheersen bij deze heerlijke kaneelbroodjes.

Bij de Ikea heb ik echt ontzettend veel leuke dingetjes gekocht én gezien. Ik ben er nu ook over uit dat mijn slaapkamer vooral de kleur lichtroze gaat hebben. En dit schilderij met leuke vlinder ga ik ook nog kopen!

Zaterdagavond had ik weer een leuke avond in de planning samen met vriendinnen. Als ik niet lang hoef te werken die dag, gaan we altijd uit in Enschede, zo ook deze avond. En als bodem hadden we deze overheerlijke nachoschotel gemaakt!
Geef ons een selfiestick en we zijn de hele avond blij. Even wat selfies maken voordat we uitgaan, haha.

Gezond doen hoort er soms ook bij! In deze vakantie heb ik hartstikke ongezond gegeten, mijn motivatie om gezond te eten is soms ver te zoeken. Toch kon ik deze aardbeien niet weerstaan en besloot ik spontaan om weer meer fruit te gaan eten.

Ook heb ik een paar dagen geklust in het appartementje. In de keuken lag een enorm lelijke vloer, dus ik heb er binnen één dag een nieuwe vloer in gelegd. Dit was voor...

... en dit is na! Ik had zelf ook niet gedacht dat ik goed ben in dit soort klusjes, haha. Soms is het gewoon een kwestie van doen.

Diezelfde dag kwam mijn oom langs om het appartementje te bekijken. Hij kwam langs op zijn motor, en ik kon het niet laten om er ook eventjes op te rijden. Weliswaar achterop, maar ik vond het onwijs leuk om te doen! Kan ik dat ook weer van mijn bucketlist afstrepen :)

Nadat ik twee weken vakantie heb gehad bij mijn bijbaantje, was het weer tijd om te gaan werken. Ik heb drie dagen achter elkaar gewerkt en ik heb gelijk 30 uur gemaakt. Is mijn portemonnee blij mee, maar mijn slaap niet.
Zondag had ik ein-de-lijk weer een dagje vrij en ik gebruikte deze make-up essentials die dag. De lipstick had ik lang niet meer gebruikt, maar hij heeft toch een tof kleurtje.

Helaas is het weekend snel voorbij en maandagochtend wordt ik weer om 7 uur gewekt door mijn wekker om weer naar mijn werk te gaan...

Mijn vakantiegevoel is dus nu wel een beetje voorbij door al dat werken. Gelukkig staan er deze week leuke dingen op de planning, want ik heb een aantal dingen vrij. Nog even genieten dus van de zomervakantie <3

Liefs, Maaike


You May Also Like

18 reacties

 1. Leuke foto's! En wow wat ziet de keuken er mooi uit de nieuwe vloer! Ik ben erg benieuwd naar hoe alles er uit komt te zien. Ik wens je een fijne nieuwe week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De keuken ziet er mooi uit :D Zo leuk als het steeds meer je eigen huis wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat zeker! Elke keer wanneer ik aan het appartementje gewerkt heb, vind ik het nóg leuker om er straks te gaan wonen :)

   Verwijderen
 3. wat een leuke foto's en wauw ziet er super uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en gaaf die vloer in je appartement! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Werken is nodig zodat je weer lekker leuke dingen kan shoppen hihi. Zo probeer ik af en toe te denken :) Die vloer heb jij goed gefixt zeg, handige harry haha. We willen wel een home tour als het af is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat klopt en zo denk ik ook wel vaak ;p Ja, ziet er best tof uit hè? Ik had ook niet gedacht dat ik het zou kunnen haha! Er komt zeker een home tour wanneer het af is

   Verwijderen
 6. De keuken ziet er al mooi uit met die vloer! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke jumpsuit. Die keuken is zoveel beter geworden en dat in 1 dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah die jumpsuit is zo leuk! En mmm cinnamon rolls <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die jumpsuit is echt heel erg leuk. Oh nacho schotel, die moet ik ook echt nog een keer maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nom nom, zeker een keer doen! Ik zou willen dat ik het elke dag kon eten ;p

   Verwijderen
 10. Wat een leuke foto's! De cinnamon rolls en nacho's zien er zo lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk om te zien! Wat gezellig dat jullie op stap gingen. En die jumpsuit ziet er super mooi uit <3 En wow, jij moest vroeg opstaan voor je werk, wow. Nu ben ik wel benieuwd waar je werkt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, soms moet ik om 7 uur beginnen haha. Ik werk bij de Bakker Bart :)

   Verwijderen
 12. Yayy leuke foto's ! Ik wil nog graag moter rijden. Helaas veelste jong ervoor hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben zo benieuwd naar je apartementje!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuke diary! Vooral de voorgang van je huisje vind ik erg leuk om te zien. Je nieuwe vloer ziet er echt super mooi uit! En shoppen bij de IKEA is zo leuk, ik kan niet wachten tot ik ook mijn appartementje kan inrichten. Hopelijk vind ik snel wat, maarja wil aan de andere kant ook even wachten tot ik weet over ik over ben naar het tweede jaar. En die kaneelbroodjes zien er ook echt superlekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen