Deze 6 bloggers móet je volgen!

by - september 02, 2015


Omdat ik weet hoeveel tijd bloggers kwijt zijn aan het bijhouden van hun blog, vind ik dat er wel eens een aantal in het zonnetje gezet mogen worden. Sommige bloggers verdienen namelijk veel meer lezers dan dat ze op het moment hebben. Tot mijn verbazing heb ik ook nog nooit mijn favoriete bloggers met jullie gedeeld. In dit artikel zet ik ze daarom allemaal op een rij, kijk je mee?

Anouk Today


Anouk is de enige fashion blogger die in mijn lijstje zit van favoriete bloggers. Haar blog ziet er altijd prachtig en verzorgd uit, just like her. Vaak staat er weer nieuwe outfitpost online, waarin ze weer een nieuwe fashionable outfit laat zien. Daarnaast zet ze iedere week een diary online, waarin ze in een paar stylische foto's laat zien hoe haar week eruit zag. Persoonlijk ben ik helemaal gek op de stijl van haar blog. Tip: haar Instagram account is óók een pareltje om te zien.

Anna Jirina


Stiekem volg ik Anna Jirina al erg lang en ik vind dat ze de laatste maanden met haar blog héél erg gegroeid is. Ze post vaak reviews van mooie beauty producten en daarnaast schrijft ze ook veel persoonlijke artikelen.  Ze blijft lekker dicht bij zichzelf, en dat vind ik een van de betere dingen die een blogger kan doen. Door haar blog te lezen lijkt het net alsof je er een vriendin bij hebt! Naast haar blog is ze ook nog bezig met allerlei andere creatieve dingen, zoals fotografie. Stiekem ben ik jaloers op deze meid! 

Life of Simone


Simone is een van de bloggers die - naast haar drukke leven - keihard werkt om haar blog up to date te houden. Ze is namelijk bezig met afstuderen, dus ik vind het enorm knap van haar dat ze het volhoudt! De blog van Simone staat vol met leuke artikelen over make-up, nieuwe aankopen, plogs, diary's, favorieten en hotspots. Genoeg afwisseling dus en ik moet zeggen dat ik élk artikel die zij schrijft leuk vind. Zeker het volgen waard dus! :)

De mooiste ster aan de hemel


Ondanks dat ze deze zomer een beetje afwezig was op haar blog, verdient Sophie nog zeker een plekje in dit lijstje. Haar blog is ook erg speciaal, ze schrijft namelijk vaak over haar leven. Ze is een dierbaar persoon verloren in haar leven en met haar blog wil ze laten zien wat dat met haar doet. Veel mensen herkennen zich in haar en ook ik herken mezelf in sommige artikelen die ze schrijft. Vaak schrijft ze ook inspirerende blogpost die je zeker een keer moet lezen. En gelukkig is ze na de vakantie weer he-le-maal terug op haar blog!

La vie de Daphne


Als er één blog is die meer volgers verdient, dan is dat wel de blog van Daphne. In elk artikel dat zij schrijft, spat de passie ervan af. Ze maakt elke keer weer de meest prachtige foto's, en daarnaast boeit ze met haar schrijfstijl iedereen die haar artikel leest. Ook deze blog is erg gevarieerd, je vind er reviews, portretten - ja, ze kan ook nog eens keigoed fotograferen! - persoonlijke artikelen, diary's en nog veel meer. Stiekem vind ik haar reviews het leukst, want door haar artikels wil ik alles ook het liefst meteen aanschaffen. 

Living a Lie


Lieve Rebecca is weer een gevalletje apart. Haar artikels maken mij áltijd aan het lachen, aangezien ze vaak met humor haar artikelen vult. Daarnaast kiest ze ook de beste blogtitels uit, waardoor je wel verder móet klikken. Ook Rebecca schrijft over beauty producten, maar vaak over producten die je in eerste instantie niet zou kopen. Zo had ik nog nooit van een gel gehoord dat het vuil van je lippen haalt en ze hierdoor voller worden. Zo leer je nog eens wat!

Eigenlijk zijn zes bloggers nog véél te weinig om in het zonnetje te zetten. Ken jij nog blogs die dit ook verdienen? Ik zit er aan te denken om nog een artikel te maken met bloggers die je zeker nog moet volgen.

Volg jij deze bloggers al?

Liefs, MaaikeYou May Also Like

26 reacties

 1. Oeff, ik volg maar 2 van deze bloggers.. Ik ga straks op mijn gemakje de andere blogs eens even bekijken :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende ze nog niet allemaal! :o
  Ik ga zeker vanavond een kijkje bij hun nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief van je om deze 6 bloggers in 't zonnetje te zetten. Ik vind zelf vooral de outfits van Anouk erg mooi van de blog Anouk Today.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat lief dat je deze Bloggers in het zonnetje zet! 4 van de 6 volg ik en ik moet zeggen dat ik ze net zoals jou ook geweldig vind! Al moet ik zeggen dat iedereen in blogland uniek is en prachtige dingen creëert op zijn of haar eigen manier! Mooi artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah wat supersuperlief! Dit is de eerste keer dat ik zoiets mee maak awhh <3 Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, super leuk! :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik volg er maar 1tje, moet zeker meer gaan volgen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je bloggers in het zonnetje zet :) Op één na 'ken' ik ze allemaal. Ga zeker kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eigenlijk volg ik ze bijna allemaal al! Top bloggers! Ga degene die ik niet ken nog even bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken 4 van de 6 bloggers! Ik heb even bij de andere twee gekeken en alle 6 zijn het stuk voor stuk leuke meiden met leuke blogs! Ga vooral zo door meiden <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een super lief compliment, dankjewel <3! Ik lees jou blog ook altijd met héél veel plezier X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahhh wat liefff! ''Een geval apart'' Nou zeg! Hihi
  Wat onwijs lief dat ik bij dit rijtje mag staan, altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg leuk dat je dit zo doet! Ik volg ook la vie de daphne, de mooiste ster aan de hemel, en Anna Jirina, hele leuke blogs! <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat onwijs lief Maaike! Ik als trouwe volger van je blog had deze post gisteren al gelezen op mijn telefoon, maar toen ik mijn reactie wilde publiceren moest ik eerst 36x vertellen op welk plaatje de sinaasappel stond en op welk plaatje de popcorn. Kortom, hij wilde niet publiceren. Nu ik op mijn laptop nog wat blogjes aan het lezen ben moest ik dus nog even reageren op deze te lieve woorden van jou! OH en YES, ik ben terug maar pfoe wat is het zwaar zo naast stage haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat lief dat je dit doet! De blog van Daphne vind ik er ook tussenuit springen. Mijn challenge is om deze maand meer blogs te lezen en te ontdekken, dus dit komt goed van pas. x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo super lief!! Ik ga de blogs van de meiden die ik nog niet ken en volg ook eens goed bekijken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke blogtips, ik ga zeker even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk dat je dit doet. Ik kende ze allemaal nog niet. Ga zeker even een kijkje nemen :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het zijn zeker leuke blogsters
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Aaaah, waarom zie ik dit nu pas! Zo leuk en lief dat je mij hebt genoemd :D Krijg weer helemaal zin om te gaan bloggen haha, ik heb het zo erg gemist. Bloggers kunnen soms echt voelen als vriendinnen, en het voelt nu alsof ik heel veel heb gemist. Ik ben dol op jouw blog en vind het super lief dat ik in je artikel sta :)

  BeantwoordenVerwijderen