Weekly Journal #54 - Lemon juice, gezondheidsblog & 600 volgers

by - september 14, 2015


Hallo lieve lezers! Ik heb weer een lange werkweek achter de rug en eigenlijk vind ik dat zo erg nog niet. Ik heb altijd wel wat te doen, heb genoeg inspiratie en het enigste wat tegenzit is dat ik altijd vroeg naar bed moet, haha. Maar gelukkig krijg ik daardoor genoeg energie! Deze week heb ik daarom, naast stage en werk, nog een aantal andere leuke dingen gedaan. Kijk je weer mee naar mijn week?

Op zondagavond ga ik altijd weer terug naar Enschede, waar ik nu woon. Het duurt nog even voor we het hele huisje af hebben, want waar nu een schommelstoel staat, moet nog een mega hoekbank komen van de Ikea. Aankomende vrijdag hebben we hem eindelijk!

Op maandag was het terugkomdag op school. Ik had wel even wat moeite om uit bed te komen, want ik kon een klein beetje uitslapen en daar wou ik even volop van genieten. Om 10 uur moest ik toch richting school, maar tot mijn verbazing waren we na 2 uur al klaar. Tijd voor de Bagels & Beans!

Ik besloot gelijk ook dat ik nu eindelijk weer eens gezonder moet gaan eten. Ik bestelde een übergezonde smoothie en daarnaast nam ik een warme bagel met tonijnsalade en cheddar. Yummy <3 Ik heb ook lekker kunnen bijkletsen met mijn vriendinnen die ook net zijn gestart met hun stage.

Gelukkig hadden we na de lunch nog tijd over om even de stad in te gaan. Ik heb twee nieuwe broeken gekocht, een leuk shirtje en deze onwijs toffe, goudkleurige oorbellen. Ze zijn lekker simpel, maar dat vind ik juist mooi. Wat vind jij?

Op dinsdagavond kwam mijn broer langs om te eten. Hij had chocolade mousse gekocht en ik herinnerde me dat ik aardbeien gekocht had, tijdens het boodschappen doen (als je gezond wilt doen, moet je het ook goed doen). En een combinatie van die twee was echt goddelijk!
Ik merk vaak dat ik bang ben om te falen, terwijl dat juist ook bij het leven hoort. Daarom moet ik deze quote even delen, als reminder voor mezelf.

Het gevaarlijke aan elke dag moeten treinreizen, zijn de winkels op het station zelf. Ik kon het niet laten om wat lekkers te halen, en daarnaast zag ik deze lemon juice, die ook nog eens heerlijk was. Ik denk dat ik een nieuwe verslaving heb...

Ondertussen heb ik ook alweer 600 volgers op mijn Instagram account! De laatste tijd gaat het sowieso heel snel met mijn volgers op Instagram. Super leuk dat ik nu allemaal nieuwe volgers heb <3 Volg jij mij al op Instagram?

Op vrijdag mocht ik weer een dagje thuiswerken. Het is momenteel erg druk op stage. Ik werk twee dagen in de week in Amersfoort, twee dagen in Apeldoorn op kantoor en één dag thuis. Het zijn geen vaste dagen, maar dat betekent ook wel dat er lekker veel afwisseling is. Op vrijdag was ik weer bezig met de gezondheidsblog waar ik nu alle artikelen voor mag schrijven.

Vrijdagmiddag kwam mijn tante langs en ze nam ons mee naar een tuincentrum. Mijn zus en ik hadden nog een aantal plantjes nodig om ons huis op te vrolijken. Bij het tuincentrum zag ik deze leuke wand met allemaal klokken! Gaaf om te zien, toch?

Zaterdag werkte ik een dagje bij mijn bijbaantje, en gelukkig was ik om twee uur al vrij. Ik liep nog even naar de Kruidvat en haalde daar wat producten van Garnier. Ik was héél benieuwd naar deze BB cream, want een vriendin van me had hem aangeraden. Binnenkort staat hier een review van online!

Op zondag heb ik absoluut niks gedaan; ook eens een keer lekker! Klaar om weer een volle week te beginnen :)
You May Also Like

26 reacties

 1. Wat een hoop Instaan volgers! Gefeliciteerd!! Ik moet ook snel weer eens naar bagels&beans gaan. Zo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! Enschede; dan woon je dicht bij mij! Haha! Ik vind die schommelstoel trouwens fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah leuk! Dan moeten wij eens een keer een kop koffie gaan drinken :)

   Verwijderen
 3. Wauw wat een fantastische week moet dat zijn geweest. Veel volgers behaald! Bij b&b gegeten! Jou huisje dat steeds meer af wordt en stage dat zo goed bevalt! Goed om te lezen en succes deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je 600 volgers op IG en ik volg je daar natuurlijk ook! Mooie gouden oorbellen heb je gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeej gefeliciteerd met je IG volgers :) Goed bezig! En oh, ik heb nu ook zin in Bagels en Beans, zo lekker. Ik ga altijd voor tomaat, mozzarella, pesto en pijnboompitten <3 Jammie. Eindelijk jullie bank, yay. Ik ben nog steeds heel benieuwd hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke week! gefeliciteerd met je insta volgers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteeeerd met je 600 instagramvolgers, voelt zo goed als er meer bijkomen he! :D En die oorbellen vind ik prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind het zelf gek om te merken hoe leuk het is als er op je social media volgers bijkomen. Zo tof. Knap om te zien dat het er al 600 zijn! Kreeg afgelopen week 500 op m'n twitter account, super leuk haha. En ik denk onbegrijpelijk voor mensen die niet bloggen 😉
  -Marijke-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, te gek gevoel is dat hè! Ik denk ook dat het onbegrijpelijk is voor niet-bloggers haha

   Verwijderen
 9. Lekker drukke week! En die schommelstoel is echt tof. Benieuwd als het straks allemaal klaar is hoe het er uit ziet hoor! Ik moet ook echt weer gezond gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke week had je! :) En wat fijn dat jouw volgers zo hard gaan :D Gefeliciteerd met jouw mooie volgers aantal!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet eruit als een leuke week en gefeliciteerd met je 600 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd met al je volgers, dik verdient !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wauw wat goed dat je de 600 volgers heb gehaald op instagram, ik vind je account ook zo leuk! :-) En ik ben heel benieuwd naar je huisje. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Goed bezig met je Instagram volgers! :D Die smoothie met de bagel zien er echt lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een heerlijke week. Ik kom er net gewoon achter dat ik jou nog niet volg op Instagram, hoe kan dat dan?! Meteen even in orde gemaakt :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jullie huisje ziet er al leuk uit! Ben benieuwd naar de rest. En gefeliciteerd met je volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. onwijs leuke foto's en die stoel hoe cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw, je stoel met dat kleedje vind ik echt schattig haha! En wat tof dat je de 600 volgers op Instagram hebt behaald: gefeliciteerd! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gefeliciteerd met je 600 volgers! Ben benieuwd naar je huisje wanneer het af is, het ziet er nu iig al gezellig uit! Ik zie trouwens dat je MIC doet, ik doe TCT in Enschede! Toevallig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat leuk! Ik moest even googlen naar wat TCT was, maar dat zit in het zelfde gebouw! Super leuk <3

   Verwijderen
 20. Wat een leuke foto's! Die BB cream lijkt me heel fijn. Gefeliciteerd ook met je volgers op Instagram! En heel fijn dat je het naar je zin hebt op stage :-) X

  BeantwoordenVerwijderen