10 dingen die je nog niet over mij wist

by - oktober 21, 2015


Ik ben eens bij de opnames van een reclamespotje geweest, ik heb een onwijs vervelende verslaving en ik ken een paar foute periodes in mijn leven.  Dit en meer vertel ik jullie allemaal, want ik vond het gewoon leuk om een aantal dingen te delen die jullie vast nog niet van mij wisten. Lees je mee?      
    
-  Ik ben eens bij de opnames geweest van een Sultana reclame spot in Amsterdam. Mijn zus werd uitgenodigd en ik mocht mee. In een fabriekshal vond de make-up en styling plaats, dat ik overigens wel anders voor ogen had. Een grote koffer met kleding moest je meenemen, en de make-up hield in dat je mega veel foundation op je snoet kreeg. Mijn zus deed mee aan een ‘shot’ met een grote groep mensen die moesten juichen. En op de set vroegen ze mij ineens of ik mee ook mee wou doen! Helaas was de tijd te kort voor de styling, dus helaas. I missed my 5 seconds of fame.

- Als ik een presentatie moet geven, leer ik elke zin die ik moet zeggen uit mijn hoofd. Ik kan gewoon niet spontaan een presentatie geven, ik moet gewoon elke zin al eens geoefend hebben. Is dat raar?

Mijn e-mail inbox staat altijd op (0). Ik kan er absoluut niet tegen wanneer er bijvoorbeeld (3) of (14) staat, ik móet alles per se verwijderen of lezen. Wanneer iemand dus (2.890) ongelezen e-mails heeft, kan ik dat dus absoluut niet begrijpen. Hoe dan?!

- Ik ben (stiekem) een gezelligheidsroker. Al sinds mijn 16e rook ik op bijna alle feestjes waar ik kom. Ik kan het niet laten en eerst dacht ik dat ik ook niet 'verslaafd' was aan het roken. Toch merkte ik na een paar jaar dat ik echt niet zonder een sigaretje kan wanneer ik weer eens op een feestje sta. Vast roken doe ik daarentegen niet. En nu ben ik al langer dan een maand helemaal gestopt met roken, ook op feestjes. Dat ga ik hopelijk nog heel lang volhouden! :)

- Vroeger kon ik niet goed schrijven. Als ik een verhaal wou typen, kwam het er gewoon niet uit, omdat het best een chaos is in mijn hoofd. Nu ik al een jaar blog, begin ik toch bij mezelf te denken dat ik het nu véél beter kan!

- Ik ben het perfecte voorbeeld van een social media junkie. Waar ik andere vriendinnen zie afhaken bij bepaalde social media, hou ik nog trots alle social media kanalen bij die ik ken. Een twittertje hier, een Instagram foto daar, nog even een Facebookbericht posten en elke snap in de verhalen die ik volg mag ik niet missen. En ook wanneer ik iets online heb gezet, check ik enorm vaak hoeveel reacties/likes er al op zijn. Minderen? Nee, dat doe ik niet. Ik vind het veel te leuk!

- Ik ben een enorme strever. Ik ben erg doelgericht en ik wil altijd overal mijn best voor doen, wat het ook is. Ik vind het ook belangrijk om te presteren in mijn leven, ik bedoel het is toch hartstikke fijn om dingen te behalen?

- Ik ken een paar 'foute' periodes in mijn leven. Zo weet ik nog dat ik eerst hartstikke fan was van Tokio Hotel, en daar kleedde ik mij dan ook een beetje naar. Daarna werd ik een diehard fan van Linkin Park, inclusief de baggy jeans en dikke truien. Daar was niets vrouwelijks aan, maar ik vond het in die tijd geweldig. Daarna ben ik meer de 'vrouwelijke' kant op gegaan, en dat weer inclusief hartstikke blond haar, veel ijdelheid en een foute Hyves-pagina, haha. Nu kan ik daar eigenlijk enorm om lachen!

