MY CURRENT WISHLIST - Herfst 2015

by - september 16, 2015


Wohooo! De herfst is in aantocht, en ik vind het he-le-maal niet erg. Mijn wishlist wordt wel iedere dag langer, want er zijn zóveel leuke, nieuwe collecties in aantocht. En met de herfst veranderen ook mijn favoriete kleuren. Deze herfst heb ik veel met beige, aangezien mijn wishlist tamelijk gevuld is met deze kleur.

Precious Metals Highlighter Palette - Sleek
Als ik ergens van hou, dan is dat wel van een palette vol met highlighters. Dit palette bevat wel 4 (!) verschillende highlighter, allemaal met een andere tint. Het valt me op dat de meeste highlighter warm gekleurd zijn, en laat ik dat nou helemaal geweldig vinden voor in de herfst. Ik heb ook nog nooit een make-up product gehad van Sleek - shame on me - en ik wil dit merk nu eindelijk wel eens proberen. 


Blouse Snow White - Vero Moda

De laatste tijd ben ik helemaal gek op topjes/blousjes die lekker simpel zijn. Een spijkerbroek eronder en een paar sieraden, en je bent al bijna klaar. Deze witte blouse van Vero Moda ziet er daarnaast ook nog erg chique en elegant uit. Need I say more? Wit vind ik ook een ontzettend mooie kleur, want het past werkelijk overal bij. 


Jacquardgeweven wollen sjaal - H&M

Ik ben eigenlijk nog nooit van de sjaals geweest, ik geloof dat ik er maar één in mijn bezit heb gehad. Maar dit jaar zie ik wel ongelofelijk veel leuke sjaals rondhangen in de winkels en nu eindelijk wil ik er ook een hebben. Maar dan moet hij wel leuk zijn natuurlijk! Deze wollen sjaal van de H&M heeft een simpele print, en door haar grijze en witte kleuren past hij - denk ik - bijna bij elke outfit en jas. 


Chelsea boots Python - RavedMusthaves

Qua schoenen wil ik ook eens iets nieuws proberen. Ik hou absoluut niet van schoenen of laarsjes met een kleine hak, deze Python laarsjes daarentegen bevatten wel een lekkere stevige hak. Ook vind ik het model lekker strak en simpel. Ja, ik denk dat ik deze boots wel leuk ga vinden. Ik hoop dat ze ook een beetje waterproof zijn. 


Small Nude Stones earrings - Loavies

Loavies heeft altijd onwijs leuke sieraden in haar assortiment. Ook deze keer nam ik een kijkje en vooral de oorbellen vielen mij op. De laatste tijd ben ik verliefd op hele lange oorbellen, die staan lekker sierlijk. Vroeger hield ik van uitbundige oorbellen, maar de laatste tijd kies ik dus vaker voor de simpele accessoires. Ook deze hebben een beige kleur, en laat ik daar nou net van houden <3 


Blooming Bouquet Miss Dior - Douglas

De vorige keer - op mijn lente/zomer wishlist - zag je ook al een parfum van Miss Dior langskomen. Deze keer ga ik graag voor de lichtroze variant: de Blooming Bouquet. Deze geur is sprankelend, fris en verleidelijk. Ik geloof dat de topnoten mandarijn, pioenen en witte muskus zijn. Een heerlijk frisse geur dus, die ik absoluut niet kan weerstaan. Volgens mij staan álle geuren van Dior nu op mijn wishlist... is Sinterklaas al in ons land?


Lichttaupe handtas - H&M 

Deze tas staat hoog op mijn wishlist. Ik heb altijd een zwarte tas gehad, maar mijn favoriete tas is nu een beetje aan het versleten. Misschien dat andere meiden meerdere tassen in hun kledingcollectie hebben, maar dat is bij mij helaas niet het geval. Ik hou van grote tassen waar veel in kan, dus deze lichttaupe tas van de H&M komt goed van pas!

Wat staat er op jouw herfstwishlist?

Liefs, Maaike


You May Also Like

28 reacties

 1. Leuke items, ik zou ze ook zo allemaal wel willen hebben :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh Miss Dior zou ik ook wel willen hebben, heerlijke parfum!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een heerlijke items! Ik kan ook niet wachten totdat ik mijn hele kast kan gaan vullen met nieuwe herfst items!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke wishlist. Ik vind de enkel laarsjes erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben vooral verliefd op die tas!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk lijstje! Lijkt wel of we een beetje een zelfde smaak hebben whaha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke items! Volgens mij staat die sjaal ook echt heel leuk met die blouse en dan die boots eronder! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige wishlist! Die tas is fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie items. Die tas is echt zo mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh heerlijke wishlist. Ik vind eigenlijk alles mooi. Chelsey boots heb ik sinds kort in mijn bezit, dus die heb ik al van mijn wishlist af kunnen strepen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah helemaal mijn smaak! Ik gebruik dagelijks een highlighter van Sleek, dus ben benieuwd naar de vier kleuren :) Toevallig zag ik vandaag bij de Etos een hele Sleek collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de Etos? Oeh, die heb ik ook in de buurt dus snel even kijken :)

   Verwijderen
 12. Wat een mooie wishlist! Ik vind de Chelsea Boots super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke wishlist! Ik vind de schoenen echt super mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie wishlist en Miss Dior <3
  Mijn fles is net leeg, maar ik mag hem niet weggooien...
  Peuterneefje speelt er altijd mee. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke wishlist :) Ik wil eigenlijk ook wel alles wat er op staat :p

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke wishlist! Hier krijg ik zelf ook weer nieuwe inspiratie van!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke wishlist! Vind vooral de tas, sjaal en schoenen erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jaa dat geurtje is zo lekker! En die tas... die is echt prachtig! Ik zie mezelf er al helemaal mee lopen haha :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wat een leuke wishlist! Ik heb drie varianten van Miss Dior, Le Parfum, Eau de Parfum en de Blooming Bouquet en ik kan je vertellen: u need them allll. Haha zó lekker. Zelf heb ik de Eau de Toilette op mijn lijstje staan. Ik vind je boots ook echt heel erg leuk <3 perfect voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik wil graag leuke nieuwe schoenen voor in de herfst!!
  Liefs Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik kan me wel vinden in deze wishlist ! Leuke items ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik kan me wel vinden in deze wishlist ! Leuke items ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een leuke wishlist! Ik wil ook nog graag een herfst wishlist maken. Die tas van H&M ziet er prachtig uit! En Sleek is echt een heel fijn merk, daar zou ik zeker iets van aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen