Weekly Journal #52 - Risken, kippeling & shoppen

by - augustus 17, 2015


De tijd gaat enorm snel, want dit is alweer de een na laatste volle vakantieweek voor mij! Het is ook niet normaal hoe snel de dagen voorbij gaan. Ik heb ook heel veel leuke dingen gedaan deze week. Zo heb ik voor het eerst het spelletje Risk gespeeld, ben ik wezen shoppen, heb ik een heerlijke tonijn wrap gegeten, ben ik naar de bioscoop geweest en ben ik ook nog eens een avondje uit geweest. Je zou dus zeker kunnen zeggen dat ik volop aan het genieten ben van mijn laatste vakantieweken. Kijk je weer mee?

Op maandag moest ik de hele dag werken en daarna was ik eigenlijk best wel moe. Ik besloot toch het huis uit te gaan, om naar vrienden te gaan en daar Risk te spelen. Ik heb het nog nooit eerder gedaan en ik dacht dat het hartstikke moeilijk was. Toch viel dat best mee!

Ik stond één keer bijna op het punt om het spel te winnen, maar helaas verloor ik daarna gelijk. Het was wel een lange, gezellige avond. Volgens mij zijn we 3,5 uur wezen Risken, haha.

Dinsdag had ik weer een dagje vrij en had ik met een vriendin afgesproken om te gaan shoppen. We moesten nog een aantal dingen halen voor Lowlands en daarnaast wou ik nog een aantal kledingwinkels in. Tussendoor namen we deze kippeling - een soort kibbeling, maar dan met kip - en dat smaakte goeeeed!

Van shoppen krijg je honger, dus streken we neer op een terrasje bij eetcafé Extrablatt. De wraps zijn daar altijd verrukkelijk, dus namen we er allebei eentje. Ik nam de wrap met tonijn en aolï.

Aan het einde van de dag hadden we nog tijd over om naar de bioscoop te gaan. Ik was een lange tijd al niet geweest. Pitch Perfect leek ons wel leuk, en dus sloten we de dag af met een bakje popcorn en een grappige film :)
Ik heb onwijs veel spullen gekocht die dag, waaronder ook interieur spullen. Deze kun je vinden in mijn shoplog die eerder deze week online kwam.

Donderdag heb ik weer de hele dag gewerkt, en vrijdag sprak ik af met een vriendin om bij te kletsen. Het was héérlijk weer die dag dus liepen we even naar het dorp om een ijsje te halen. Kinderbueno met vanille-ijs smaakt trouwens heerlijk!

Zaterdagavond had ik met mijn vriendinnen afgesproken om te gaan stappen. We verzamelden ons, maakten ons klaar en gingen daarna richting de stad. Het was een gezellig avondje, dus het werd iets té laat die avond...

Gelukkig had ik de volgende dag niet veel in mijn agenda staan. Ik gebruikte de hele dag om uit te rusten en 's avonds had ik afgesproken met klasgenootjes om bij te kletsen. Een latte macchiato was ook wel welkom!

En dan zijn we al bijna aan het eind gekomen van deze zomervakantie. Gelukkig heb ik nog anderhalve week te gaan! En dat ik ervan ga genieten, dat is zeker. Tot nu toe is dit eigenlijk de beste zomer geweest tot nu toe, ondanks dat ik erg druk was met verhuizen.

Begin volgende week ga ik officieel verhuizen, en eind volgende week ben ik op Lowlands te vinden. Daar heb ik onwijs veel zin in!

Hoe is jouw zomervakantie tot nu toe geweest?

Liefs, Maaike

You May Also Like

26 reacties

 1. Aah wat een drukke, maar leuke week. Ik hoop dat je er van hebt genoten. Spontaan krijg ik nu zin in kibbeling, haha. Heel veel succes met verhuizen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, kippeling is onwijs lekker! Je moet het eens proberen :) Dankjewel, Desiree!

   Verwijderen
 2. Wat fijn dat je zo'n ontzettend leuke zomer hebt en hebt gehad. Hele leuke foto's weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's weer! Ik krijg gelijk zin in kibbeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk weekje en ja vakantie's gaan altijd veel te snel ;-) Leuk je items van de Action ik heb ze ook hahah. Risk heb ik ook nog nooit gespeeld. Geniet lekker van je laatste weekje vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wat leuk dat je dezelfde items hebt! Dankjewel, jij ook voor zo ver je nog vakantie hebt <3

   Verwijderen
 5. Wat een leuke foto's. Ziet eruit als een fijne week!
  En die wrap ziet er zo lekker uit.
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, kippeling zou ik nog wel een keer willen proeven, ik vind kibbeling namelijk al delicious!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, wat een leuke week. en die interieur spullen zijn super gaaf.

  Lotsof love!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellige drukte :) Risk spelen lijkt mij ook wel erg leuk! Ik denk dat ik straks ook een bakje kippeling ga halen <3 Hmm, goed idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke foto's ! En wat heb je super leuke interieur spulletjes gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's, je hebt leuke dingen gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een hele leuke week! Leuk dat je een avond met vriendinnen bent gaan stappen, altijd leuk. En de shoplog is ook zo leuk! Je hebt leuke spulletjes geshopt. :-)

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat ijs ziet er lekker uit! Gezellig dat je lekker bent wezen stappen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh spannend dat je bijna helemaal over gaat verhuizen! En geniet nog maar lekker van die vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijne week! En tof vooruitzicht, verhuizen EN naar Lowlands..niet verkeerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Yum die kibbeling met kip ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een keer proberen hoor, het is super lekker! :)

   Verwijderen
 16. Ziet er uit als een fijne week!! :)

  Liefs Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke foto's en mooie nieuwe interieur spulletjes! Lots of love, Kimberly

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziet er uit als een hele leuke week! Wat leuk die interieur spulletjes, vooral het lijstje met veren. En wat grappig, kippeling, ik had er nog nooit van gehoord maar het klinkt erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke foto's weer, heerlijk ook het eten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat veel leuke foto's! Gezellig dat jullie Risk gingen spelen. Ik ben echt gek op spelletjes. Succes alvast met verhuizen en geniet nog even van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen