Weekly Journal #53 - Stage lopen, naar de Proef-Eet & chocoladefondue

by - september 07, 2015


Hallo lieve lezers! Het is alweer een tijd geleden dat er een volledige Weekly Journal online kwam. Ik heb vorige week bijvoorbeeld wel plogs geplaatst over Lowlands, maar nu is het eindelijk zo ver dat ik weer een gehele week aan jullie laat zien! Ik ben weer van plan dit iedere week te gaan doen, so no worries :) Deze week heb ik een hele week lang stage gelopen, ben ik naar Proef-Eet in Enschede geweest,

Even nog wat inkopen doen bij de Kwantum. Deze klok vond ik ontzettend gaaf, maar ik heb hem toch maar niet gekocht.

Sinds ik de Velvet Finish concealer bezit van Catrice, gebruik ik hem iedere dag. Ook de Dream Matte Mousse foundation is favoriet, deze gebruik ik al jááááren! In combinatie met een prachtige korale lipstick van Gosh, is mijn dag al he-le-maal goed <3

Ik kwam deze quote tegen op Instagram en ik moest hem wel even delen, want hoe waar is dit?!

Vorige week zondag was het zó onwijs warm dat ik met deze outfit lekker buiten kon zitten. En op het moment dat ik dit typ regent het keihard buiten...

Op zondag maakte ik ook een lekkere tosti voor mezelf mét een zelfgemaakte knoflooksaus. Die smaken altijd het beste!

Ik mocht een dagje thuiswerken van stage, dus ik had 's avonds tijd om te koken. Meestal ben ik pas laat thuis, omdat ik nog 1,5 uur moet reizen. Dus vaak kookt mijn zus voor mij als ik moet werken, super lief! Ik maakte onder andere deze salade met veldsla, bacon en ei.

Die avond liep ik ook even een rondje met mijn zus door de buurt waar we wonen. Even de boel een beetje verkennen. Ook lekker om even te wandelen, wanneer je een hele dag op kantoor hebt gezeten.

Op stage mag ik nu een blog bij houden die InGoedendoen heet. Het is een gezondheidsblog, en ieder artikel dat vanaf nu verschijnt is geschreven door mij. Super gaaf! Ook heb ik de Facebookpagina onder handen genomen, en heb ik een nieuwe omslag- en profielfoto gemaakt die precies in elkaar passen. Ziet er gaaf uit toch?

Deze lipstick van Essence heb ik net gekocht, en ik ben er nu al helemaal verliefd op. Ik heb er vorige week ook een review over geschreven. Heb jij hem al gelezen?

Vrijdagavond had ik eindelijk weekend! Ik had zin om ergens heen te gaan, want de avonden ervoor was ik alleen maar vroeg naar bed gegaan. Ik ging naar Proef Eet in Enschede, en daar heb ik véél lekkere dingen gegeten. En een cheeseburger mocht natuurlijk niet ontbreken.

Ook heb ik een paar andere lekkere etenswaren gehaald, waaronder een bruschetta met tonijn, kappertjes, parmaham en rucola. Dat was een heerlijke combinatie!

Zaterdag overdag heb ik nog gewerkt bij mijn bijbaantje en die avond ben ik nog spontaan een avondje uit geweest met vrienden en vriendinnen. Geen foto's van gemaakt helaas, maar wel van de héérlijke chocoladefondue die op tafel stond bij de verjaardag van mijn tante. En dat het onwijs verrukkelijk was om te eten, hoef ik je natuurlijk niet te vertellen :)

Nog even op de foto samen met mijn lieve nichtje Ella! Het was een gezellige dag met mijn hele familie.

Mijn eerste volle week stage zit er weer op, en ik ben klaar voor weer een nieuwe week! Vandaag heb ik een terugkomdag op school en daarna ga ik gezellig even de stad in met klasgenootjes. Verder staat er nog niet zo heel veel op de planning deze week.

Staan er bij jou nog leuke dingen op de planning deze week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

23 reacties

 1. Wat een fijne week en leuke foto's :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah ziet eruit als een leuke week! En hoe gaaf dat jij die omslagfoto en profielfoto zo passend hebt gemaakt! Gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Ik wil nu ook wel lekker fonduen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt hè! Ik heb er nu ook gewoon weer ongelofelijk zin in...

   Verwijderen
 4. Ah, wat leuk dat je die blog en Facebookpagina mag bijhouden voor je stage! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker weekje. Het zal wel even wennen zijn om stage te lopen en dan op zaterdag ook nog te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh, een zelfgemaakte knoflooksaus bij je tosti, klinkt lekker! Ikzelf ben altijd een liefhebber van curry, maar helaas hebben we alleen maar ketchup in huis

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die dream matte mousse gebruikt ik jaaaaren geleden, zo nostalgisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat er weer een weekly journal verschijnt :) Wat een fijn, maar druk weekje zo te zien. Leuk dat je die blog mag bijhouden, en die Facebookpagina ziet er iig al prima uit. Fijne week gewenst. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel Nina! Ik vind het er zelf ook erg tof uitzien. Jij ook een fijne week gewenst <3

   Verwijderen
 9. Wat een heerlijke week :D En wat leuk dat je nu stage loopt, ik kijk er altijd zo naar uit naar stages haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's, en wat ziet die chocoladefondue er heerlijk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige foto's weer! Die lipstick is idd erg fijn gebruik hem zelf ook elke dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuke foto's! En je zonnige outfit is erg mooi hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jaa eindelijk is het weer tijd voor chocolade fondue <3 Leuke foto's heb je gemaakt! Ik vind weekly journals altijd zo leuk om te lezen en je schrijft het ook zo lekker vlot! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke foto's! Ik moet zeggen, je food foto's zien er heerlijk uit! Nog nooit zelf knoflooksaus gemaakt, goed idee om eens te proberen :).
  -Marijke-

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een lekker eten allemaal! Ik heb nog nooit in mijn leven fondue gedaan - schandalig eindelijk haha! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Supergaaf gemaakt die profiel en omslagfoto! Leuk dat je al meteen verantwoordelijkheid krijgt op je stage. Die hapjes zien er heerlijk uit allemaal, vooral de cheeseburger én de chocoladefondue natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè, ik vind het ook enorm tof dat ik zoveel verantwoordelijkheid krijg! Ik hoop dat ik nog véél meer ga leren :)

   Verwijderen
 17. Wat fijn dat je zus voor je kookt zeg! Ja even wennen he aan dit nieuwe ritme!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat veel leuke foto's! Fijn dat je een dagje thuis mocht werken van stage, dat wil ik ook haha. En heel lief dat je zus dan voor je kookt, na stage heb ik daar echt geen zin meer in... Super leuk dat je artikelen mag schrijven en de Facebook pagina ziet er hartstikke mooi uit! XX

  BeantwoordenVerwijderen