Weekly Journal #56 - Pumpkin Spice Latte, uiteten gaan & Facebookpagina

by - oktober 05, 2015


Jullie hebben een mega lange Weekly Journal van mij te goed, aangezien ik er vorige week geen een gemaakt hebt. Deze week heb ik dus extra veel foto's voor jullie! En wat ik allemaal gedaan heb? Ik kreeg allerlei leuke pakketjes binnen, was op zoek gegaan naar leuke interieur spulletjes (en ik heb ze gevonden!), ben uiteten geweest met mijn vriendinnen, nam mijn eerste Pumpkin Spice Latte en daarnaast deed ik nog veel meer dingen. Kijk je weer mee?

Op jezelf wonen betekent ook dat je 's avonds de lekkerste dingen als avondeten kunt klaarmaken! Deze keer besloten mijn zus en ik om wraps te maken, en dan niet op de manier zoals we altijd doen. Nee, deze keer maakten we ze met kip, avocado, uit, sla, crême fraiche en kaas. Deze combinatie was echt goddelijk <3

In Amersfoort werk ik soms ook, en altijd wanneer ik naar het station loop kijk ik altijd stiekem de Starbucks binnen. Zou ik er dan nu eentje halen...? En ja hoor, eindelijk heb ik een Pumpkin Spice Latte geprobeerd. Heerlijk!

Er kwam een onwijs gaaf pakketje binnen, namelijk van Chocstar. Ik had een chocoladereep samengesteld met mijn favoriete ingrediënten. Hoe de reep uiteindelijk is geworden lees je in dit artikel.

Heel af en toe doe ik mee aan een winactie. En héél soms word ik ook nog eens de winnaar! Deze keer won ik de nieuwe Wake Me Up mascara van Rimmel, een Chocolate Nude palette van Catrice en hele toffe lakjes van Rimmel. Ik ben nog steeds ontzettend benieuwd naar de mascara, want ik heb al vaak gehoord dat hij enorm lekker ruikt... Snel eens proberen!

Op vrijdagavond had ik afgesproken met vriendinnen om eens gezellig bij te kletsen onder het genot van een mega grote pizza. Ik koos voor een andere pizza dan gebruikelijk, omdat mijn keuze normaal altijd valt op salami of tonijn.

Ik was bijna thuis van weer een treinreis van 1,5 uur van stage. Lange dag achter de rug, en het is dan altijd fijn om thuis te komen.

Ook maakte ik een Facebookpagina aan voor mijn blog. Ik kon het niet laten, omdat ik ook een aantal Facebookpagina's bijhoud op stage nu en ik ben gek op de statistieken, haha. Volg jij mij al?

Ik bof met een zus zoals de mijne: ik hoef bijna nooit te koken en altijd maakt ze wel iets lekkers klaar. Dit keer maakte ze een heerlijke groentesoep, samen met nog een panini omdat we onze nieuwe grill moesten uitproberen, haha.
Ondertussen is oktober al weer aangebroken! Deze maand staan er veel leuke dingen op de planning; ik ga een keer karten met mijn vrienden, en ook willen we naar Halloween Fright Nights gaan. Oh, en ook wil ik een house warming party organiseren. Hopelijk heb ik tijd voor al deze dingen!

Donderdagavond was ik even de stad in gegaan, omdat het koopavond was. Bij de Xenos hadden ze allerlei leuke herfstspulletjes en ook nog eens mooie, koperen items. Die twee kun je prachtig met elkaar combineren en dat heb ik dus ook gedaan <3 Wat vind jij ervan?

Ook ging ik even snel de Primark in om sokken te halen, maar kwam thuis met dit leuke blousje en geen sokken, haha.

Hmmm altijd heerlijk om wakker te worden op een zondag. Vooral wanneer het dierendag is, en je dan extra lang met je katten mag knuffelen <3

Heb jij nog iets speciaals gedaan op dierendag?

Liefs, Maaike


You May Also Like

19 reacties

 1. Heerlijk inderdaad om met je kat wakker te worden en te knuffelen :) Wij hebben ze hun favoriete (dure!) eten gegeven. Mag wel een keertje ;)
  En al dat eten ziet er zo lekker uit :D Je kan je inderdaad lekker uitleven als je op jezelf woont :) Geniet er van!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha inderdaad! Ik geloof alleen niet dat onze katten het verschil kennen tussen duur en goedkoop eten ;p achja, als het maar lekker was. Dankjewel!

   Verwijderen
 2. Ah onze kat komt ook altijd stiekem in bed liggen en knuffelen. Volgens mij moet ik ook maar de pumkin spice latte proberen aangezien ik iedereen er over hoor. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat blousje van Primark ziet er heel erg leuk uit en je boft maar met zo'n zus, ik wou dat mijn huisgenootjes ook zo lekker voor me kookten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel tof om te zien! De Pumpkin Spice Latte is zo lekker! <3 En wat gaaf dat je dat pakketje hebt gewonnen! En wat is je kat lief! Wij hebben geen huisdieren, dus ik heb dierendag niet gevierd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa leuk hè! Ik was ook enorm blij met het pakketje <3

   Verwijderen
 5. Leuke foto's! En wraps zijn inderdaad super lekker en ook nog eens makkelijk. Wat wil je nog meer!
  -Marijke-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh lekker die pizza, ik denk dat ik vanavond weet wat ik ga eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuke interieuritems heb je gekocht! En lekker joh dat je zus veel kookt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh die pumpkin spice latte wil ik wel eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa, zeker doen Manon! Ik ga hem van de week ook weer halen denk ik ;p

   Verwijderen
 9. Aaah je kat <3 cutie! Bij ons mag de hond ook eventjes op bed in het weekend, gewoon omdat het dan weekend is hihi. Wat een leuke interieur accessoires, like!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schattige kat heb je :) Ik heb op dierendag heel hard geknuffeld met mijn hamster Nim en heb haar natuurlijk ook even wat extra's gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hou van sokken van de Primark! As we speek, heb ik hele fijne cozy socks aan van de Primark haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die blouse van de primark is zoo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke foto's weer, je kat is te schattig

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie foto's! Die wrap ga ik binnenkort ook maar eens maken denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een heerlijke week! Gezellig uiteten met vriendinnen is altijd leuk <3 En de pumpkin latte van starbucks moet ik ook nog steeds proberen, ljkt mij zo lekker!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke foto's! Heel leuk dat je een win actie had gewonnen. En wat is je kat super lief <3

  BeantwoordenVerwijderen