Weekly Journal #57 - Veel make-up, Happy Italy & fotoshoot

by - oktober 19, 2015


Yay! Het is weer tijd voor een nieuwe Weekly Journal. Jullie weten natuurlijk al dat ik het hartstikke druk heb, daarom staat er helaas ook niet iedere week een nieuwe diary online. Ik doe wel mijn best daarvoor, maar ik kan jullie niks beloven. Maar vandaag staat er dus wél een online. De afgelopen twee weken heb ik best veel leuke dingen gedaan. Ik heb een fotoshoot gehad, ik ben naar het café geweest met een vriend én ik ben naar Happy Italy geweest. Kijk je weer mee?

Op zondagavond gaan we met het hele gezin uiteten, omdat mijn moeder bijna jarig is. Ik heb een heerlijk hoofdgerecht gehad, alleen ik heb hem vergeten op de foto te zetten. Ik bestel nog een toetje - vanille ijs met een warme chocoladesausje - en daar maak ik wel een foto van, haha!

Weer terug van een stagedag! Ik had mijn zwarte schoenen 'herontdekt', want ik deed ze eigenlijk nauwelijks aan. En nu draag ik ze weer iedere week.

Hmmm! Wraps zijn zo heerlijk, en je kunt er ook eindeloos mee combineren. Dit keer weer een wrap met kip en avocado, maar dan ook nog met een lekker mosterd dille sausje erbij!

Ik had dit palette al een tijdje in mijn bezit, maar ik wou er nog erg graag een review over schrijven. Deze kwam twee weken geleden online op mijn blog.

Op vrijdag mocht ik een dagje thuis werken, heerlijk vind ik dat! Lekker iets later opstaan dan normaal en eindelijk tijd om in ons eigen kantoor te zitten. Mijn zus werkte die dag ook thuis.

Voor de lunch maakte ze dan ook deze wentelteefjes. Wat word ik toch goed verzorgd door mijn zus!

Als je, net als ik, heel erg geïnteresseerd bent in de online (marketing) wereld, dan is het belangrijk dat je altijd up-to-date blijft en zelf ook nieuwe dingen blijft creëren. Daarom vind ik deze quote zo leuk!

Op zaterdag werkte ik de hele dag en 's avonds had ik afgesproken met een vriend in het café. Ik had geen zin in warme chocomelk (wel gebruikelijk met dit weer), maar wel in Aperol Spritz. Stiekem ben ik nog niet helemaal aan de winter toe...

Een vriendin van me vroeg of ik zin had om even leuke foto's te maken. Natuurlijk! Zondagmiddag ging ik dan ook even naar haar toe en schoten we hele leuke foto's, die je hier terug kunt zien.

Ik wist dat er een Happy Italy in Enschede zat, maar ik was er nog nooit geweest. Ik trommelde mijn zus en broer op om er eens een keertje te gaan eten. En dat hebben we gedaan! Het is een onwijs leuk restaurant waar alles lekker goedkoop is en het eten onwijs lekker is <3

Dit is eigenlijk een hele exclusieve sneakpeak van een winactie die vrijdag online komt. Lijkt het je leuk om deel te nemen als je dit kunt winnen? :D

De laatste dagen voel ik mij eigenlijk helemaal niet fit. Ik ben hartstikke moe, ik heb dus helemaal geen energie en ook voel ik me net alsof ik heel erg ziek ga worden. Misschien komt het door het weer, of misschien moet ik toch echt even rustiger aan gaan doen. Dit weekend heb ik daarom ook heerlijk rustig aan gedaan en ook ga ik komende week niks bijzonders doen (behalve stage en werken). Ook wel eens nodig!

Ben jij ook zo futloos door het koude weer?

Liefs, Maaike


You May Also Like

19 reacties

 1. Oeh, die spulletjes van de winactie zien er heeel goed uit! Daar ga ik natuurlijk aan deelnemen! Ik ben ook super enthousiast over Happy Italy, gezellig sfeertje en zo goedkoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een leuke week! Ik vind je outfitpost zo onwijs leuk <3 Ah en de winactie ziet er echt heel erg leuk uit!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke week heb je gehad, die outfit post is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's weer! Ook is je header mooi geworden :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Gea, ik wil er nog wel iets aan aanpassen maargoed :)

   Verwijderen
 5. Leuke diary! De winactie ziet er zo tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Je outfit foto's vond ik zo leuk! Vervelend dat je je niet zo lekker voelt. Even lekker rustig aan doen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah dat toetje ziet er zo lekker uit! Happy Italy is inderdaad heel lekker om te eten! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Happy Italie <33. Die foto's die je met je vriendin hebt gemaakt zijn echt leuk! Vervelend dat je je niet zo fit voelt. Hoop dat het snel beter gaat! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De laatste dagen heb ik steeds het ik-wil-gewoon-heel-de-dag-onder-een-dekentje-tv-kijken-gevoel :D en ik kijk al uit naar de winactie vrijdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's, fijn om weer een nieuwe diary te lezen! <3 Die quote is heel waar. En wat fijn dat je een dagje thuis mocht werken, heerlijk! Mijn energie level daalt ook met dit koude weer. Het is nu niet meer zo koud, maar wel al gauw donker. Ik ga in het donker weg en kom in het donker thuis, haat ik! En wat een leuke producten voor de win actie, aaaah, ik ga zeker mee doen. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook heel vermoeid door het weer, brr. Even wennen hoor! Wat lijkt het me heerlijk om thuis te werken, ideaal. Zeker als je verwend wordt met heerlijke wentelteefjes <3 Die winactie ziet er top uit, ik doe zeker mee hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben ook dol op wraps, hmm! En die winactie, het ziet er super uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De foto's van de mini vriendinnen fotoshoot ga ik even bekijken, haha! Zoiets heb ik toevallig ook deze week gedaan met een vriendin. Leuke foto's! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik hoor altijd iedereen over Happy Italy maar ben er zelf nog nooit geweest. Binnenkort eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah Aperol spirtz! Lekkkkkker!

  BeantwoordenVerwijderen