- Ik heb áltijd, elke dag een ochtendhumeur. Niemand kan mij dan aan het praten krijgen, ik moet eerst wakker worden met een kop thee of een bakje koffie. Daarentegen ben ik wel goed in het verbergen van mijn ochtendhumeur als ik bijvoorbeeld naar mijn werk moet.

- Ik heb eigenlijk best weinig make-up. Ik ben namelijk zo iemand die alleen make-up haalt die ze nodig heeft. Nu heb ik dan wel een 'kleine' stash opgebouwd, omdat ik zoveel leuke beauty producten langs zie komen bij andere bloggers, haha. En eigenlijk zou ik wel een grotere stash willen hebben. Zo heb ik meer keuze 's ochtends en gewoonweg maken mooie beauty producten mij ook blij <3


Welk feitje weten wij nog niet over jou?

Liefs, Maaike

You May Also Like

21 reacties

 1. Super leuk zo'n artikel! Heel knap dat je bent gestopt met roken, you go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel en er zijn ook wel wat punten herkenbaar. Ik ben ook een strever en ja het is zeker goed om je dingen te behalen, het geeft voldoening!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah leuk zeg je feitjes. Tof dat je zus gevraagd was voor een reclame spotje haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè! Erg gaaf, maar het is alweer een paar jaar geleden haha

   Verwijderen
 4. Wat een leuk artikel! En wat goed dat je al een maand bent gestopt met roken. You can do this! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te lezen. Goed zeg dat je al een maand gestopt bent met roken. Hopelijk houd je het vol!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat van die mails is zo herkenbaar! En van dat roken, ik snap dat niet hoe een meisje daarmee kan beginnen, je kleren en haar stinken zo verschrikkelijk door die rook. Maar knap dat je al een paar weken bent gestopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk artikel. Wow wat knap dat je een maand gestopt bent met roken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hou vol wat het roken betreft! Hier nog een met een ochtendhumeur...leave me alone! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk om te lezen! Mijn mailbox moet ook altijd leeg zijn! En ik heb 's ochtends ook altijd last van een ochtendhumeur! Blijft interessant om zulke weetjes over iemand te lezen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik leer ookaltijd de zinnen uit mn hoofd hoor haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. YES! eeeeeeindelijk iemand bij wie het ook gewoon op (0) staat.. een vriendin van mij zei een keer nee dat staat interessant om (38) te hebben maar nee, gewoon nee. 0 is het best en anders irriteer ik me.
  Balen van je 5 seconds of fame, anders was je nu al lang ontdekt dat weet ik zeker haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het staat inderdaad best interessant inderdaad haha! Maar net zoals elke Facebook/Twitter/Snapchat/WhatsApp melding moet alles gewoon op 0 staan bij mij

   Verwijderen
 12. Ik leer presentaties ook altijd compleet uit mijn hoofd omdat ik anders bang ben dat ik helemaal niet meer weet waar ik over aan het presenteren was! haha. Leuk lijstje:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik ben ook echt een strever haha liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk om te lezen! En heel herkenbaar. Ik leer ook graag presentaties uit mijn hoofd haha, maar dat lukt eigenlijk nooit. Ik ben ook een echte strever, best frustrerend soms!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Echt heel herkenbaar, oh tokio hotel! Ik had daar ook allemaal posters van in mijn kamertje, hahaha. Verschrikkelijk!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha, ik kan het ook niet aanzien als er ongelezen mails in mijn inbox zitten, ik moet ze meteen allemaal gelezen hebben. Ik begrijp ook niet dat anderen dan honderden ongelezen e-mails hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauwie, wat een mooie producten! Even mijn facebook instellingen van privé halen en dan is alles gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Haha herkenbaar dat gezelligheidsroken. Ik ben vroeger ook tokio hotel fan geweest, met alles er op en eraan. Je zag m'n behang niet in mijn kamer haha...

  BeantwoordenVerwijderen