Weekly Journal #55 - Ziekenhuis, de hoekbank & cocktails

by - september 21, 2015


Deze week was een aparte week. Ik begon nietsvermoedend met een aantal dagen stage, toen ik opeens gebeld werd. Halsoverkop moest ik naar het ziekenhuis. Toch, een aantal dagen later, is alles goedgekomen en heb ik nog volop kunnen genieten van het weekend met lekker eten én heel veel cocktails. Benieuwd naar wat er allemaal is gebeurd deze week?

Ik had jullie vorige week al verteld dat ik gezonder wil eten. Het begin is er, want het lukt al aardig goed. Op maandag at ik dan ook onder andere een heerlijke, gezonde salade. These are the best!Op woensdag gebeurde er iets onverwachts; mijn moeder kreeg die ochtend een hartaanval. Ik werd gebeld op mijn stage en ik moest gelijk naar het ziekenhuis toe. In dit artikel kun je teruglezen wat er toen in mij omging. Ik heb daar ook ontzettend lieve berichtjes gekregen van jullie! Super lief <3 Momenteel is mijn moeder weer thuis en zijn we ontzettend blij dat ze er verder niks aan overgehouden heeft. Nu kunnen we weer opgelucht ademhalen!

De volgende dag heb ik de hele ochtend in het ziekenhuis gezeten, bij mijn moeder. Daarna ging ik even naar de stad om een gezonde lunch te halen: een broodje met pesto, mozzarella en tomaat met daarnaast nog verse sinaasappelsap. Gezonder kan niet, toch?

Ook ben ik snel even naar de Kruidvat geweest, omdat ik nog een aantal dingen nodig had. Ik kwam de nieuwe Loving Blends lijn van Garnier tegen. Hierover kunnen jullie al snel een review lezen op mijn blog! :)

Op vrijdag kwam dan eindelijk de bank binnen van de Ikea. Na één maand (!) vertraging, zijn we dan nu eindelijk onwijs blij met de bank. Nu kunnen we eindelijk chill zitten wanneer we tv kijken, haha.

Ik had vrij van stage gekregen door wat er gebeurd was met mijn moeder. Deze dagen heb ik dan ook niet zoveel gedaan, omdat ik ook ontzettend moe was. Toen appte een vriend van mij of ik naar het terras wou komen om het weekend in te luidden! Even klaarmaken.

Vervolgens heb ik twee uurtjes op het terras gezeten met wat vrienden. Super gezellig! Ik nam wat stokbrood met kruidenboter en daarnaast nog wat wijntjes. Er was natuurlijk wel wat verschrikkelijks gebeurt van de week, maar daardoor besef ik hoe kort het leven eigenlijk is. Je moet genieten van dit soort momentjes!
En dit knoop ik ook vooral in mijn oren: life is too short to be scared.

Zaterdag heb ik nog wel even een dagje gewerkt bij mijn bijbaantje. Toch kon ik het niet laten om niks te doen, dus ben ik met een vriendin naar het café gegaan om daar met wat cocktails het weekend te vieren. Als je iets doet, moet je het ook goed doen!

Deze week ga ik weer volop werken: vijf dagen stage en één dag werken bij mijn bijbaantje. Voor de rest heb ik nog niets gepland in het weekend, maar dat gaat vast nog komen :)

Heb jij al leuke dingen gepland voor deze week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

21 reacties

 1. Gelukkig dat het beter gaat met je moeder! Dat broodje ziet er erg lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zo blij dat het goed gaat met je moeder! Dat was vast schrikken.
  En ik krijg helemaal trek van die broodjes haha :)
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, de bank is echt heel pretty! Ik wacht nog steeds enthousiast af op je roomtour haha! Wat fijn dat je moeder weer thuis is en dat het gelukkig stukken beter gaat. Stokbrood van de kater, omg wat ziet dat er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hefting week, maar gelukkig is alles goed gekomen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vond het zo heftig om te horen van je moeder.. Ik schrok echt toen ik je tweet las! Gelukkig is de operatie goedgegaan <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn om te zien dat je ondanks alles toch nog hebt kunnen genieten van je weekend! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie bank! ik zag hem al op instagram en was meteen verliefd. Succes komende week, bikkel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, leuk is die hè! En hij was ook nog eens onwijs goedkoop bij de Ikea. Dankjewel Melissa, jij ook <3

   Verwijderen
 8. Jeetje wat heftig! Gelukkig is het goed gegaan! En je moet zeker genieten van het leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat het weer wat beter gaat met je moeder! Een hartstilstand schrik je inderdaad wel gauw van, in mijn eigen familie komt het ook veel voor helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bank is zo mooi he en trouwens gelukkig dat het weer beter gaat met je moeder, zat er laatst nog aan te denken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief dat je eraan dacht! Wij moeten sowieso nog een keertje gaan meeten, Manon! :)

   Verwijderen
 11. Fijn dat het weer goed gaat je met je moeder. Schrikken zeg! Dikke yay voor jullie nieuwe bank :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat de bank na een maandje is binnen gekomen! Ik vind hem echt heel erg mooi. <3 Fijn dat het weer beter gaat met je moeder. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh ik heb ook lekker die shampoo & conditioner gekocht van Garnier! De groene versie dan. Tot nu toe vind ik het prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, leuk dat jij ze ook gebruikt! Ik vind ze ook zéér prettig in gebruik

   Verwijderen
 14. Ik kan ook altijd genieten als ik op een terrasje zit, heerlijk ik hou ervan! Wat fijn dat het ook weer beter met je mams gaat! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat heftig zeg dat je moeder een hartaanval heeft gekregen. De schrik zal er goed inzitten! En cocktails met vriendinnen is toch de beste manier om even bij te komen?!
  Liefs & groetjes, Eva
  www.mrsanchelon.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw.. wat fijn dat het goed afgelopen is met je moeder <3. Dat lijkt me onwijs schrikken..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke foto's! Wat goed dat je gezonder bent gaan eten. Groot gelijk dat je hebt genoten van je vrije tijd, dat heeft je vast even goed gedaan na die grote schrik! X

  BeantwoordenVerwijderen